Cinsel Yaşam Uzak mesafede olup eşiyle seksting yapan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Uzak mesafede olup eşiyle seksting yapan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Aranjor_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Var tabi. Görevde iken. Banyoda yapmıştık görüntülü 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Asker misin Yorumla Aranjor_ 1 yıl Hayır. Kamu personeliyim. Araç şoförüyüm Yorumla Soran 1 yıl Hm Yorumla Aranjor_ 1 yıl Evet. 20gün ayrı kalmıştık. Sonra telefon ile konuşurken azdık bi anda. Soyundum atladım duşa 😅 Yorumla Soran 1 yıl Dkdşsmfmr Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Ablam eniştemle yaparken ses kaydını dinledim ikisinin de 😅ve fotoğrafları videoları gördüm ablam enişteme penisini istediğini daha kaba bir şekilde söyledi eniştem de gelince ağzından içinden cikarmiycam dedi 🤣🤣 0 2 Yorumla berkatak 1 yıl iyi hikaye.. :D Yorumla Prato 1 yıl Sen de pecete mi tutuyodun o esnada ablana😂😂😂😂 Yorumla
Prato Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 63% 1 yıl Sen yapmış biri olarak nasıl yorumluyorsun peki gerceği gibi oluyo mu:)) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eşle değilde buradan bir bayanla yapmışlığım oldu 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çook ama burada yoktur eşiyle konuşuyodur şimdi onlar 0 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl varsa helal olsun valla😂 5 6 Yorumla alperennn34 1 yıl Neden olmasnki Yorumla Anara__ 1 yıl Demek ki birbirilerine seviyorlar. İlginç geldi bu durum bana. Yorumla alperennn34 1 yıl Yani illaki ikiside birvirini arzulayinca baska care kalmiyo geriye Yorumla Anara__ 1 yıl İnsanın eşini bu kadar sevmesi çok güzel bir şey. Çünkü bu duygular hissetmeden yaşanmaz. En çokta bir kadın için. Yorumla alperennn34 1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla Soran 1 yıl @alperennn34 tabi ji sevginin getirsiği bişey Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bari görüntülü falan yapın yazışarak değil 1 32 Yorumla Soran 1 yıl Uapıyoz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşlar kaç Yorumla Soran 1 yıl 40-46 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nude de atıyor musun gün içinde 😅 Yorumla Soran 1 yıl Her gün değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fiziğin zaten o yasa göre oturmuş ve iddialidir muhtemelen. Balık etli olduğunu da varsayarak konuşuyorum Yorumla Soran 1 yıl Ewet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boy ve kilo? Yorumla Soran 1 yıl 175 73 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşırı iddialısın. Ölçüler olarak sormadım aslında da galiba 95-65-100 gibi bir şey Yorumla Soran 1 yıl Yok o kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl Yorumla Soran 1 yıl 85, gerisini bakmam lazım ') Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 85 c ya d ise efsane Yorumla Soran 1 yıl Ewet.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnanılmaz ya. Hayal ettirici sadece 40 yaş detayıyla düşününce Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereden 😂 Yorumla Soran 1 yıl Pdpdksnnmsllgf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣 cevap yok tabi Yorumla Soran 1 yıl Çıra gibi yancan cewap wersem :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bak sen o derece diyorsun 😬 Yorumla Soran 1 yıl Baksana ne hale geldin :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abartma bence :)) Yorumla Soran 1 yıl Sen bilirsin o zaman :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha fazlasını bilmek isterim de işte haha Yorumla Soran 1 yıl İtiraf et, bakarız hadi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyi tam olarak Yorumla Soran 1 yıl Ne iatesiğini düşündüğünü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elbette bundan kaçılmaz dürüst olmak gerek Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ;) Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Ah be ablacım yaşını almışsın otur evde tarhana çorba yap 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgili olsa olur mu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. O nneeee ya daha neler duycaz :)))) 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Uzak kalinca yaparlar annemden biliyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Anneni needen biliyon Cevap sahibi 1 yıl Denk geldi
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vardır herhalden 1 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben yapmadım hiç 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Ben yapıyorum 0 1 Yorumla eyeyeyge48 1 yıl Eşim değil sevgilim Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Eşim olsa neden uzak mesafede tutayım? 0 19 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben görevde olacağım için uzaktan yaparız diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an ıslak kek mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşin nerde senin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama bir şey desenn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Resim de atıyor musunn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle neden yıldızımız barışmadı beni ergen sandın galiba 😃😃 Yorumla Soran 1 yıl Biliyomuşun her şeyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet biliyorum herşeyi yaşım 34 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin yaş kaç kocanın yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fiziğin nasıl gösterişli mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden bana cevap yok sinir oldum 😃😃😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sana bir itirafta buluncam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herşeyi bilmemem mi gerekiyordu yoksa 😃😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var bu işte bişey ama anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En son ne zaman yaptınız? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu gece yok musun burada? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Selam son 3 gün de kaç defa aradın kocanı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Selâm nasılsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben yine geldim 😃😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Görüntülü yapsans 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yapıyoz Cevap sahibi 1 yıl Ee yetmiyor mu Soran 1 yıl Hem o hem o Cevap sahibi 1 yıl Açık olur musun anlamadım Soran 1 yıl Hem video, heöm yazışmalı Cevap sahibi 1 yıl Zevkli mi Soran 1 yıl O daha çok alıyo Cevap sahibi 1 yıl şu an da ıslaksın sanki Soran 1 yıl Az Soran 1 yıl Çok tarftar. değilim Cevap sahibi 1 yıl Sonra engel atarsın istersen Soran 1 yıl Peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Var tabi. Görevde iken. Banyoda yapmıştık görüntülü
Asker misin
Hayır. Kamu personeliyim. Araç şoförüyüm
Hm
Evet. 20gün ayrı kalmıştık. Sonra telefon ile konuşurken azdık bi anda. Soyundum atladım duşa 😅
Dkdşsmfmr
Ablam eniştemle yaparken ses kaydını dinledim ikisinin de 😅ve fotoğrafları videoları gördüm ablam enişteme penisini istediğini daha kaba bir şekilde söyledi eniştem de gelince ağzından içinden cikarmiycam dedi 🤣🤣
iyi hikaye.. :D
Sen de pecete mi tutuyodun o esnada ablana😂😂😂😂
Sen yapmış biri olarak nasıl yorumluyorsun peki gerceği gibi oluyo mu:))
Eşle değilde buradan bir bayanla yapmışlığım oldu
Çook ama burada yoktur eşiyle konuşuyodur şimdi onlar
Boşanmadan önce uzak olmasak bile çalışırken yaptığımız olmuştu
varsa helal olsun valla😂
Neden olmasnki
Demek ki birbirilerine seviyorlar. İlginç geldi bu durum bana.
Yani illaki ikiside birvirini arzulayinca baska care kalmiyo geriye
İnsanın eşini bu kadar sevmesi çok güzel bir şey. Çünkü bu duygular hissetmeden yaşanmaz. En çokta bir kadın için.
Kesinlikle öyle
@alperennn34 tabi ji sevginin getirsiği bişey
Bari görüntülü falan yapın yazışarak değil
Uapıyoz
Yaşlar kaç
40-46
Nude de atıyor musun gün içinde 😅
Her gün değil
Fiziğin zaten o yasa göre oturmuş ve iddialidir muhtemelen. Balık etli olduğunu da varsayarak konuşuyorum
Ewet
Boy ve kilo?
175 73
Aşırı iddialısın. Ölçüler olarak sormadım aslında da galiba 95-65-100 gibi bir şey
Yok o kadar
Nasıl
85, gerisini bakmam lazım ')
85 c ya d ise efsane
Ewet..
İnanılmaz ya. Hayal ettirici sadece 40 yaş detayıyla düşününce
Biliyorum.
Nereden 😂
Pdpdksnnmsllgf
🤣 cevap yok tabi
Çıra gibi yancan cewap wersem :))
Bak sen o derece diyorsun 😬