Peki neden?
Kızmış veya sinirlenmiş
Kazanmış veya başarmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Peki neden?
Kazanninca hirsimizin cok küçük bölümü küçük yere gidiyor, kizdin ve her tarafi dolu olunca doküp dagitiyoruz hatta kesiyoruz, şimdi evli memur oldugunu düşün hayatini kazaniyorsun saat 16 dan sonra karin bacaklarini açmış davetkar evde bekliyor hayalini eve gitmeden once kurmaya basliyorsun helal kazanmişsin afferim. Karina yardim et hep böyle güzel , sinirli kizgin kazanmamiş biri keser dograr
Olayı örneklendirmişsin de fena da olmamış.
Sekste iyi olan erkek, özgüveni yüksek olan, tecrübe sahibi kişiler oluyor genel de ve bu zamanla olan bir durum. Ergenlikte her erkeğin yaşadığı gibi çok heyecan yaşadığımız için boşalma ve baskınlık kolay olmuyor. Ama yaş belli bir yere geldikten sonra olayı ele alabiliyorsun ve kontrol etmeyi öğreniyorsun kendini.
Doğru.
Peki seçeneklerden birisini seçecek olsan hangisi olur?
Hangi duyguduruma sahip erkek bu yazdıklarını daha iyi uygular?
Rica ederim.
Ben tercihimi kazanmış, başarmış yani mentali iyi durumda olandan yana yapardım.
Seks konusunda bu kadar risk almam. Bedenim söz konusu. Canım kıymetli.
Sinirli, kızgın bir erkek hayvani dürtülerini çok da kontrol edemeyebilir çünkü.
Gayet mantıklı duruyor.
Bu düşüncen hep mi buna yakındı yoksa son zamanlardaki olaylardan etkilendinmi?
Beni etkileyen geçmiş tecrübelerim maalesef.
Üzücü.
Tecrübe tecrübedir. Ders almak gerekir diyip önümüze bakıyoruz 🙃
Bence de bu doğru bakış açısı. Umarım daha fazla tecrübelendirecek bir şey olmaz diyelim o zaman.
Kötü tecrübe olmasın yeter. İyiler olabilir. Olsun hatta😄
Ahahaha olur umarım.
Doğru zamanda doğru tercihler yaparsam olmaması için bir sebep yok.
İşimi şansa bırakırsam olmaz.
Çünkü bu coğrafyada şans genelde kadınlardan yana olmaz.
İsteklerimizi elde etmek için daima mücadele etmemiz gerekir.
Şu parti kurma işini ciddiye al bence djdksk
Ahaha dalga geçmiyorsun umarım
Hayır gayet ciddiyim.
Kadın partisi var mı şu anda?
Ülkenin yarısı kadın ama partisi yok, neden?
Erkek partisi de yok diye cevap gelebilir ama zaten siyasetin %90'ı erkek.
Yıldık yaa djsjsksk
Kaç seçimdir oy kullanmıyorum. Geriye dönük en az 5 olmuştur.
Elimizim hamuruyla girişicez artık mecbur 😂
Girişin efenim, elleri hamur tutanlar girişmezse neyse gerisini tamamlamicam djsjsk
Kahkaha attım sjj
Jdksls
Ama bak sen destek oldun.
Dm kutumu kapatmadım ve cinsellik soruyorum diye kadın bir fenomen tarafından esc benzetmesi yapıldı, parti kurma mevzusuyla dalga geçildi küstahca.
Bu hasta kadınlarla uğraşmaya değer mi veya ömrüm yeter mi bilemiyorum Altan bilemiyorum..
Güzel detaylar.
Geçen gün de bir soruda yazmıştım, kadinlar arasındaki yarış ve çekişme bitmezse olmaz.
Haklısın.
burada hadi engelleyip kurtuluyoruz.
Reelde ne yapıcaz?
Kadının kadına asla merhameti olmuyor. Erkeğe yaptığı gibi vurup geçmiyor. Başka bir kadın kendisinden farklı, daha başarılı, daha iyiyse kökden yıkılsın, yok olsun istiyor. Bunun için de her koldan saldırıyor.
Bunu nasıl tolere veya bertaraf ederiz gerçekten bilmiyorum.
Günümüzde doğru ve faydalı bilgi artık parmağımızın ucunda.
Bazıları doğru bilgilerle zihnini temizlemek yerine kötüyle kötülükle daha çok kirletmeyi tercih ediyor. Aynı şekilde başkalarının zihnini de tabi.
Doğru.
Erkeklerde de var gibi gelmeye başladı bana.
Bugün bunu söyleyen 2. erkeksin. Diğeri sitenin acemisiymiş. Ona şikayet, gizliye kapatma ve görmek istemiyorum seçeneklerini anlattım.
Sen de kullan😄
Ben öyle şeylere maruz kalmıyorum ya, o anlamda ilgi çekici bir profilim yok. Bence yazılanları okuyorlar ve kimi o şekilde görüyorlarsa onlara yazıyorlar erkeklerden.
İyi yapmışsın, yeniler avlanılacak kolay lokma olarak görülüyor gibi jdksl
Ee ava giden avlanır sjj
3,5 zeki erkek var zaten şurda. Yedirmeyiz 😂
Jdksksk
Cevap
0Cevap
İkisi de değil. Yoğun duygular yaşayan erkek hepsinden iyidir. Kızmış sinirlenmiş flan artık bana son olaylardan sonra asla cazip gelmiyor.
Son olaylar pek çok kişiyi etkiledi hem bu konuda hem de diğer konularda.
Kazanmış ve başarmış kısmını açar mısın, ona göre yorum yapıcam, neyi kazanmış, neyi başarmış?
Hiç fark etmez. Para olur, okul olur, akşamki maç kazanma hissi olur, mevki olur her şey olur.
Kızma ve sinirlenme de aynı şekilde.
Sormak istediğim hangi duygudurum veya moddaki erkek daha iyi seks yapar?
Bu arada az önce gizli kadının yorumları okudum demiş ya bir kadın fenomen bana kötü benzetme yaptı cinsel soru soruyorum diye dedi filan ya hani.
Az önce de bir erkek bana Kadın halinle neden cinsel sorular soruyorsun amacın ne dedi. Bunun kadını erkeği var mı ki ya? Erkek sorarsa sorun yok, kadın sorarsa kaşar, tatlım ve hayat kadını oluyor demek ki.
Ben sinirliyken beni daha iyi becereceğini düşünürüm erkeğin.
Normalde yok ama bu coğrafyada onlara göre var.
Neden sinirliyken?
Düşmanını seviyor gibi miker de ondan.
Kdjdkd
Ne istediğini bilen erkektir.
Sayın infini henüz uyanmamışsınız, uyandıktan sonra lütfen tekrar deneyiniz djskks
Üzerime bir kova su dökün ancaaa gelirm
Belli dnjdjd
Sinirli olmasi daha iyi yapar cinselligi
Geçen soruya verdiğn cevaptan sonra, bildirimde kullanıcı adını görünce cevabı tahmin ettim jdkdk
Peki neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?