Gerçek sevgiyi bir kez tadınca sevgi kırıntıları çok yetersiz
Hep arzulanıyorum ama hiç sevilmedim, sorun bende mi?
Gerçek sevgiyi bir kez tadınca sevgi kırıntıları çok yetersiz
Aslında bir perdede yabani biriyim sevmeye çok nadir yaklaşırım benimde amacım aynı olur genelde ama birini sevmek isteyincede çok değer özveri veririm
Sanırım bazı insanlar sevilmek için doğmamış
Yüzde olarak hesaplarsak sorunun sende olma oranı %30 falan kalanı diğer insanlar çünkü artık insanlar duygusal sevgiyle pek ilgilenmiyor ya birini kandırıp bişey koparma peşindeler ya açık açık belli ediyorlar en azından açık açık belli edenler çok daha dürüst
Katılıyorum
Sorun insanlarda aslında saf ve temiz sevgi kalmamış artık hatta normal arkadaşlıkta bile yok. Çok dikkatli olmalısın insanlar artık sahteler anlayamıyorsun ilk etapta sonradan fark edincede azda olsa değer veriyorsun ve güven sorunu oluşuyor aslında bizim saf ve temiz duygularımızda değişiyor böyle insanlar yüzünden
Seninle alakalı bir durum değil aslın da emek vermek zaman geçirmek tanımak ve sevmek bunları pek takan yok artık
kız erkek cins fark etmeden hoşuma gitti yürim dur bir şey yaşayabiliriz belki vs derdinde insanlar sevmek değil arzulamak bundan dolayı
Hayır sorun sende değil, muhtemelen çok güzelsin ya da fiziğin güzel. Bu sevilmeyeceksin anlamına da gelmez. Boyum uzun ve güzel bir fiziğim vardı önceden. Üstü kapalı da olsa arzuladığını söylerdi erkekler hatta bazı kadınlar. Sonuç olarak gerçekten seven biri denk geldi. Kendini suçlama
Eig için teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
Yok sende değil de insanlar duygusuzlaştı. Kimse kimseye değer vermek istemiyor. Uyum yakalamak zor
Katılıyorum
Seni uzun zamandır burada görüyorum. Biraz marjinal, biraz soğuksun. Bir auran var ve bu hissediliyor. Reel hayatında da vardır muhtemelen. Ve çok güzel de bir kızsın. Dışlanmaktan ziyade senden çekindiklerini düşünüyorum. Çok iyi tanımam mümkün değil tabi sadece buradaki gözlemlerimden yola çıkarak tahminim bu şekilde.
Teşekkür ederim olabilir belkide
Her insanın yaşantısı farklı senin yaşantında diğerlerine göre farklı olduğu için böyle durum farklılığı yaşıyorsun. Ve gayet normal
Merhaba,
Alakası yok sorun sende değil, insanlar sevmiyor, lafta sözde hep aşklar sevgiler!
Bende sevilmedim...
Benim sevgim bana yetiyor. Baskasının beni sevmesi gibi bir amacım yok
Amaçtan çok dikkatimi çekti hayatım boyunca sevilmek benim için bir boşluk değil
Güzel olmanın zorlukkaeı sevilmejten öncelik arzulanmak geliyor 😀
Bilemiyorum ama ben baba sevgisini çok üst düzey aldım belkide o yüzden insanların yapmacıklığını direk fark ediyorum gerçek olanını bildiğinde gerisi çok sahte geliyor bu yüzden hiç ilişki yapmadım
Nasıl sevgilin olmadı
Olmadı djdk ben son ikisene felan flört etmişimdir max öncesi ful okul odaklı büyüdüm gerekte duymadım
Bazı insanlar çok dertli. Genelde sevmiyorlar mı hiç?
İnan duygularımız aynı biliyor musun birebir aynı şeyleri hissediyorum
Bence sende değil sorun
Karşı tarafta
Yani çekicisin çünkü
Sorun sende👍
Bilmem aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?