Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevet.. hatunu altıma alıp kökleye kökleye git gel yaparken göğüslerini sıka sıka okşayarak emmenin öyle tatlı bir zevki var ki.. ve ayrıca o an hatunun altımda kıvranmalarını seyretmek.. mayışık inleyişlerini dinlemek... o an benden daha fazla kimse zevk almıyordur diye düşünüyorum... her köklemede penisimi aniden saran müthiş sımmsıcak bir zevk... acayip hisler... kendimi dünyanın en şanslı erkeği hissettiğim anlar...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılYani bu kadar derdin tasanin üstüne bir de kadın olup s2leydim çok canım yanardı o konuda iyi ki erkek oldum diyorum ama bu seferde ben seks yapacağım kadın bulamıyorum i da üzüyor
012 Yorumla
Soran1 yılCanın niye yansın tam olarak bu yüzden sormuştum hep böyle garip düşünceleriniz var
- 1 yıl
Seksi hiç bir kadın kolay kolay zevkli demiyor birde bizler vajinal seksin zevkini bilmiyoruz bizde olmadığı için anal ilişkiye bilmiyoruz da tuvalette en azından ikinirken test ediyoruz diyim o acınin fazlasını çekmek acıtır diye acıtır diyoruz 😂
Soran1 yılNiye acıtsın ya ne kadar cahil bir düşünse sizden on kat daha fazla zevk alıyoruz bu da bilimsel araştırma acıtmıyo yani merak etmeyin
- 1 yıl
Olur o zaman gelin bizi düdükleyin mi diyelim yani 😂tamam zevk alıyorsunuz biliyorum ama yinede biz erkeklerin deneyimlemeeigi şey olduğu için öyle diyoruz ona çok takılmayın ya sizlerde çok çabuk her dediğinize takiliyorsunuz örneğin bizler ayağı büyük erkeğin penisi büyük olur ya da omuzu geniş erkeğin penisi kalın olur ya da işte bir fıkra olur orada maraslilarin ki büyük olur diyoruz sizler onu gerçek sanıp burada soruyorsunuz kişisel anlama ama soran var illaki denk gelmişsin bunun genetik bir şey olduğunu düşünmeyin söylenen laflara çok baglaniyorsunuz duygudugunuza inaniyorsunuz
Soran1 yılHahahshshs ama sizinki şaka değil sanki kadn seks yapınca can çekişiyor sanıyosunuz çoğu gerçekten öyle sanıyor konuştum
- 1 yıl
Ya o biraz p*rnoda kadının inlemsini acı sanmasi yoksa o zevkten derin derin kasıklarından aldığı zevkle inlemesi yani bunun mesela bizde boşalma sırasına inliyoruz onunla aynı ama kadında hem daha yoğun ve sürekli oluyor
Soran1 yılHmm
- 1 yıl
Öyle değil mi sen daha iyi bilirsin yani bunuda sen söyle çok zevk alan taraf sizsiniz ya 😂😂 neyse senin soruna gelecek olursak konu biraz o yüzden öyle geliyor
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Var mı başka bir sorun ona da cevap verebilirim
Soran1 yılYok teşekkür
- 1 yıl
Rica ederim
Erkekler Ne Diyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlişkiye girerken o altıma alıp köklediğim zamanlarda her zaman söylüyorum :D
07 Yorumla
Soran1 yılAhahahaha peki bizim aldığımız zevkin daha çok olması
Soran1 yılHmmm iyyimiş
Soran1 yılBizim de tam tersi hoşumuza fidiyo işte dhdjj
Soran1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)1 yılKızları yatağa atma kullanma gibi düşüncelerim olmadı. Adam gibi sevdim. Cinsellikte yaşamadık. Evlenmeden olmaz dedik. Şimdi ise pişman ediyor yeni nesil bizim gibileri.
02 Yorumla
Soran1 yılbiz niye pişman edelim
Cevap sahibi1 yılGenelleme yok, herkes demedim dikkatli oku.
Gizli Üye(36-45)1 yılKadırman gereken, dik tutman gereken, erken boşalmaman gereken, boyutunun iyi olması gereken bir organın varken nasıl şanslı olabilirsin?
03 Yorumla
Soran1 yılO da doğru ben memnunum valla kadın olmaktan o yüzden
Cevap sahibi1 yılEn fazla meme boyutunuza takılırlar o da erkeğe göre değişir. Kimi büyük sever kimi ufak.
Soran1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)1 yılBence erkek olmak özellikle özgürlük açısından muhteşem vede bir kıza oral yapmak o kızın suyunu tatmak mükemmel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki sürekli diyorum iyi ki erkeğin diye kızların kızlık problemi var
02 Yorumla
Soran1 yılDaha cok zevk alıyoruz ama
Cevap sahibi1 yılGelsene bi musitsen
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Partnerimi yatakta kadın olarak hissettirdiysem iyi ki erkeğim o zaman dedim…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılCinsel ilişkim olmadı bu konuda şansı bilmiyorum
10 Yorumla Hep diyorum kocaman aletim var gayet doyuruyor ve doyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSertçe geçiriyom vura vura bam bam
İyi ki erkeğim😀
02 Yorumla
Soran1 yılAhahahhahaha
Cevap sahibi1 yılSen sert sever msn?:))
Ağlata ağlata yaparım ona göre
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılYani bazı açılardan evet
09 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Hamile kalma korkumuz yok, eril gücümüzü kullanabiliyoruz, içeriye boşalma zevkimiz var vs...
Soran1 yılAma sizin zevkinizden katlarca daha fazla zevk alıyoruz ve art arda yapabiliyoruz performans derdi de yok
- 1 yıl
İşte dediğim gibi bazı açılardan daha şanslıyız. Erkeklerde art arda yapabiliyor ama odağını kaybetmemen lazım. Bide kadınların da performans derdi olması lazım sekste ama tabi erkek kadar değil
Soran1 yılErkeklerin art arda yapması için ara vermesi lazım biraz art arda demek bu değil
- 1 yıl
Yoo boşaldıktan sonra sertse hala devam edebilirsin ama odağın ve libidon yeterli olmalı
Soran1 yılİşte libido düşüyor ve iniyor sertliği sürmez fzla bence olsa bile herkesde geçerli değil küçük kesim için
- 1 yıl
Arada kesilmesinin nedeni kadının hamile kalmaması için yoksa erkek yeterince azgınsa yavaşlasa bile devam edebilir
Soran1 yılOk
1 yılSeksle şanslı niye olayım
02 Yorumla
Soran1 yılOnu sormadım
- 1 yıl
Haa iyi ki erkeğimde demedim
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapmadim ki şanslı hissetsem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Evet her zaman öyle derim kendime güvenirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet hala diyorum ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle olmasa 4 dulu idare edemeyiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aslında kadınlar erkeklerden daha fazla zevk alir
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
O konulara girmeyelim iyiyiz diyelim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılşükür bı skınıtım olmadı
00 Yorumla
1 yılHiç yaşamadım ki
00 Yorumla
1 yılNeden
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet , sen erkek mi olmak isterdin
03 Yorumla
Soran1 yılHyr
Cevap sahibi1 yılBoyun 185 kaslı yapılı vücuda sahibim , uçak uçak değil roket bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum
Cevap sahibi1 yılBirde maskulen taraf olmak ruhumdada var
Sen memnun musun kadin olmaktan?
1 yılhemde cok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne