Görüştüğüm biri var arkadaş gibiyiz aynı zamanda bi kaç kez evde buluştuk hepsinde de alkollüydük ama hiçbir şey yaşamadık. Yani kalkışmadı bile. Yakın duruyoruz ama en ufak adım atmıyor. Çok şaşkınım sizce utanıyor mu yoksa beni mi arzulamıyor? Tepkisi ne olur bilemediğim için ben de adım atamıyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBence seni kaybetmek istemiyor olabilir benimde olmuştu tam alkollü sayılmazdı ama kız içmişti ben içmedim kızı evine bırakıyordum arabada bana döndü ve yaklaştı o an mesela kızı hafif ittim ama kızı deli hibi arzuluyordum ama onuda kaybetmek istemiyordum çok arada kalmıştım sonuç olarak kızı o olaydan sonra asla görmedim kız hayatından beni çıkardı çok pişmanım ama o an ona çok anlam ve değer yukluyordum şu an olsa onu öperdim
16 Yorumla
Soran1 yılyaaaaaa umarım o da beni arzuluyordur. Peki ben bunu nasıl anlayabilirim
- 1 yıl
Bu biraz sen nasıl davrandığını göre değişir samimiyet var ama hep kanka gibi gidiyorsa erkek o arkadaşlığı düşünür ve kadınlar kanka dediği erkeğe ilgi duymaz erkek ilgi duydugunda da kız erkeği bırakır ya lisede bu çok olur kız kankaya aşık olma ondan yola çıkarak erkek aynısı olmasın diye adım atmaya çekinir kadının biraz o yolu açması herek iliskilerde bazen herşeyi erkek tek başına yapamaz kadının da desteği yardımı gerekli
Soran1 yılçok haklısın
- 1 yıl
Senin ona Ilgın varsa bunu o da bilsin ya da hissettir sen kesin olarak adım atmak için bir hareket veya davranış istiyorsan kendimden örnek vereyim sana ben ilgi veya arzu duydugum kadına sürekli dokunmak temas etmek isterim onun teni beni çeker arzuladigim için yakın durmayı tercih ederim ona giderken gelirken beline omuzlarına saçına sürekli dokunurum dokunmak isterim özellikle tiki varsa bunu kullanırım ki sapikta sanmasın bir yerde onun dışında onu seviyorsam onu hep koruma onun sorunlarını çözme odakli olur onun derdini hep ikimizinde ortak derdi gibi kabul ederim bunu yaptığımda karşı tarafla arkadaş oldugumuz için karşı taraf ya abartma ben hallerim falan diyor ama ben genelde böyle oluyorum
Soran1 yılilk flörtleştiğimiz zamanlar arkadas kalsak sanırım daha iyi demişti. Şimdi tekrar reddedilmekten çekiniyorum açıkcası
- 1 yıl
Sen onunla bir şey yaşayıp arzuluyorsan o gitsin çokta önemli değil ama onunla bir öpüşme gibi anım olsun diyorsan onu öperken ona bunu belli etmeden yapman lazım ama dediğin gibi diyorsa araya mesafeyi o koymuş sen değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. Alkol altında insanlar baskıladıgı şeyleri serbest bırakır
sizi o kadar arkadaş olarak görmüş ki normal zamanda bile asker arkadaşı gibi davranmış00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılDekolte ya da frikik gibi bisey verdin mi yanındayken
10 Yorumla
1 yılSen adım atmazsan o sana hayatta atmaz belli ki sndnjs
00 Yorumla
1 yılSen yanaş istiyorsan. Verdiği tepkiye göre ileri gider ya da geri çekilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKötü bir durum ya. Acaba sert bir tavır mı sergiliyorsun fark etmeden?
17 Yorumla
Soran1 yılya bilmiyorum ki ya kendimi sorgular oldum
Soran1 yılmahmut abi gibi de davranmıyorum aslında ama
Cevap sahibi1 yılHahahah sesli güldüm 😂 Peki aranızdaki bağ nasıl ne zamandan beri arkadaşsınız?
Soran1 yılüniversitede tanıştık iyi anlaşıyoruz baya bi ara flörtleştik olmadı arkadaş kalalım dedik şimdi tekrar konusuyoruz ama flört gibi değil
Cevap sahibi1 yılBak güzel bir noktaya değindin. Flörtleştiğiniz dönem neden olmadı? Bu ilgi karşılıklı mıydı yoksa sen daha mı baskındın?
Soran1 yılgaliba benim ilgim daha fazlaymış görünen o. kendisi arkadaş kalalım dedi. ama gerçekten arkadaş kalmayı başarabildik birbirimizle bağı kopartmadık. şimdi de tekrar konuşabiliyoruz bu sayede işte
Cevap sahibi1 yılPeki sen cinsel anlamda ona çekim duyuyorsun belli ki, bu durumda aranızda duygusal bir şey geçmeden seks fikri sana nasıl geliyor?
Gizli Üye(30-35)1 yılBende arkadaş kalalım dediğim biriyle birsey yaşamıyorum istesem bile red ederse zorla ugrasmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle olması gerekiyormuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yanlış seçim.
011 Yorumla
Soran1 yılnasıl yani hangimizinki
Soran1 yılhemen üstüme atlamaması onu çeyrek erkek yapmaz.
Soran1 yılne?
Soran1 yıl😂😂😂
Soran1 yılalakası bile yok😂 ama iyiydi bu
Soran1 yılbi çok ihtimal var
Gel yanıma
06 Yorumla
Soran1 yılpardon? istediğim kişi sen değilsin
Soran1 yıltabii ki farkeder nası bi kafa bu
Soran1 yılarzulamadığım duygusal olarak yükselmediğim birinden zevk almam
Senin ilkin mi olacak o kişi
00 Yorumla
1 yılBen olsam ohoo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen istiyor musun
06 Yorumla
Soran1 yılsence
Cevap sahibi1 yılöyle düşündüm ama sen biraz tahrik etmeliydin gibi düşündüm
Soran1 yılya ters tepki verirse ya beni tamamen silerse
Cevap sahibi1 yılbiraz analiz edelim durumunuzu
yaşlarınız
ortak paydalarınız
Soran1 yılgizliden çıkardan özelden yazayım bunu
Cevap sahibi1 yılolur
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. eşcinseldir belki?
010 Yorumla
Soran1 yılhayır değil geçmiş partnerlerinden biliyorum hepsi kadın
Soran1 yılo nasıl soru ya😂 ne diyeyim ki şimdi
Soran1 yılsiz daha önce kimseyle sevgili olmamış görüşmemiş birini bulun o zaman😂 öyle biri varsa bulabilirseniz tabi.
Soran1 yılne oluyo yani geçmişte ilişkisi olmuşsa? ayrıldıysa sorun yok. daha önce hiç sevgilisi olmamış toy biri bence daha kötü
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bi adım at devamı gelir
00 Yorumla
1 yılArkadaş işte ondan
03 Yorumla
Soran1 yılarzulamıyor mu yani beni sence
- 1 yıl
Arzulamiyor evet
Soran1 yılanladım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi