Güncellemeler
1 yıl
Not: kariyerimi bilen beni tanıyan yakın çevrem tarafından alay konusu oluyorum, bu birazcık üzüyor beni.
Evet, başlıktaki gibi garip bir durum var. Bu yaşa kadar hiç böyle özel manada bir tecrübem olmadı. Hala bakir durumunu kast ediyorum yani.
Aksine de çok sosyal birisiyim, ağzım iyi laf yapar, çok saygılıyım, boy pos zaten var. 187 boyum var hatta mankenliğe bile kabul edilmiştim.
Veteriner hekimim, parlak bir kariyerim oldu, daha da başarılı olacağım gibi duruyor. Makaleler çıkaracak kadar başarılı hem de.
Ama gel gör ki niye böyle oldu çözemedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şanssızdır
Çok garip.
Az sayıda da değil hiç sıfır yani.
dostum bende senin durumdayım.. bakirim iş güçünde birisiyım bende hatta tiyatrolar da oyunculuk yapıyorum.. bunu yanı sıra dublaj seslendirme yapıyorum..
Sanırım ben de böyle olacağım 29 yaşımda da..
Bakir olman normal bir şey illa mı gerekli sanki birliktelik . Sen daha önemli şeylere odaklanmışsın 🙂
Tabiki, bazen kariyer daha önemli.
haklısınız bende arkadaş gibiyim hep işimle eğitim falan uğraştım yaşamadım yani bende bakir olarak
zamanla tecrübe ediniyorsun herkes basta böyle düsünür
Sizce hem geç hem de garip bir durum değil mi?
Sosyal, aktif başarılı bir insanım halbuki
hiç bir şey için geç değil bro çok erken daha
Çok teşekkür ederim, böyle olduğunu bilmiyordum.
Beni tanıyan yakın çevrem hep dalga geçiyor benle. Bu kadar başarılı, saygılı dürüst sosyal biri nasıl bu kadar beceriksiz olur diye
bırak dalga geçsinler sen kendini bildiğin sürece hiç bir şeyi kafana takma zamana ve akısına bırak
Ben kendimi biliyorum çok şükür.
Ama mahcup oluyorum. Cidden alay ve dalga konusu oluyorum bazen.
boş ver sen önüne bak bunlarla ilgilenme
Teşekkür ederim..
rica ederim bro
Olabilir kimse cinsellik yaşamıyor diye öcü değil
arkadasa yardim eli uzatalim🤣
Üzücü bir durum
Yani tabi sağlık olsun, birinci sırada olan bir durum değil. Yakın çevrem tarafından dalga geçilmese daha iyi olacak.
Esc git kardeşim
Abi o da bana yakışmaz, yakışık almaz. En azından dürüst ve temiz kalmalıyım.
Git kadınların olduğu ortamlara bak o zaman buralarda olmaz canlı olması lazim
Sanal ister misin