- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBoşversene ya sen milleti kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o misal işte seni eleştirene versen hayır demez kim nerde kimle ne yaparsa yapsın bana ne beni ilgilendirmez benimle mi değil mi ben ona bakarım gerisi umrumda değil kimseyi de eleştirme hakkına sahip değilim kimse de beni eleştiremaz herkes kendine baksın
04 Yorumla
Soran1 yılReşit olmadan önce yaptığım hataları yüzüme vurdu sanki şu an yapmışım gibi. Kendisi ben o hataları yaparken odasından bile çıkamıyormuş insan içine karışamıyormuş ezik bir asosyalmış ama yukardan büyüklenerek konuştu hep yargıç gibi yargıladı durdu
- 1 yıl
Sen bırak ya o da seni kıskanmış ondan çamur atmış. Çünkü ezik yapamıyor ondan
Soran1 yılAnca eskortlarla seks yapıyordu bir de anlatıyordu utanmadan. Anlatıp benimle görüşmeye çalışıyordu 😂😂 malım ya görüşeceğim ben de. Baktım parası da yok bir statüsü yok bir boooku da komple kestim ilişkimi. Sırtım da mı taşıyacağım? Hayır üstelik kendini çok önemli ve özel biri sanıyordu kendini övüp duruyordu beni aşağılıyordu
- 1 yıl
İnsan ml olunca işte senin gibi kalite statüsü yüksek kadınım olsun istiyorum hayatım da tatlı kadınsın dobrasın en sevdiğim kriter açık sözlü insanları seviyorum
En İyi Cevaplar
1 yılGünümüzde iki taraf içinde karşılaşılan üzücü bir durum. En baştan birşeyleri anlatsan olmuyor sonradan anlatsan niye başta anlatmadın oluyor. İki ucu boklu değnek gibi bir şey umarım bundan sonra seni anlayacak daha iyi insanlar ile karşılaşırsın
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBir kadına yapılabilecek en büyük kötülük, onu geçmişiyle yargılamak... Geçmişte ne yaşadıysan yaşadın, seninle yeni bir başlangıç yapmak isteyen erkeğin bunu kafaya takmaması gerekir. Geçmişinde çok sayıda erkekle ilişkin olsa bile...
04 Yorumla
Soran1 yılKafaya takma meselesi değil. İkimizin bir geleceği yoktu zaten. Sadece bana karşı silah olarak kullanıyordu geçmiş yaşanmışlıkları. Bir çeşit rahatlama metodu olabilir
- 1 yıl
Çok adice... Böyle erkekler, evlenince bile başına kakarlar geçmişini, her fırsatta yüzüne vururlar.
- 1 yıl
Ben sormam bile, bakire misin, değilsen kaç kişiyle seks yaptın vs. diye... Benim ne haddime yahu? Çok büyük terbiyesizlik...
Soran1 yılBaştan bunu yapsalar evlilik de olmaz zaten. Ben de bu hakareti kabul edemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSen o kadar kaliteliysen neden 100 kızla konuştun demezler mi adama
27 Yorumla
Soran1 yılOrspu çocuğunun biriydi zaten bir de kaliteden bahsediyor kalitesiz orspu çocuğu gider eskortlarla yatar sonra da anlatırdı
Cevap sahibi1 yılBaşında söyleme kimseye özel hayatını açma baktın ilerliyosunuz o zaman bilmeni istediğim bir şey var diye girersin konuya çünkü insanlar artık menfaat ilişkisi kuruyor maalesef o yüzden karşındakinden emin olduğun zaman söyle doğru kişiyse zaten cinsellik muhabbeti yapmaz
Soran1 yılBen başta içimi döktüm sonra geldi yüzüme vurdu hep tartıştığımızda. Sen şöyle birisin sen bunu yapmışsın falan dedi hep yargıladı beni. Oysa kendisi de her naneyi yemiş eskortlarla yatan her kadına yavşayan biriydi
Cevap sahibi1 yılHer kadına yavşayan biri için keşke 5 seneni çöpe atmasaydın
Soran1 yılOna üzülüyorum zaten ama ilk zamanlar görecektin nasıl iltifatlar yağdırıp yavşıyordu zaten bu iltifatlara övgülere kapılıp konuştum
Cevap sahibi1 yılKimseye güvenme iki güzel lafı her ağız yapar inanma sakın geçmişi de unut önüne bak bence
Soran1 yılCanım ben geçmiş yüzünden acı çektiğim için zaten bunu kasıtlı yaptı bilerek yaramdan vurdu
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış kişilere yanlış şeyler anlatıyorsunuz. Bir kız arkadaşım vardı 76 kişiyle birlikte olduğunu söyledi. Hiçbir zaman yüzüne vurmadım.
02 Yorumla
Soran1 yılOha
Cevap sahibi1 yılGeçmişi beni ilgilendirmez. Çokta iyi bir insandı benimleyken etkilenmiştim. Benleyken sadıktı
Saçma ama maalesef erkeklerin geneli böyle üstelik bir erkek olarak söz bunu
00 Yorumla
1 yılKardeşim bekâret herkese soylenmes tanıdığın bildiğin biriyle sevgili ol ona şöyle niçin bunu dedim tanımadık biri belki oda şeytan çıkar belli olmaz
011 Yorumla
Soran1 yılBekaret değildi mevzu. Kendisi pek bekarete takılan biri değildi zaten
- 1 yıl
Yalandır diycemde sen daha iyi bilirsin
Soran1 yılO herif bakir değildi hatta gider eskortlarla yatardı bekarete önem vermesi zaten adaletsizlik olur. Ayrıca bana yalan söylese ne olur? Hadi söyledi diyelim yatabildi mi sanki benimle
- 1 yıl
Eskort ne demek oluyor para karşılığı şey mi
Soran1 yılEvet parayla yapan kadınlarla oluyordu kendisi söylüyordu
- 1 yıl
Bunu sana diyordu sende bir şey yapmıyordun
Soran1 yılBana ne ki.. Ben zaten onunla ciddi düşünüyordum evlenecek değildim
Soran1 yılOnunla ciddi düşünmüyordum
- 1 yıl
Senin mesleğin ne
Soran1 yılNiye soruyorsun
- 1 yıl
Asi dik başlı birisin mesleğini merak ettim
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok değer verdiğinden olabilir hersyı anlatma diyoruz sana
06 Yorumla
Soran1 yılNe zaman dedin?
Cevap sahibi1 yılDemiştimm
Soran1 yılBana dediğine emin misin
Cevap sahibi1 yılEvetr
Cevap sahibi1 yılYasını nedir
Cevap sahibi1 yılFenasın sen yaa
Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı. Bakir olmak ayip mi?
06 Yorumla
Soran1 yılEfendice oturun o zaman kadınlar üzerinden ahlakçılık yapmayın gücünüz erkeklere yetmiyor bizi ezmeye çalışıyorsunuz. Kendiniz yapmıyorsunuz ama yapan erkeklere o erkektir yapar diyorsunuz.
Soran1 yılKadına seks yaptığı için yüklenip erkekleri pohpohlayan incel erkektir bunlar da genelde bakir oluyor
Soran1 yılÇok gördüm bu tarz erkek. Nerdeyse 11 yıldır sosyal medya ile haşır neşir biriyim
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Geçmişini anlatma boş ver
00 Yorumla
1 yılDengesizleri bulmussun
00 Yorumla
1 yılAdamlık ile erkeklik aynı şey değil
00 YorumlaSen daha iyi muamele yapiyorsunndemekki
00 Yorumla
1 yılErkek işte hepsi aynı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Memleket mal kaynıyor. Yol ver gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ee kullanmadımı seni
02 Yorumla
Soran1 yılHayır görüşmedim bile hep böyle kötü davrandığı için
1 yılyanlıs kısılerı secmıssın bence dogru degıl mı
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYani nasıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar