Fetişlerinden dolayı sevdiğinizden ayrılır mısınız?

Yeni tanışıp çok iyi anlaştığım biri var ve cinsel olarak da anlaşıyor gibiyiz, henüz bir buluşma olmadı. O 24 ben 21 yaşındayız. Sevgili olduk ama basit bir sebepten dolayı ayrıldı, benden gerçekten çok hoşlanıyor sadece bazı yalnış anlaşılmalar oldu. Asıl değinmek istediğim konu cinsel fetişleri. Daha hepsini öğrenemedim, şimdilik bildiklerim a*al ve ayak. Bir de çok sert seviyormuş ve ne kadar sevmediğimi bilse de hala t"cavüz etmek istiyorum diyordu ama bu seks sırasında istediği bir şeymiş. Sert sevdiği için böyle diyormuş (bir sürü sert seven insan tanıdım hiçbiri de t*cavüz demiyordu) yoksa asla böyle bir şey tabi ki yapmazmış ne seks de ne de seks haricinde. 7 yıldır sevgilisi olmamış, fbleri olmuş (heralde sanal, orasını sormadım çünkü bakirim dedi) . Ona çok yükseliyordum ama bu fetişlerini sevmiyorum ve bana ondan daha çok değer veren/veriyormuş gibi olan başka bir erkek de neredeyse hiç olmadı. Değer vermesi, sevgi göstermesi, en yakın arkadaşımla tanışması değil sadece mesele. İlgisi için değil, enerjisi sempatisi için de onu sevdim ama yine de bu fetişlerinden dolayı ondan uzak dursam mı yoksa bu şekilde kabullenmeye mi çalışsam emin olamıyorum. Sizce ne yapsam daha doğru olur?
Fetişlerinden dolayı sevdiğinizden ayrılır mısınız?