AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet cok gec kaldin artik ucak kalktin maalesef bundan sonra yok baska gecmis olsun. Ne gec kalmasi yaa bunu bi zorunluluk mecburi bir sey olarak neden goruyor bizim millet anlamis degilim yapmadan da oluyor yani. Bende 23um ve yapmadim hicte taktigim bir konu degil yani. Ayrica evliligi bekliyorum
Yapmayanlara Kezban gözüyle filsn bakılıp bence saçma da
Seks yapmayinca kezban mi olunuyormus, kim diyor la onu bunu da ilk defa duyuyom dfkgjdfk bu yuzden olacaksak namusumuzu korudugumuz icin olayim raziyim gercekten jsdhfjsdhfs sacmaliga bak yaa ne yapmamizi istiyorlar o zaman catir cutur o. spu gibi onla bunla yatip kalkip s. ikis mi yapalim ben hayatimda bu kadar sacma mantiksiz bir mantik gormedim duymadim
Ya bencede da saçmalama Çoğu yaşıtınımizdaki kişi böyle düşünüyor Bi arkadaşım nie yasamiosun kendini frenliyosun dedi
Seytan gibi beynimize girip vesveseyi dolduruyorlar yanlis yollara dusurecekler kendine hakim ol kontrol etmeyi bil sende bir sey olmaz insallah...
Yok ya yapmadim zaten de
yapma iste, gerci sen bilirsin tabi ama millet yap diyor diye de yapma yani onlar niye yonetiyor yonetmesinler..
Evet geç kaldın, ayakların sandalye de oturunca yere değiyorsa s*ikkilme vaktin gelmiş demektir, böyle derdi atalarımız
Şart değil. Onun da zamanı var. Ama millet çatır çatır...
Evet doğru dedin
Geç felan değil hatta daha iyi sıkma canını evlenınce yaşarsin O daha iyi
Artık yaşamak istiyorum
Yaşamak istiyorsan güvendiğin sevdiğin biriyle yaşarsin dert etme
Bence en doğrusu bu zaten evliliği beklemek daha iyi olur
40 a gelsende yaşamana gerek yok nevarki cinsellikte
Ya saçmalama allahını seversen neye geç kalıyon sen
Geç diye bişey yok istemiyorsundur hazır değilsindir
30 yaşındayım yaşamadım ve yaşayacağım artık. Yetti 😅
Niye bu kadar bekledin
Hayat koşturmacası. Biraz da hastalık korkusu. Bakireye kiyamadim açık olandan da hastalıkli olabilir diye korktum
Anladim
Sen? Yaşamayı düşünüyor musun?
çok geç kaldın :D rezil oldun, tecrübesiz kız olarak dışlanacaksın sanki, yok yani kime kendini ispat etme gereği duydun da geç kaldım mı diyon
Yok merak etme doğru insanı bulunca arayı kapatırsin
İsteyip istemediğine karar ver önce yaş vs geç bunlari
İstiyorum
O halde arzuladigin seni doyurabilecek birisi ile yap mümkünse hayatında ciddi birisi varsa onunla
Hayatımda biri yok ve erkeklere güvenmek zor
Kadınlara daha zor Nisan attım dugune 2 ay kala şimdi ben bunu bana yapan ile seni birmi tutmaliyim? Her insanın hikayesi farklidir herkese aynı göz ile bakilmamali
Tabii ki ama bu özel bir şey ve herkesle yapılmamalı
Bende o yüzden ciddi birisi ile yap dedim yoksa elbette rastgele yapmaman gerekiyor afedersin tatlım gibi olmaktan başka bişey olmaz bu
Hiç yaşama daha iyi alışmış kudurmuştan beterdir bak? Anladın mı beni genç haydar dümen gibi konuştum 🤣
Neden kötü olsun ki 23 yaşanı kadar yaşanacak diye bi kural mı var
Yaşına*
Çevremdeki cogu kiz yasadi
Kendi tercihleri, ilerde pişman olup olmayacaklarını bilemeyiz. Senin de tamamen kendi tercihin güvendiğin bi insanla yaşayabilirsin yaşamak istiyorsan
Evet ama güvenilir biri bulmak çok zor
Yani herşeyini gizli yapman lazım, fake hesapdan konuşup gizli bi yerde ilişkiye girmen lazım video foto çektirmemen lazım o zaman bi sıkıntı olmaz istesede adını çıkartamaz
Evet de güvenmek zor korkuyorum
Hem konuştuğun insanla hemen yapma biraz tanı tart karşındakini, sana olan ilgisini sözlerini, amacını, takıntılı mı değil mi senin fikirlerine duygularına önem veriyor mu vermiyor mu anlamaya çalış
Günümüz şartlarında korkman gayet normal anlıyorum
Evet 1 2 Ay beklemek lszim tanımak
Yani 1 2 ay ideal gibi ki amacın sadece cinsellik ise arayış yerlerinden sadece cinsellik için bi ara gelebileceğin insanlar var birdaha görmene konuşmana gerek bile kalmayacak
Geç değil... 6-7 yıl sonra geç kalmış olacaksın.
Daha 23 yaşındasın neyin kafası bu
Evet bunu bir an önce telafi etmeliyiz baby
Geç kalmış sayılmazsın ama yaşın gelmiş artık
Hayır evleneceğin kişiyi bul
Hayir benim ol tam benliksin
Hayır
Tam yaşındasın
Hayır
Kocanla beraber ol
Ben 24
Hayir
Bünye istiyor mu peki