Bugün bir kahve dükkanında otururken yandan geçen siyahi bir kadına masada oturan 5 erkek aynı anda kitlenerek baktı jjdjsk
Siyahi kadınlar da erkekleri kadar seksi geliyor ve sevişmek isteniyor mu ki?

Bugün bir kahve dükkanında otururken yandan geçen siyahi bir kadına masada oturan 5 erkek aynı anda kitlenerek baktı jjdjsk
Siyahi kadınlar da erkekleri kadar seksi geliyor ve sevişmek isteniyor mu ki?
Bazen dusluyorum. Rihanna ve Beyonce gibi hatunlar harika olur ya. Oyşhhh. Veya p*rno Osa Lovely, Diamond Jackson, Chanell Heart, Kira Noir ve Jasmine webb. Oyşhh..
Sende de yok yokmuş jdjdj
Bunlar olmaz da belki başka bir siyahi ile yaşarsın.
Kadınların siyahi erkek ilgisi olduğuna dair kaynak istiyorum sayın soran😂
Çünkü hepsi aşağılık kompleksi yüzünden p*rno gördüğü adamlarla penis yarışına giren erkeklerin totolarından uydurduğu elementker sjj
Erkeklerin fantezi dünyaları daha geniş bunu bi kabul edelim. Ama yine hinliğe çalışıyor kafaları. Ten rengi takıntısı erkeklerde var. Ya rus isterler, ya Afrikalı, ya Brezilyalı..
Gerçekten bu erkeklerin istekleri hiç bitmez..
Buradaki sorularda olsun Karabük Üniversitesi vakasında olsun ben baya okudum jdksk
Ha resmi kanıtım yok bak ama oluşan o malum algı sebepli bir merak var skskks
Fantezi dünyası konusunda kadınlar daha iyi bu tartışmaya bile kapalı dksk
"Bazı kadınlar sadece kısıtlayıcı bir evde büyüdükleri için ırklararası ilişkilere meraklıdır."
Burayı cımbızladım. Olabilir bu şekilde. Farklı şehirde okurken ellerine bu fırsat geçince deneyimlemek istemiş olabilirler..
https://g.co/kgs/ZMempKp
Burası da bir soru-cevap sitesiymiş. Sürekli karşıma çıkıyor. Google'a iyi reklam vermişlerdir😂
www.google.com/.../Do-all-or-most-white-girls-love-black-men-and-why&ved=2ahUKEwiw3oe2p5GJAxURBNsEHeDFEwYQrAJ6BAgaEAM&usg=AOvVaw3Sgsyu8q3koNwss0IS5yN6
Üstteki link yanlış oldu. Adamımız burda😂
"Bazı kadınlar sadece kısıtlayıcı bir evde büyüdükleri için ırklararası ilişkilere meraklıdır."
O evde olma sebepli yaşayamadıklarına dese anlarım ama buna katılmıyorum.
Bana mantıklı gelmiyor jfkdk
Hayır kötü kokuyorlar zaten
Demek ki oradaki erkeklerin tecrübesi yoktu ve sadece hevesle baktılar jdkdk
Ricalar bilgi için.
Cevap
3Cevap
Genelleme yapmak yanlış bana kalırsa. Birini ten renginden ziyade ona olan duygularımdan dolayı arzularım.
Ah kendim eleştirirken ben de yapmışım, oraya bazı yazmam lazımdı haklısın.
Peki erkeklerde hiç böyle bir ilgiye şahit oldun mu, duydun mu?
Hayır tanıdığım insanlarda böyle fanteziler duymadım. Anonim olmayı severler insanlar bu gibi itiraflarda bulunacakları zaman.
Anladım, teşekkürler cevaplar için.
ne demek yapay olmayan zeka ahsh
Ahahaha
Yapaylar ile aran nasıl? Seven de var sevmeyen de madem konusu açıldı sorayım jdkdk
Senin nasıl peki :D
Aaaa soruya soruyla cevap djdks
Madem rumuza gönderme yaptın yabancı değilsin hadi bu seferlik cevaplayayım jdksk
Ya benim etiketlerde yapaylar yok. Zaten galiba sadece Cinsel Yaşam ve Ekonomide yok djdksk
İki tane Müzik sorumda denk gelmiştik. İyi hoş ama daha gelişmeleri lazım.
Sitede cevapsız soru kalmaması adına bence güzel bir şey. Ha ben organik seviyorum o ayrı dkdkkd
Ne kadar organiksin bilemedim şüphe çekici yanların var :D hadi hayırlısı
Nasıl yani bot olabilir miyim? Jdkdkd
Bilmem olabilir misin :D
Sen ne kadar bot isen ben de en az o kadar botum jdksks
Benim kendimden şüphem yok. Fakat senin profille alakalı şüpheciyim ahdhs
Turing testi var bilmem bilir misin, istersen uygula jsksk
Hayır yoktur..
Bildiğim kadarıyla siyahı insanların kokusu bizden çok farklı. Bedenlerinin kimyasallarının tadı da.
Sanmıyorum öyle bir ilgileri olduğunu.
Benim hiç bilgim yoktu ama bir mavili daha yazdı öyleymiş jdkkd
Peki bizim pembelilerin siyahi merakı boş o zaman. Kokan birisi ile boyutları ne olursa olsun sevişilemez ki jdkdk
Sevişenler var. Mide meselesi, zenci erkeklerde iri cinsel organ var, zenci kadınlarınsa tercih edilmek için ekstra bir sebepleri yok.
Aslında siyahi erkeklerin de cinsel organları ayrıca iri değil. Aynı ortalamaya hatta daha fazla ortalamaya sahip ülkeler var jdksks
İrlanda gibi sanırım 😂 nerden biliyosam xjsj
Bilemiyorum, genelde zencilerin iri olur derler ordan kalıp kapmış zihnimde.
Hayır jdkdk
Güney Amerika ülkesi Ekvator.
Zaten mantıklı da adı üzerinde ekvator çizgisinde yani en sıcak ve en yüksek cografyada.
Ekvator çizgisinden aklında kalsın jdksks
Sıcaklık nerede ise doğum ve üreme orada. Bunu başka bir sorumda sen de yazmıştın. Bu konunun da ondan farkı uok.
Sıcaklık nerde ise doğum orada kısmı bizim güneydoğu Anadolu için de uyumlu djdkd
Tabi tabi, tek istisna galiba Çin ve civarı, orayı çözemedim jdksk
Derin olduğu ile ilgili bir veri var mı?
Anahtar kilit ilişkisi demen yeterli.
Siyahı neden kıyafet siyah olarak algıladım sadece. 😅
Ay yok ben bilmem anlamam yoook no no
Ahahah jetlag benzeri bir etki olabilir yolculuk sebepli jdkdk
Hem o hem de siyahi asla ilgimi çekmez. Siyah deyince aklıma onlar gelmiyor😅😅
Jdkdkd
Yok kadin gibi ilgi duymayiz İstanbul'da
Aaaa Amasya'da değil miydi o? Ne yaptın taşındın mı?
Yani tatil için İstanbul şu zamanlar uygun mu bilemedim ama hoş gelmişsin.
Yok artık oradan bu işi yapan birine mi benziyorum? Jdkdksk
Bunu sizler daha iyi bilirsiniz asdgssa
Aaaaa ben bilmem de diğerleri bilebilir. Bunu cidden bilmediğimden sordum ben jdjdk
Yok öyle bir ilgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?