Yeni tanışıp çok iyi anlaştığım biri var ve cinsel olarak da anlaşıyor gibiyiz, henüz bir buluşma olmadı. O 24 ben 21 yaşındayız. Sevgili olduk ama basit bir sebepten dolayı ayrıldı, benden gerçekten çok hoşlanıyor sadece bazı yalnış anlaşılmalar oldu. Asıl değinmek istediğim konu cinsel fetişleri. Daha hepsini öğrenemedim, şimdilik bildiklerim a*al ve ayak. Bir de çok sert seviyormuş ve ne kadar sevmediğimi bilse de hala t"cavüz etmek istiyorum diyordu ama bu seks sırasında istediği bir şeymiş. Sert sevdiği için böyle diyormuş (bir sürü sert seven insan tanıdım hiçbiri de t*cavüz demiyordu) yoksa asla böyle bir şey tabi ki yapmazmış ne seks de ne de seks haricinde. 7 yıldır sevgilisi olmamış, fbleri olmuş (heralde sanal, orasını sormadım çünkü bakirim dedi) . Ona çok yükseliyordum ama bu fetişlerini sevmiyorum ve bana ondan daha çok değer veren/veriyormuş gibi olan başka bir erkek de neredeyse hiç olmadı. Değer vermesi, sevgi göstermesi, en yakın arkadaşımla tanışması değil sadece mesele. İlgisi için değil, enerjisi sempatisi için de onu sevdim ama yine de bu fetişlerinden dolayı ondan uzak dursam mı yoksa bu şekilde kabullenmeye mi çalışsam emin olamıyorum. Sizce ne yapsam daha doğru olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence uzak durmalısın.
Çünkü bir süre sonra o un isteklerini karşılaşmak için kendini zorunlu hissedeceksin ve yapmak zorunda kalacaksın.
Sonrasında sana alışmış olacak sürekli isteyecek sen bu durumdan bıkıp ona söyleyeceksin ve Allah korusun en son dediği şeyi (tecavüz) etmek için ona hırs vermiş olacaksın.
Bence en başından bitir gitsin.04 Yorumla
Soran1 yılBende bunları düşündüm ama diyor ki " ben sert sevdiğim için t. cavüz dedim yoksa asla yapmam ". Bir de bakir olduğundan onu yönlendirebilirim diye düşündüm.
Soran1 yılBu konu haricinde bir tartışma olunca insan gibi cevabını verip çekilen biri yani bir öfke sorunu da yok normalde.
Soran1 yılGarip bir karakter kendisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılırım evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFb'lerim oldu ama bakire? :) Yalanlar üzerine kurulu birşeymiş bitmesi iyi oldu. Bence sen de uzak dur ondan daha gerçekçi şeyler yaşa.
14 Yorumla
Soran1 yılYa normalde s. xting yaparken de hadi gel sevişelim vs diyen biri yani sanalı da reelmiş gibi vurguluyor. O yüzden ben sanal yapmıştır diye düşündüm. Şahsen ben ona dürüstüm bakire olmadığımı biliyor. O yüzden yalan söylemesini mantıksız buluyorum.
Cevap sahibi1 yılSen tecrübelisin ama o tecrübesiz. Aşağılık kompleksi diyoruz biz buna. Kendisini sana denk göstermeye çalışmış bunun için de yalana başvurmuş olma ihtimali yüksek. Yalan zaten her konuda mantıksız ki. Eninde sonunda doğrunun ortaya çıkacağı belliyken neden yapar ki insan?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBoşverip kendine güvenen, dürüst ve daha açık fikirli birisiyle birlikte olmayı düşünmeni tavsiye ederim. Bu arada genel olarak libidosu yüksek birisi misin?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAklında en ufak bir kırıntı varsa ayrılmışken şansını zorlama heleki bakir olup uçuksa kendi başına iş açarsın
04 Yorumla
Soran1 yılUçuk derken anlamadım açıklar mısınız
- 1 yıl
Daha yolun başında bakirim diyip bu kadar absürt fanteziler çokta normal karşılama anal çiftlerin kendi tercihi ayak öyle herkes sevmez ama o tecavüz edeer gibi ilişkiye girmek falan çok normal değil sıkıntılı bir tip yol yakınken kendine bulaştırma
Soran1 yılHaklısınız sanırım
- 1 yıl
Bir ilişki veya partner rızası olmadan yapılan her şey zorla tecavüze girer analı çok ister erkek kadın istemezse yapmaz çünkü bu onun isteği isteklerine ve hayır cümlelerine karşı geleni dizginleyemezsin iki tecavüz fantezisi denilen şey zaten normal karşılanmaz sen daha istemeden seninle ilişkiye girmek isteyen biri yeterince sıkıntılıdır düzelmez. İnsanların iç dünyaları kısmen de olsa karakterlerini yansıtır. O yüzden öyle bir durumda çıplak savunmasızken karşı koyman imkansız bozuk olanıda düzeltmenin adı ilişki değil yinede karar da hayatta senin tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ne olursa olsun bilinçaltında tecavüz duygusu varsa bu sapıktır. Tecavüz diye bir fetiş olamaz. !!
