Cinsel Yaşam Hiç sesli konuşarak seksting yaptınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Hiç sesli konuşarak seksting yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet ve sesim etkiliyicu sonra vazgectim. Cunku sapiklarim oldu. Kiz bela oldu resmen bana. 0 0 Yorumla
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yaptım.Ama sarmıyor.Ben yolu seviyorum, varışı değil. 0 0 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet sesli ve görüntülü konuşarak da yaptım çok güzeldi 0 0 Yorumla
Kerpiç Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Daha ilerisini yaptım.Vaktiniz varsa anlatiyim çocuklar 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. evet.. kalıcı birini istiyorm ama kızlar çok utangaç 0 0 Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% 1 yıl Reel en iyisi, sonra yazarak en son sesli. Sesli de birşeyler yapmacık geliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sesli ve görüntülü ama saymadım herhalde 100 ü geçmiştir 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yardım edeyim mi? Yorumla
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Cok keyifli karsi tarafin tekrar istedigi sekilde cok oldu 0 1 Yorumla mehmetsskk 1 yıl Zevkten ucmak istersen beklerim Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet çok zevkli 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben yapamıyorum sinirim bozluyor 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence seksting de yazışma daha rahat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaptım mükemmel birsey bu off inlemeler eşliginde hayal edip hissederek 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bizim zamanımızda ona telesex denirdi 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Evet çok güzel yaparım olgun sesimle😉😊 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İstersen bi kayıt atayım 😉 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Daha çok görüntülü tercihim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok seviyorum yapmayı 0 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsa da yapsam Yorumla Soran 1 yıl Bende bosalmadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorunu beğendim bana ulaşırsan rahatlatırım Yorumla Soran 1 yıl Hangisi sensin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl World ile biten Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yapmak istiyorum. 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Daha çok mesajlaşarak yaptım 0 0 Yorumla
gamzeliii_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Sesli görüntülü yaptm👍🏻🥵 2 19 Yorumla aku14 1 yıl Sen efsanesin Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Aynenn ben 🙋 efsaneyim😜 Yorumla aku14 1 yıl Sana bi konuda dürüst olayım mı Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Oll. Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Yaş kaaç Yorumla aku14 1 yıl 24-25 arası 😂😂 Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Arası ne aq 😏 karar veer bence ben 21 Yorumla aku14 1 yıl 24 bitti Yorumla aku14 1 yıl 00lıyım işte Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Hmm güzeel 😜 Yorumla aku14 1 yıl Soruma cevap vermedin hala Yorumla aku14 1 yıl Kalbim çıt hhaha Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Göz yaşım pıt 🥲 Yorumla aku14 1 yıl Yapmayalım mı Yorumla aku14 1 yıl Hevesim kursağımda kaldı hahahha Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Bu KS nın erkekleri neden @zgın hep🤪 Yorumla aku14 1 yıl Bilmiyorum ki jajsjsjs Yorumla aku14 1 yıl Ben azınca giriyorum sadece Yorumla gamzeliii_ 1 yıl Uuu diyosuun girsene o zmaan😜 Yorumla
hakunamatata__ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Evet yaptım sen denemedin mi daha 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Denedim bosalmadim Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yapmayan yokjtr herlde 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaptık 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet yaptım ve çok güzel 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 1 kere 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapmadim 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Evet zevkli baya 0 1 Yorumla aku14 1 yıl Eğer libidon yüksekse sesli veya yazışmalı deneyebiliriz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Müthiş bir şey değil mi sence de 😊😊 0 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen yaptın mı hiç doğru söyle Yorumla Soran 1 yıl Yaptım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi daha yapalım mı o zaman? Yorumla Soran 1 yıl Zevkli değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl zevkli pekii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç senin?Benim 22 Yorumla Soran 1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktın mı Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet 3 kez oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Evet ve sesim etkiliyicu sonra vazgectim. Cunku sapiklarim oldu. Kiz bela oldu resmen bana.
Yaptım.
Ama sarmıyor.
Ben yolu seviyorum, varışı değil.
Evet sesli ve görüntülü konuşarak da yaptım çok güzeldi
Daha ilerisini yaptım.
Vaktiniz varsa anlatiyim çocuklar
evet.. kalıcı birini istiyorm ama kızlar çok utangaç
Reel en iyisi, sonra yazarak en son sesli. Sesli de birşeyler yapmacık geliyor.
Çokça yaptım 1.5 sene düzenli yaptığım kişiler oldu
Sesli ve görüntülü ama saymadım herhalde 100 ü geçmiştir
Yardım edeyim mi?
Cok keyifli karsi tarafin tekrar istedigi sekilde cok oldu
Zevkten ucmak istersen beklerim
Evet çok zevkli
Ben yapamıyorum sinirim bozluyor
Bence seksting de yazışma daha rahat
Yaptım mükemmel birsey bu off inlemeler eşliginde hayal edip hissederek
Evet ama o bile bir yere kadar
Bizim zamanımızda ona telesex denirdi
Evet çok güzel yaparım olgun sesimle😉😊