Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Şöyle aslında o kişiyi sevmiyor sadece cinsellik istiyordur ve bunun bilimsel adı şöyle o bir ( sırtlan dir ) bir erkek severse cinsellik ister orası doğuru arzular ama bir yandan da sevdiğini korumak ister sahip çıkmak ister
Ama kız ben cinsellik konuşmak istemiyorsam derse adam o konuyu kapatır ve bir daha açmaz ta ki kız kendi açana kadar
Sürekli cinsellik isterse de yukarda dediğim gibi 😂😂☝
O sevmiyor sadece tek gecelik bir heves ya da tek gecelik bir şey arıyordur
@o-m oɿƚꙅɘɒm
Nasıl biraz ilerleme var mı bende 😅😅 3 aydır erkek vakasını ve dünyasını keşfediyorum 😂😂
111 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@DedektifMinnie 🤣🤣🤣evet nasıl ama adam çok doğuru demiyor mu
- 1 yıl
Konuşuyor. Adamı sadece dinlemek bile zevkli.
- 1 yıl
@DedektifMinnie ayy evet ama aşırı doğru şeyler diyor ben çok seviyorum keşke bileşik Arap Emirlikleri'nde de uygulaması açılsa direk kayıt olurum 😂😂 indirdim bekliyorum açılmasını
- 1 yıl
Kendisi de eskiden sırtlanmış 😹. Açılır bence.
- 1 yıl
@DedektifMinnie 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
1 yılÇok fark vardır..
Tek gecelik ilişki de hiçbir duygu arzu yokken ilişki yaşamak için yaşanılan bir şeydir..
Sevdiğinle yaşadığın ilişki de ise istek, arzu, şehvet ve tutku olur.. Sevdiğine doymuş olursun..
Tek gecelik ilişkileri anlamıyorum hiçbir zaman da anlamayacağım.. Bir insan tanımadığı bir insana bedenini cinselllik uğruna nasıl emanet edebilir ki.. Aklım bu durumu kabullenmiyor..
13 Yorumla- 1 yıl
Evet ama bunu bir insan nasıl kendine yakıştırır ki anlam veremiyorum..
- 1 yıl
Teşekkür ederim bitanem..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBedensel tatmin için yaşanan cinselliktense mastürbasyon daha cazip bence. Sırf beraber olmak için olanları asla anlamadım anlamayacağım. Birini ruhuna sindirmeden bedenine nasıl geçebiliyorlar. Duygular olunca sadece bedensel tatmin olmaz insan, ruhen ve mental olarak da tamamlanır ve nirvanayı yaşar.
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYine aslında fiziksel olarak belli bir doyuma ulaşırsın ama içindeki o sevişme isteği geçmez çünkü senin aslında istediğin şeyi bedensel değil daha çok ruhsal doyum oluyor
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yıltek gecelik ben karaktere sığdırmam.. seven insan önce evlenir ve ondan sonra cinsellik yaşar bana göre.
10 Yorumla Hiç tanımadığım bir insanla yapacağım cinsel ilişkiden çok fazla keyif alacağını zannetmiyorum. Burada önemli olan sadece cinsel olarak tatmin değil. Sevdiğin insanla yaparken duygusal olarak da tatmin oluyorsun
22 Yorumla
1 yılİkisi de insanı değersizleştirir ayrım yapmaya gerek yok. Evlenmeden yaşanılan ilişki için tek söylenecek şey bu.
11 YorumlaSevdiğinle mutluluk, diğer türlü pişmanlık sebebi olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Buna katılıyorum, en güzel dediğinle bile olsan sabahı gerçekten pişmanlıktan öte bir şey hissetmiyorsun
1 yılSevdiğin kişiyle yaşanılan birliktelikte herşeyden önce tutku vardır. Naif dokunuşlar. Her dokunusunda huzur bulursun. Aitlik hissedersin. Ama sadece biriyle birlikte olmak için yaşanılan birliktelikte odak nokta sadece gir çık boşal.
10 Yorumla
1 yılBu soruyu niye herkese açık yapıyosun ki :) Hiç anlamadığım konular benim
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğin ile yaşarken yoğun duygular hissedersin. Sevmediğin ile yaşarken sadece zevk odaklı yaşarsın.
10 Yorumla
1 yılbirinde duygu denen sey yok biri de tamamen duygu sevgi haz ask hepsi bir arada bence tabiki duygu icerkli olan daha zevklidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHeyecan adrenalin var kanka birine alışıyorsun diğeri farklı geliyor
10 Yorumla
1 yılHiç bilmiyorum ilgilenmiyorum
10 Yorumlahislerle ilgili bence bedenle ilgili değil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler