Erkekler neden çok eşli? Doğal bir olay ama eğer erkeklere küfür ederseniz, Yaratanada etmiş olursunuz. Yaradılış gereği biz erkekler sizi döllemek için yaratıldık. Ama korkmayın işimiz küresel ısınmayla bitmek üzere , Pil bitmek üzere , bize ihtiyaç kalmayacak. Bizde çok istiyorduk sanki en kötü ağır işleri kanalizasyon temizlemeyi, çöplerle en ağır en pis işleri yapmayı. her şey 1 kere daha vajinaya sahip olmak içindi. ÜREMEK. 100.000 yıl önce Dünyaya Bilim erkeklerinin dediğine göre seks yapa yapa ömrümüz sizinle geçti kıymetli hatunlar sevgililer, metresler, hayat kadınları , hala da doymadık görevimiz ölene kadar. Sizi mutlu etmek istedik hep. Tek arzumuz mutluluk vermekti son damlasına kadar. Çeşmeler yavaş yavaş kuruyacak görünüyor. . Aslında Böğğğ ayy midem bulandı kusucam galiba dediğiniz penis, ya da cinsellik tarihe karışınca, dünyaya penis heykelleri dikilecek, belki roketlerinizi bile penis şeklinde imal edilecek. Özleyeceksiniz , penisin bolluk zamanı elbet bitecek. Bunun bilimsel açıklaması olabilir mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılErkeklere küfretsem yaradana mı ederm
Bu neyin kibiri?
Nesiniz siz tanrı Zeus mu
Hakederse küfürn alasını ederim
Bizi döllemek için yaratılmssnz diye alkış mı bekliyorsn tabiatınıza uygun davranıyorsnz yaptıgnz tek şey bu
Hayat kadınlarına sevgi gösterisinde bulunmak da yeni moda mı bu
O çeşme o zaman şimdiden kurusn bir zahmet
Erkeklerin pili bitince söyleyn de helva kavurup afiyetle yiyelm11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır her insan aynı değil.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğada var olan bir şey size ait değil , aslında bu bilimsel bir makalenin mizah ve ironi katılmış halidir, Bir cenin’in Doğacak bir bebeğin Kız doğma olasılığı %55-57 arasındadır. Yaniiii şu demek eğer biz münafıklar erkek çocuk diye diretmeseydik, Bu kadar erkek doğmayacaktı. Şimdiki erkek nüfusunun eşit olması bizim kız çocuklarını Kürtajla ya da bilinçli düşük yaptığımızdan kaynaklı. Bunun sebebi savaşlar ve göçler , Savaştan çıkmış ülkelerde erkek nüfusu arttırmak için kız çocuklarına kıyım olur. Çünkü o ülkenin erkek gücüne ihtiyacı fazladır , erkek azlığı ekonomiye çok büyük zarar verir. Kanalizasyon ve agır işleri robot yapmaz , Hindistanda erkek oranı kızlardan biraz fazla olma sebebi kızların erkeklere Vermek zorunda olduğu Başlık parası. Erkek doğmak abartılmış kızlar öldürülmüş anne karnında anladınız mı. Oysa rusya ukrayna amerika kanada da Kadın nüfusu erkeklerden fazla mesela Dünyada 187 ülke var ve bu 187 Ülkeden 125 ülkede kadınlar erkeklerden fazla. Bugünkü dünyada kadın nufusu fazla , Erkekler eğer olaganüstü durumlar olmasaydı eşit olmazdık ellemeseydik Tabiatın dengesini bozmasaydık kısaca her 2-3 kıza 1 erkek düşecekti. . Bulgaristan Rusyada da kadınlar erkekten fazla yani kız doğumlarına dokunulmamış kız çocukları anne karnında öldürlmemiş. Eskiden kürtajlarla kzıları yok ederek erkek nufusu elde edildi Doğa erkeği çok eşli yapıyor bunu demek istedim suç bizde değil.
Fazla zekisin. KS'nin IQ'su senin trollünü kaldırmaz 😄
Daha basitçe sormalısın..
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbu tam şey: 4msızlıktan ölmek üzere olan orta yaş krizindeki erkek fikirleri. işin gücün de yok oturup bunları düşünüyorsun di mi, yazık
10 Yorumla
1 yılDeğişik düşüncelerr
21 Yorumla- 1 yıl
Akıllı bir düşünce bekliyordum bunu yazmamdaki sebep şuydu Dünyadaki küresel ısınma sperm kalitesini Etkiliyor yani ölüyoruz binlerce yıldır yaptıgımız eşeyli üreme kalkacak dunyanın 2 derece artması bizim sperm üretimimizi olumsuz etkiliyor. Yani gereksiz olacağız , Ve tarihten silineceğiz. erkeklerin yumurtaları soğuklanma ihtiyacı duyar sperm uretimi için. Ve sıcaklık arttıkça üretmeiyoruz. Şu anda dna zincirinden insna üretmek ve rahime koymak mümkün olacağı açılandı ancak yaratılan sadece Kadın olacak, kadından kadın üretmekten bahsediyorum. Bu gerçek. şu anda hayvan dna ve hucrelerinden yapay et üretildi. 3d yazıcıda aynı kadının kanında rahim üretildi ve nakil edildi kadının doguştan rahimi yoktu çocuk doğurdu. artık yapay organ çalışmaları başladı. Bunu biraz ironi ve mizah ile anlattım. Anlamak istemeyen direk bodoslama dalan birkaç arkadaş anlamayablir. :Bu benim ifade biçimim
1 yıl15 ustu varsa alırım
01 Yorumla- 1 yıl
15 üstü mü? Sence biraz hedeflerini küçültmeli misin 😂
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat