Evlendim bosandim ama eski esim ile ten uyumumuz hic olmadi b*k gibiydi. Ve benm baska hic iliskim olmadi simdi bir sevgilim olucak ama ben tecrubesisizim ve bu beni korkutuyor. Ya yapamazsam diye. Bana biraz tavsiyeler verir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer karşındaki erkek tecrübeli ise o zaten sana yön verecektir. P*rno izleyebilirsin, gözlemleyebilirsin. Elbet ki seninde arzuların fantezilerin vardır. İlişki sırasında sınır koymadan bunları konuşabilir ve yapabilirsin. Bizim ilişkimiz böyleydi, sınırımız yoktu o an canımız neyi arzuluyorsa oydu ve şehvetli tutkulu bir seks hayatımız vardı.
63 Yorumla
Soran1 yılAy insallah bizimde oyle olur da iste benm yonelim biraz BDSM canım . En cok korkum orada. Beklentim hep erkek tarafinda
Soran1 yılAy bilmiyorum ki yonu nasil. Hic benle cinsellik konusmadi. Oyle bi yonelimide olmadi olsa konusucagim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç endişelenme ona karşı çok isteğin varsa fazlasıyla güzel geçer tecrübe yaparak kazanılır. Karşında ki de tecrübeliyse sorun yaşamazsın. Farklı fantezi ve isteklerinde varsa onlara yönelerek daha heyecanlı ve şehvelti olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapamazsin diye birsey yok kimse doğuştan prof degil hem birincide olmadi diye ikincide olmayacak diye bir kaide yok yakalarsin uyumu
14 Yorumla
Soran1 yılAy amin cok cok amin
Soran1 yılSjsjshhsjsjsjsjs 😅😅😅
Gizli Üye(30-35)1 yılTen uyumun yoktu ama yaşandı o ilk ilişki değil mi? Aşama aşama gidelim aşılamayacak bir durum yok ve aksine zevk alacaksın korku değil
114 Yorumla
Soran1 yılSen icimdeki korkuyu bir bilsen. Ben bu konuda asiri pasifim. Eski esim disinda en fazla opme oldu eski sevgililerimde
Cevap sahibi1 yılKorkunun sebebi eski eşin zaten. Alıştıra alıştıra ilerlenmemiş belli ki. Tadını çıkara çıkara yaşanmamış o ilk ilişki sanırım.
Soran1 yılHep karnim aciyordu yasadigim iliskilerde cok kasiyordum. On sevisme vs yoktu bende bilmiyordum.
Cevap sahibi1 yılIslanmıyordun yeteri kadar belki. Yani kuru kuru zorlaması sıkıntı çıkarır tabi ki. Ön sevişme ile başlayıp aşama aşama ilerlense ıslanmış olacaksın. Bu da rahat almanı sağlayacak. Bu arada cidden önemli bir durum. Negatif bir ilişki daja cinsel isteğini baskılayabilir
Soran1 yılCok baskiladim kendimi ve buda beni urkutuyor onu arzuluyorum ama iste asiri korkuyorum
Cevap sahibi1 yılBu durumu ilişki yaşayacagın kişiyle paylaşman gerekiyor. Adım adım ilerlemesi ve iplerin onun elinde olması gibi. Yani seni adım adım yaşamalı. Her anını, her zevkini adım adım yaşatmalı. Senin hadi yap diye sayıklama durumuna kdr gelmeni sağlamalı. Yükseltmiyorum umarım seni şu an ama durum bu 😂😂
Soran1 yılYok yukseltmiyorsun sorun yok 😅 umarim anlattigin gibi olur
Cevap sahibi1 yılAhaha şey olsun isterdim ama ya. Yani bunu sana adım adım keyif aldıra aldıra yaşatacak biri. Hmm sırf sen mutlu ol diye kendimi feda edebilirdim. Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine 😅
Soran1 yılAy suanda gulme krizine girdim 🤣🤣🤣 cok insanisin harikasin ya
Cevap sahibi1 yılYaaa Allah sendende razı olsun. Bedenimi senin için önüne sereyim tabi ki bu tebriğini hak ettim 😂😂 ciddi anlamda en azından ilişki aşamasında akıl verebilirim ne bileyim en azındsn rahat hissetmeni sağlarım. Herkese yazma buradaki uyuz oldum ben burada bedenimi heba ediyorum 😂
Soran1 yılBu kadar heba etme be 😅 ben Seksi asksiz yapamam. O yuzden tesekkur ederim dusuncen icin
Cevap sahibi1 yılAşklı yaparız arttırıyorum evleniriz bende esmerim , buğday ten diyeyim ya da😂😂 hemen aşık olursun 😂😂 sonrası Allah kerim 😂😂
Soran1 yılHahha ben suanda ona asigim ama onu unutamam ki 🤣
Cevap sahibi1 yılYaaa yok öyle bir şey. Bak pişman olacaksın bir gizli kullanıcı vardı dersin. Beni çok fena şey yapacakmış ya da dur dur bunu deme sevecekmiş dersin. İşte dememen için şu an buradayım😂😂
1 yılAlt tarafi sevgili bu kadar takılma senin için emek vermeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılTecrubesizliginin onemi yok sadece òlù gibi yatma yatakta zevk almaya bak ki hem zevk alasin hemde verebilesin
018 Yorumla
Soran1 yılIste cok pasif8
Soran1 yılIste cok pasifim. Olu gibi yatmaktan korkuyorum yok mudur bunun bi ilaci birseyi
- 1 yıl
Ilaci icinde ki kadini ortaya cikarmak sen kabugunda kalmak istersen hem korku daha da cogalir hem zevk de alamazsin
Soran1 yılBen bosanali 2.5 sene oldu ve o zmaandan beri hic iliskim olmadi. Asiri tecrubesizim evliligim 2 yil surdu hafada 1 di oda b*k gibiydi iste kasila kasila sacmalikti
- 1 yıl
Sen kadinligini unutmussun onu qnliyorum serzenişlerinden
Soran1 yılOf evet yasamadigim icin bilmiyorum. Bilmek istiyorum ama korkuyorum
- 1 yıl
Korku degil o sadece yasamadigin seyler endiselenmene neden oldugundan ne yapacagini bilememen kaygiyi da kòrùklùyor sevismek sana gore utanilacak bisey degil demi isteklisin bu konu da normal de gosteremesen de
Soran1 yılTabikide istekliyim ama onu mutlu edemem diye cok korkuyorum bu yuzden geri plandayim
- 1 yıl
Sevisme zevk almak icin yapilan bisey nasil ki sen onu mutlu etmek istiyorsun o da seni mutlu etmek icin çaba gosterecek endiselerin yersiz pasifte olsan tecrubesiz de olsan istekli oldugun da geri cekme kendini hayal ettigin ne vars yapmaya bak bu senin icinde ki arzuyu tutkuya cevirecektir ve kocana guzel bi gece yasatacaksindir
Soran1 yılHayal ettigim sey bdsm iste sorunda orada oldugunu dusunuyorum
- 1 yıl
Bdsm neden sorun olsun ki
Soran1 yılYa o bunu istemezse
- 1 yıl
Seks sinirlar icinde kalmaz bdsm'nin içerigi
Degisik fanteziler benimsiyor ister mi istemez mi bilemem ama bu konuda cok istekliysen once bu konuyu konus cunku icinde kalirsa disariya cikmasi kacinilmaz olur sonra ukte gibi kalir ici icin
Soran1 yılOf cok merak ediyorum o yuzden soruyorum. Her erkegin isteyecegi birsey degil dimi?
- 1 yıl
5 parmagin 5i bir degil elbette. Her erkegin isteyip istemeyecegini genel olarak bilemem bdsm de ki hayal gucune bagli, dùsùndùrdùgùnde heyecanlandirabiliosan deneyimlemek isteyebilir
Ben daha once bdsm nin ne oldugunu bilmiyordum burada bdsm istekli bi kadinla 10 gun kaldik evinde bence guzeldi
Soran1 yılUmarim sever 🥰
- 1 yıl
Bu konuyu aç ama dogru bulmazsa bu konuyu bi kez daha dusuñ ki sonradan posman olmayasin
- 1 yıl
Yahut mesajlastiginiz da konu cinsellikle alakali ise aci cekmek benim hosuma gidiyor bana Boyle seyler yap gibisinden ornekler sun ki sende ki istegi farketsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsellik iç güdüseldir zaten bunun kimse dersini almadı almıyor. Yanyana geldinmi olur takilma bunlara
00 YorumlaDaha henüz sevgili değilsiniz yani
"Sevgilim olacak"
Yazmışsın012 Yorumla
Soran1 yılFlortlesiyoruz iste
Soran1 yıl1.5 yil felandi ama hic cinsellik olmadan. Ben evlenmeden olmaz taraftariyim. Zaten libidom dusuk. O hepten dusurdu.
Soran1 yılHayir tabikde ama muslumanim yani.
Soran1 yılBakireligimi gelip gecici birine vermek istemedim
- 1 yıl
Bilinç altında toplumsal baskı ve sınırlar empoze ediliyor insanların kafasına
Din burada çok katı
Bu da insanları ister istemez etkiliyor
Şimdi başından bir evlilik geçmiş sonuçta
Birbirinize ısındıkça ve aşk başkadıkça
Daha rahat ve özgür olursun
Bakirelik kısıtın yok artık
Dokunmaktan ya da dokunulmaktan
Çekinme aşkını yaşa
Zaten bu bir süreç
Ben hala bu yaşımda CİNSELLİKTE yeni tecrübeler Ediniyorum
Yani yemek gibi PİŞTİKÇE LEZZET ARTIYOR sosunu baharatın ayarlamak iki kişinin yeteneğine kalmış UNUTMA
Ağır ateşte pişen yemek LEZZETLİ OLUR😅
Soran1 yılHhhahah tavsiyelerine bayildim suanda harikasin 😍
Soran1 yılYok niye kiziyim 😄
Soran1 yılHahaha of yasatanimiz olsa
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılSevgiline birak zaten o baskin olucak merak etme
03 Yorumla
Soran1 yılErkekler acaba boyle istedigi birsey olur mu? Ne bileyim iste.
- 1 yıl
Hic dusunme bence o seni her turlu yönlendirir
Soran1 yılYonlendirmesini anlarim umarim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNe tavsiyesi verelim ya otur film falan izle ne yapıyorlar gör ya da kendini akışına bırak
08 Yorumla
Soran1 yılBaskasini izlemek zevk vermiyor denedim izlemeyi
- 1 yıl
Burada amaç zevk almak değil bir şeyler öğrenmek.
Soran1 yılYani mide bulandirici oluyor demek istedim.
- 1 yıl
Arkadaşım sana yemek ye ya da yemek yap demiyoruz. Yapanı izle öğren diyoruz
Soran1 yılOnerebilicegin site var mı ?
- 1 yıl
Google a yaz çıkar illa
Soran1 yılYa izledim kac kere de hic ogretici degillerki
- 1 yıl
Bilen birilerine uğra ne diyeyim. Öğretin bana de bir kaç git gelden sonra kaparsın bir şeyler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılO yüzden evlenmeden önce ilişki yaşanmalı diyenlere kızıyorlar bazıları.
02 Yorumla
Soran1 yılYasasaydim asla evlenmezdik
- 1 yıl
İşte o zaman bu kadar kötü olmazdı değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeme dayanarak söylüyorum ben az çok sizin iç dünyanızı anladım bence doğru kişi değil partneriniz sizin içinizde yatan cevheri hissedip çoktan kızılcımı çakmalıydı
02 Yorumla
Soran1 yılO kendini hep geriye cekiyor ya maalesef. Ondada kotu bi deneyimi oldu oncesinde. Guven problemi var.
- 1 yıl
İnsan kendini inandırmak için kendine senaryolar yazar inandırır bunların gerçekliğini hayat yüzüne vurdugunda her şey için gec olmuştur artık. Yine söylüyorum yanlış kişiyle berabersiniz
Yani dominant bir erkekse o yönlendirir, ve video izle bol bol
00 YorumlaYazık olmuş partner edin cinsellik tecrübesi kazan biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBdsm eğer dayanabiliyorsan iyi zaten, yine de iyi bir ön sevişme gerektiriyor. Rahat oll, zaten istemsizce kasılınca, kendini kaybetme kıvamına gelirsin iyi geçer 😅
00 Yorumla
1 yılHic merak etme oldugun gibi davran yeter bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılevgilin olacak adam seni gerçekten seviyorsa böyle bir şey sorun olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılYapamazsam diye çekinmen anlamsız. Açıkça belirt durumunu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik te tecrüne erkekte olmalı. O yönlendir
12 Yorumla
Soran1 yılYonlendirmesini anlarsam harika
- 1 yıl
Anlarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKendini o anlık zevke bırak anınyaşa her şey kendiliğinden olur zaten
02 Yorumla
Soran1 yılYa olmazsa diye dusunmuyor degil insan. Gecmis geliyor akla. Ya budnada oyle olursa diye.