14 Yorumla
Soran1 yıl"Öyle bir amacım yok ben sert sevdiğim için öyle dedim" diyor. Sevmediğimi bildiği halde de demeye devam etmişti.
Soran1 yılBana karşı tek bir konu haricinde bir hatası dokunmadı. O da karşı cins arkadaşım olmasından kaynaklıydı, bunu çözmeye çalışırken ben, o ayrıldı. Gerçi çözmeye çalıştığımı da bilmiyordu çünkü ben ona asla en yakın dostlarımı bırakmam demiştim ama sonra gidip arkadaşımla konuştum. Arkadaşım da neyseki anlayışlı biri ve kendisi de evli olduğundan çok sık konuşmuyorduk zaten. Ayda yılda 1 falan anca. Sevgilim bunu bile bile kıskançlık krizi geçirip gitti.
Soran1 yılHaklısın sanırım
1 yılZor bir tercih değil senin bu konuda neler düşündüğün önemli. Memnun değilsen uzak durucaksın.
06 Yorumla
Soran1 yılAyrıldım
Soran1 yılSevdiğim için gayet de zordu eğer en baştan bunları bilseydim hiç ilişkiye başlamazdım
Soran1 yılAyrıldık*
- 1 yıl
üzüldüm senin adına ne diyim ki sıkma canını
Soran1 yılEvet bundan sonra bir ilişkiye başlamadan önce her şeyi konuşacağım. Normalde hemen hemen her şeyi konuşan biriyim de. Yani ciddi mi yakın zamanda evlilik ister mi karşı cins arkadaşı var mı vs vs beni kısıtlar mı falan filan. Bir de cinsel fanteziler eklendi buna jxjsjxjs
- 1 yıl
Evet sana fobi olusturdu maalesef bu gibi kisiler yüzünden biz kaybediyoruz yanlış taniniyoruz
Gizli Üye(30-35)1 yılFantezi olarak düşünüyor olabilir. Sonuçta herkesin fantezisi var.
05 Yorumla
Soran1 yılO da öyle diyor ama bence fantezi olması normal değil. Belki de çok p. rno izliyor emin değilim.
Cevap sahibi1 yılYani fantezi olarak düşündüğü senin fantezin yok mu?
Soran1 yılOnun gibi yok
Cevap sahibi1 yılSonuçta var tabii ki mesela bende elleri bağlı isterdim ama dahası yani çeşidi var. İnsanın fantezisi olur tek o ise saplantı olabilir.
Soran1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen kendine grinin ekli tonu bulmuşsun
12 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
Gizli Üye(36-45)1 yılGönlün ne diyor?
15 Yorumla
Soran1 yılKararsız
Cevap sahibi1 yılSen birlikte ol, fetişlerini zamanla eğitirsin.
Soran1 yılBakir olduğundan ben de öyle düşündüm ama emin de olamadım. Bir yandan görüntülü konuşurken de sen çok şirinsin kıyamam falan demişti bana znskzjs o yüzden senin gibi düşündüm ben de. Benden cidden hoşlandığını hissettiren nadir erkeklerden biriydi.
Cevap sahibi1 yılBiraz görmemişlik var tabi delikanlıda. Seviyorsanız bol şans.
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılEvet.
20 Yorumla
1 yılAyrılmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026