protein tozları aslında sentetik işlenmiş maddelerdir bu maddeleri böbrekler tanımlayamaz ve böbreklere bu yüzden zarar verir ve yorar çok fazla çalışmasını sağlar ve rahatsızlığa neden olur
spor yapmak cinsel yaşama iyi gelir ama yapılan spora ve vücudun yapısına bağlıdır bu durum yani terste tepebilir
o şeyin işinin bitmesi ciddi bir durumdur bu durum daha cüsseli ileri seviyede body building yapan insanlarda görülebilir ama protein tozunun zararını düşünürsek böbrekler idrar kanalına idrar kanalı ise penise açılır böbrekte olan bir sorun mutlaka peniste de görülebilir erkeklerde aynı zamanda östrojen yani kadınlık hormonu da vardır ama az miktarda vardır testosteron kadında da vardır ama az miktarda vardır bu hormonal denge bi şekilde bozulursa işler değişir işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bitirmez
testosteronun fazlalığı da zararlıdır
protein tozu kas inşaa eder
çok fazla kas çok fazla testosteron hormonu salgılar ve hormonal dengeyi bozar
Anladım her gün içiyor arkadaş spor sonrası
protein tozları aslında sentetik işlenmiş maddelerdir
bu maddeleri böbrekler tanımlayamaz ve böbreklere bu yüzden zarar verir ve yorar çok fazla çalışmasını sağlar ve rahatsızlığa neden olur
spor yapmak cinsel yaşama iyi gelir
ama yapılan spora ve vücudun yapısına bağlıdır bu durum
yani terste tepebilir
Yani protein tozu alınca onla beslenince şeyin işi bitiyormuş ne kadar doğru bilemem
o şeyin işinin bitmesi ciddi bir durumdur
bu durum daha cüsseli ileri seviyede body building yapan insanlarda görülebilir
ama protein tozunun zararını düşünürsek böbrekler idrar kanalına idrar kanalı ise penise açılır
böbrekte olan bir sorun mutlaka peniste de görülebilir
erkeklerde aynı zamanda östrojen yani kadınlık hormonu da vardır ama az miktarda vardır
testosteron kadında da vardır ama az miktarda vardır
bu hormonal denge bi şekilde bozulursa işler değişir işte
Günlük yarım bardak içtiğin koladan daha zararsız.
Yani gram etkisi olmaz cinsel yaşama.
Emin olamadım sagol
Hikayenin sonunda kuş ölüyor diye duydum ben 🥹
Bende öyle duydum 😂
Sad story ya 🥹
😂 hayatta içmem
Hayatta içmem dedin ya içicen bak gör skdkgk
İhtiyacım yokki kas yapmaya zaten var 😂
Ben büyük konuştun diye demiştim 😌 baklava da var mı? Br arkdş soruyo da 👉🏻👈🏻
Hayır baklavalar daha oluşmadı 😂 ayak kol ve omuz var henüz 😂😂 olursa arkadaşa gösteririm
Kısa bir süreliğine protein tozu kullanıp hemen yapabilirmişsin arkadaş öyle diyor sabırsızmış o öyle diyor 😈😂😂
O zaman hemen sönerler kalıcı isterim ben 😂
Harbi bir de kalıcı olmuyor mu o kadar kullanımın üzerine 🙄 o zaman deli mi bu insanlar. Hem kas kalıcı değil hem kuş ölüyor. Ohooo
Evet kalıcı değil sürekli devam etmesi gerekiyor onu kullanınca sönüyor balon gibi bırakınca
O zaman buradan tüm bodyci arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen ne kendinize ne kadınlarınıza yazık etmeyin 🥹
Aynen öyle iki kas yapcaz diye değmez
Yani kuş öldükten sonrs kasın ne anlamı var ki zaten 🤷🏻♀️ cidden anlamsız
Demek o yüzden son zamanda ig'de spor salonlarında gay şakası çok arttı 😂😂
Bende anlamadım kızlar için kas yapıyorlar ama kıza istediğini veremiyorlar kızlar kas öpecek sanırım 😂😂
Büyük ihtimalle
Türkiye gibi bir yerde aktif kuşa sahip olsalar da çoğu kadınını düşünmediği için takılmıyordurlar buna da
Kadını düşünmeyen erkek mi olur 😂
Valla partneri olup da orgazm nedir bilmeyen sadece benim etrafımda ne kadar kadın var bir bilsen 🤷🏻♀️
Bilmez miyim çoğu erkek kendini düşünür çünkü şükür öyle sıkıntı yaşamadım hiç 😅
Aman Allah bozmasın 😂😂😂
Amin 😂 1 dakikada orgazm olan kadın gördüm ben 😂 oda güzel olmuyor
O ne öyle ya öngösterim mi 🥹
Bende anlamadım 😂 kadınlarda ilk kez öyle bir şey gördüm
Abla belki biriktirmişse falan dayanamamıştır akdkkg
Hayır hep öyle imiş ben bir kez olmadım üç kez oldu kadın
Bir de öylelisi 🙄 doktora gitsin abla
Bilmiyorum gitsin evlenmeye kalktı bir daha konuşmadım daha önce bana hayır demişti 3 4 kez sanalda aldatmıştı bu olay olunca takıntı yaptı
Kendine yazık ediyor o abla ya
Bence de öyle
Hic dikkat etmedim
Kullanıyor musun protein tozu
Kullaniyorum cok az
Kadınlarda belki etkisi yoktur bilmiyorum tam olarak
Bitirir