- 1 yıl
Yok olur oda anlayışlı davranırsa sıkıntı olmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılO tecrubeli biriyse ona kendini bırak o seni yönlendirir
Zaten sevgi olursa ten uyumu da olur00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsevglin sana öğretir. içinden geldiği gibi davran. ve neyi ve nasıl istediğini söyle
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılöne yatırıp kafanı ayağı ile bastırmasını istiyosun vb. sanırım.
Gizli Üye(30-35)1 yıltavsiyede olur biraz söyleşide ama burada aleni olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel söyledin evet ten uyumu varsa emin ol çok güzel olur. Akışına bırak
07 Yorumla
Soran1 yılUmarim vardir ya
- 1 yıl
İstek var mı ona karşı
- 1 yıl
?
Soran1 yılTabikide onu cok arzuliyorum ama arzuladigim kadarda korkuyorum
- 1 yıl
Aaaaa neden
Soran1 yılMutlu edemezsem diye
- 1 yıl
Mutlu edemezsem derken
- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama kafaya takma
10 Yorumla
1 yılAkışına bırak rahat ol yapacaksın zaten
02 Yorumla
Soran1 yılAy aminnnn
- 1 yıl
Yaparsın yapar yatağa girince düşünce falan kalmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılkeyfine bak stres yapma. akar gider
03 Yorumla
Soran1 yılAy insallah ya
- 1 yıl
şöyle düşün. her zaman iki kişi içinde ilk seferler hep heyecanlı olur. eşitsiniz neredeyse.
Soran1 yılO baya tecrubeli ya onun 9 yil evliligi oldu bide kac kizla oldu gecmisi baya tecrube dolu bende sadece bir kisi oda eski esim bok gibi
bunla da ten uyumu olmazsa ayrılır mısınız
07 Yorumla
Soran1 yılE haliyle ayrilcam niye birbirimizi yoralim ki
Soran1 yılOnu cok seviyorum bu yuzden en buyuk korkum onu mutlu edememek
- 1 yıl
anladım.. bence sevgi varsa bunlar sorun olmuyor. sen sadece ilk olan konuda korkun var. bu korkunu yenmek senin kadar karşıdakininde elinde. Bilmiyorum o kadar ilişkim oldu. böyle ten uyumu sorunu yaşamadım.. tek tercihim beyaz ten kadinlar.. kendim buğday ten bu şekilde sorunum olmadı
Soran1 yılBen esmerim ya
Soran1 yılOda esmer 😅
1 yılRahat ol canım akışına bırak korkma
00 Yorumla
1 yılPartnerin işini bikiyısa itaat et gerisi gelir
00 Yorumla
1 yılNeden uyum sağlanmadı
00 YorumlaBirdaha deneyip evlen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sen yapamasan bile o yapar. rahat ol
04 Yorumla
Soran1 yılOlur mu dersin ya insallah
Soran1 yılAy insallah be 😁
Gizli Üye(30-35)1 yılAkşam hatırlat yardımcı olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMalak gibi yat iste en kotu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkışına bırak keyif al gerisi otomatik gelir
00 Yorumla
1 yılYeniden evlensene
010 Yorumla
Soran1 yılOnu planliyorum 😆
- 1 yıl
Sevgilim dediğin çocukla mı evleneceksin
Soran1 yılEvet insallah
- 1 yıl
O da güzel s*ikemezse boku yedik, artık
- 1 yıl
Yedin
Soran1 yılOf kesinlikle umarim guzel bi ilişkimiz olur
- 1 yıl
Seni öncelikle açacak biri gerekiyorsa yardımcı olalım
Soran1 yılBurdan ac mesela
- 1 yıl
Hahah burdan açılacak bişi değil😄
Soran1 yılNe biliyim olamaz mi ya 😅
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nasıl tavsiye
00 YorumlaCanın çok mu istiyor
00 YorumlaKorkma kendisi gelir
00 Yorumla- 05 Yorumla
Soran1 yılLa tecrubesizim. Hicbir halt bilmiyorum. Ogretenimde olmadi. Ya memnun edemezsem?
Soran1 yılBagirmiyorum ya. p*rno izlenmesi cok sıkıcı
Soran1 yılMide bulandirici geliyor
Gizli Üye(36-45)1 yılYaparsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik geçirdim ama cinsel bir tecrübemiz yoktu. Bana biraz tavsiyeler verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat