Bence asla normal bir şey değil. Her şeyi yaşayıp evlenenler bile var. Ben de bu hataya düştüm sevildim sandım ilgisine kandım ama fırsat bulduğu her an dokunmaya çalışırdı. Haliyle terk etti sebepsiz. Elde ettikten sonra rahatladı. Bence sevgililik döneminde ciddi yaşanmalı. Yani insan sevgi duyduğu birine dokunmaya kıyamaz değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben hayatımda hiç cinsellik yaşamadım sevgilim olmadı, evlenmeyi bekliyorum eşim olacak kişinin de artık nasıl biri olduğu benim için fark etmiyor bu devir de zaten çok fazla taciz tecavüz var umursamıyorum kimin ne yaşadığını ama evlenince de bilsin ki benim ile aşkı tamamen tadacak buna eminim asla kötü bir eş olacağımı zannetmiyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgililikte de normal zaten. Neden cinselliğin sadece evlilikte olması gerektiğini düşünüyorsunuz? "Cinsellik istiyorsan evlenmek zorundasın" dayatmasını nasıl oluyor da makul bulup kabul edebiliyorsunuz? Hiç mi aklınıza "yahu ben yetişkin insanım, toplum neden seks yapmam için bana evlenme zorunluluğunu dayatıyor?" gibi bir soru gelmiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSiz kızlarda, hiç birinizde AKIL yok önünüze gelen her erkekle seks yapıp veriyorsunuz erkek istediğini alıyor sonra ağlıyorsunuz kullanıp attı vs falan sizin yüzünüzden aşktan aşık olmaktan soğudum nefret ettim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben evlenmeden yapmam
00 Yorumla
1 yılBeklentilere göre değişir bence şimdi bunu yapan erkek zorla yapmıyor kız da istiyor kız ben istemiyorum dese erkek saygı duymalı duymuyorsa sevmiyordur vakit kaybetmeye de gerek yoktur onun haricinde ilişkiye girmek gayet normal bir durum abartılmamalı
30 Yorumla
1 yılSevgilinle bunu en başından konuşursun ben cinsellik istiyorum ve ya istemiyorum diye buna göre yol alırsın. Şahsen bana birisi ben seks yapmak istemiyorum derse onda bir eksiklik olduğunu düşünürüm ve devam etmem. Benim erkek arkadaşım seks yapmak istemesem benimle de devam etmez çünkü yetişkin insanlarız ve seks yapmak en hayvani dürtü bunu romantik hale getirmeye gerek yok. Ayrıca insan aşık olduğu kişiye cinsel istek arzular. Açıkçası ben evlenene kadar bekleyeceğim birisi olsa çok tiksinmem gerek ondan seks yapmamak için.
20 Yorumla
1 yılİnsan sevgi duyduğu birine kıyamaz? Bu saçma canım düşünce romantize edilmiş bir sözden başka bir şey değil. İnsan sevdiği insana yükselir. Benimde sevgilim oldu. Sevdim, sevdikçe ona olan arzularım yükseldi. Sevmediğim insanla herhsngibir cinsellik mümkün olabilir mi? Hadi olsun bu ne kadar bir arzu olabilir. Allah aşkına şu romantize edilmiş cümleyi artık kullanmayın
10 Yorumla
1 yılİnsan sevdiğine sevdiğini söylerken bile heyecanı hisseder bunlar seks yapıyor oyun görüp
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsan sevdiğinin hayatını karartmaz işte, gerisi bahane...
20 YorumlaEvet aynen öyle Ben sevdiğime dokunamadığım için bu kuraldan dolayı gittim başkasına dokundum 😅 yapıştırdım geçtim.
00 YorumlaEski sevgilim eski sevgilisi ile aynı evde yaşamış birlikte olmuşlar eee evlenmeden bırakmış ne anladık zaten evli hayatı yaşamış karaktersiz
00 YorumlaSevgi duyduğu birine dokunmuyorsa sıkıntı vardır.. ama karşı taraf evlenmeden olmaz diyorsa saygı duyulmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevdiğine dokunamaz ne ya? Bu da bi bizim toplumda var ha... Ya kime dokunur acaba?
32 Yorumla
Soran1 yılEŞİNE
Cevap sahibi1 yılimza hayattır yani
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSencesi bencesi çok önemli değil artık. Toplumsal olarak normalleşti.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin zamanu var. Cinsellik olabilir ama dikkat lazım
00 Yorumla En doğrusu bence, doğru insana denk gelmek. Doğru insan olduğundan emin ollunduğunda her şeyi sonuna kadar yaşamak. Ama maalesef kızlar farklı görūnūşlere kanıp adam gibi adsmları görmezden geliyorlar, sonrada sonuç hūsran...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın ama şimdiki aşklar seksle başlıyo ama karşılıksız kalıyor resmen daha konuşmaya başlaöadan soruyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbence hiç normal değil ben evleneceğim insanla her şeyi yaşamak isterim
00 YorumlaNeyi değiştirdik ayrildinizmi bence daha mutlusunuz
00 Yorumla
1 yılYanlış birsey yapmadın ilişkide tek yanlış o kişiydi.
00 Yorumla
1 yılSevgilililte hiç bir şey yaşanmamalı yaşandığında evliliğin anlamı kalmaz
00 Yorumla
1 yılİnsan sevgi duyduğu birine kiymamali...
00 Yorumlafazla abarttik
00 YorumlaEvliyken dokunacak seni terk ettiyse uzak durmalı
00 Yorumlaolması gereken bir durum zaten
00 Yorumla
1 yılSeks için sevgili olmaya gerek kaldı mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Kesinlikle evlenmeden ilişki olmamalı ciddiyse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonuna kadar katılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence de asla normal olmamalı ben işin vermem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence normal zaten
00 Yorumlaİsteyen yaşar isteyen yaşamaz
10 YorumlaEvet öyle
00 Yorumla
1 yılBencede eşine olmalı
00 Yorumla
1 yılTabii ki de oldukça normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen