pookemon61 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
1 yılÇünkü Avrupa'da cinsel ilişkiye karşı belli bir yasak yok ama burada bir erkeğe gülümsediğinde bir erkeğe karşı samimi olduğunda bile hemen yollu damgası yersin bu tarz toplumsal baskılar da kadınları cinselliği öğrenmekten alıkoyuyor anladınız mı bu yüzden başarısız olabilirler kısacası yine suçlu toplum kadınlar değil
03 Yorumla- 1 yıl
Toplum dedigin nedir sen ben o degil mi
- 1 yıl
Aynen öyledir ama bunlar bir tabu oluşturdu Türkiye'de nasıl bir baskı olduğunu burada yaşıyorsan bildiğini varsıyorum bir kızlık zarı uğruna bile kadınlar öldürüldü, nasıl cinsel ilişkide başarılı olsun bu insanlar 😃😃
- 1 yıl
canım cahil geri kafali yobaz insanlar maalesef aynen
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAlakası yok siz de Avrupalı erkekler gibi değilsiniz artı Türkiye gibi coğrafya da kadın cinsellik yaşayınca k*sar gözüyle bakılıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Bu insanlarin ne dedigi ne söyledigi acaba ne zaman umrumuzda olmayacak bak bunda haklisin
Cevap sahibi1 yılAvrupali kadınlar cinsellik yaşasa da normal Türkiye de öyle değil maalesef
O tiple bu soruyu sorma hakkın yok gibi
01 Yorumla- 1 yıl
Ergen soruya yorum yapacaksan yap yoksa git bakkala iki lolipop al al
Gizli Üye(18-24)1 yılNerden çıkardın başarısız olduklarını
011 Yorumla- 1 yıl
Sorulan sorulara yorumlara bakinca gulmemek icin kendimi zor tutuyorum
Cevap sahibi1 yılBi çok kadın taklit yapıyor. Çünkü cinsellik hakkında bir şey bilen kadınlara siz erkekler kuzum yaftası yapıştırıyor hemen. Ondan aa o ne ya seks mi şeklinde takılıyolar. Merak etme senden fazla biliyorlardır.
Bak belki avrupalılar onlara erkekleri oroapu demeye meraklı olmadığı için başarılı gibi gözüküyodur gözüne.- 1 yıl
Bisey merak ettigim yok bak bi soruya bile cvp veremiyorlar satasmadan laf atmadan iki kelime yazmasini bile bilmiyorlar
Cevap sahibi1 yılSataşmıyorum türk kadınladı daha köti diye yorum yapan sendin bende cevabını yazdım işte
- 1 yıl
Evet oyleler bir cok kadin gordum ben
Cevap sahibi1 yılYanlış kadınları görmüşsün bende bi çol erkek gördüm onlarsa bilgisiz
- 1 yıl
Bak boyle de olsun olabilir ama genelde bilgisiz insanlar
Cevap sahibi1 yılO halkımızın cinsellik hakkındaki genel cahilliği işte
- 1 yıl
Aynem bende ondan bahsediyorum cahil insanlar hep
Cevap sahibi1 yılO zaman takılırım sana ama sadece kadınlar deme
Cevap sahibi1 yılKatılırım
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası