Diğer konularda olduğu gibi cinsellikte de özgüven önemli.

Diğer konularda olduğu gibi cinsellikte de özgüven önemli.
Seks tek başımıza yapabileceğimiz bir eylem olmadığı için ortalama bir özgüven söz konusu.
Bu sebeple daha çok doğru partner seçimi için kendime güveniyorum.
Güzel bir noktaya değinmişsin.
Fakat doğru oartneri seçtin diyelim, bu aslında senin alacağın zevki belirliyor.
Peki ona verilecek zevk için de ayrıca bir güven gerekmez mi?
İşte ortalama dedik daa. Hem beklentiyi yükseltmeyelim ki alacağımız/vereceğimiz zevk sınırsız olsun.
Güzel taktik kdkdl
Ee görüyoruz şöyle yaparım, böyle atlarım, yalarım, yutarım diyenlerin akıbetini. Hepsi mutsuz. Demek ki aşırı özgüven de iyi değil.
Mutsuz kalmaya da devam edecekler. Çünkü onlar partner bulmak için yazan abazanlar. Normalde bulamamış, butadan arayan bu sebeple de kendi reklamını yapanlar.
Oysa kendini geliştirse zaten talep olacak onlara ama o kapasite yok.
Yani aslında onlarınki özgüven bile değil. Yoksa iyidir ve özgüveni olan bunu konuşarak göstermez.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Aynen öyle.
Peki sen partner seçerken neye dikkat ediyorsun?
Yani pembelilere önerin var mı?
Empatik, sempatik, merhametli olmayan erkek cinsyle iletişim kurmam. İlk eleme bu şekilde. Merhametsiz erkekler çok kolay ve kısa sürede bir kadının hayatını cehenneme çevirebiliyorlar çünkü.
Sonra kişisel tercihlerimi oluşturan düşünce yapısı, sevdiği, sevmediği şeylere bakarım.
Aynı şeylere gülüp, aynı şeylerden rahatsız oluyorsak doğru kişi olabileceğini gösterir.
Zamanla paylaşımlar artar ve sıklaşır.
Özellikle akıllı ve mantıklı biriyse onunla yapılan her paylaşımın artısı olur eksisi olmaz.
O niyetle iletişim kurulsa bile arkadaş olarak da paylaşıma rahatça devam edilebilir böylesiyle. İnsanı pişman etmez çünkü.
İyi ki sormuşum.
Harika bir cevap.
Umarım pembeliler görür ve ilham alırlar.
Teşekkür ederim bu kadar detaylı yazdığın için.
2397 cevabından 1303'ü ÇSC seçilen birinin sorusuna yakışır bir cevap olsun dedim.
Saygılar efenim.
Aslında 2000 den fazla olurdu ama BiBot çalışmıyor arada jskssk
Fakat buna dikkat edip, böyle yazman değerli ve anlamlı.
Saygı karşılıklı efenim.
Ya şincik bu özel bir soru aslında ama neyse bunu cevaplicam😂
Kendime en güvendiğim konulardan birisi, sebebi ise tamamen hormonlarım. İçimdeki bitmek bilmeyen arzu, istek ve şehvet sebebiyle kendime güveniyorum. Asıl karşımdaki kendine güvensin😋
Aslında özel değil çünkü detay sormamıştım.
Hormonların kaynaklı isteğine güvenmen güzel ama sadece istek yeterli mi?
Erken yazdın bu sefer cevabı, yotumlara vs. hazırlıklı ol jdkdkd
Gerçi özeli soranları ben de gizlerim.
Tabiki yeterli değil organik, araştırma çok önemli. Küçük yaşlardan itibaren kendimi bu konuda yetiştirdim.
Daha da yetiştiriyorum. Her insan kendi cinsel eğitiminden sorumlu.
Güzel.
İyi yapıyorsun.
Bu arada, kendine güvenen kıza da 3 beğeni, kendine güvenmeyen kıza da 3 beğeni atmışlar. Erkekler için nefes alsın yeterin kanıtlı hali)
Tecrübeli ol tecrübesiz ol kızsan azılmaya değersin😂
Beğenenlere baktım da farklı kişiler. O yüzden her tarzın ilgileneni farklı, olabilir jdkdk
Yalnız soruyu görüp cevapları bile okuyup yazmıyorlar. Sitede erkekler arası da gizli rekabet var galiba djsksk
Sayende fark ettim.
Kendi aralarında mi, senle mi?
Kendi aralarında ama oraya ben de dahilim haliyle kfkdk
Yani erkekler erkek sorularına cevap yazmıyor veya beğenmiyor ki o öne çıkıp onların ilgi alanındaki pembelilerin ilgisini çekmesin.
Yani şu durum bunu gösteriyor.
Acaba pembelilerde de var mı bu durum djsksk
Onlar seninle rekabet edemez, ancak kendi aralarında oyun oynayabilirler.
Kadınlar arasında da var biliyor musun, bunun detayına burada inmicem ama biz kadınlar arasında da rekabet var.
Teşekkürler ama ben kendi halimde kullanıcıyım ya.
Orası öyle, dahilim dedin diye dedim.
E erkek kullanıcı olarak dahilim sonuçta jdksk
Pembeli olsam ohoooo dndkdk
Pembeli olsan sen ohooo viyyyyyyy🤣🤣
Pardon yivvvvv olacaktı jxjdjd
Sen Adriana Lima'ya da yükseliyordun dimi, şimdi oldu djdksls
Benim yönelim biraz şinanay yavrum şinanay
Senin gizliler haydar dümen gibi yalnız dkkdkd
Ya aslında bilgi sahibj çok pembeli var sitede denk geliyorum sorularda.
Fakat o kadar sindirilmişler ki ya yazmıyorlar ya da gizli yazmak zorunda kalıyorlar.
Bunda da haklılar.
O yüzden ben şaşırmıyorum.
Evet gerçekten hiç bilmeyenler de var ama çok iyi bilenler de var.
Bi dahakine bende gizli gelecem merak ediyorum olayın büyüsünü jxkdkd
Ahahah benim de tecrübem yok ne soru ne de cevap jdsksk
Kendine güvenmediğini anlamış olduk. En nihayetinde bu sadece hormonlar, istek ile filan alakalı olsaydı herkes seks gurmesi olurdu, erkekler Erşan Kuneri fdgdlkf
Kendine güvenmemekle benim yorum ne alaka anlamadım. Ama kimseye kendimi kanıtlamaya uğraşmam, bilen bilir dediklerimin doğru olduğunu.
Şehvet ve istek sadece libidonun yüksek olduğunu gösterir. Bu güzel sevişebildiğin anlamına gelmez. Mesela senin libidonun yüksek olmasının bana sevişirken bir faydası yok. Veya beni fazla istiyor olmanın, bana şehvetle yaklaşmanın da bana bi' faydası yok. Bu sadece egoyu tatmin eden bir şey ama sevişmek egodan çok daha fazlası. Sadece bununla cinsellikte kendine güvendiğini kimse söyleyemez çünkü kendine güvendiğini anlatan tek bir betimleme yok. Libidona ve şehvetine güveniyorsun, orası tamam. Buradan tek söyleyebileceğim şey karşındaki insana onu istediğini veya sevişmek istediğini belli ediyorsun olacak ki dediğim gibi bu ego ile alakalı bi' durum ve bunu herkes yapıyor zaten. Cinselliğin temelinde bu var. Bunlar tatmin unsuru değil, cinsellik öyle bir şey değil çünkü. Kutudan çıkar mısın ayrıca, ölü olup olmadığını anlayamıyoruz böyle fkjdghk
Sen zaten olaya "senin libidonun bana bir faydası yok, beni fazla istiyor olmanın bana faydası yok" diye girersen olay baştan kapanır. Ne demek sevdiğin kadının sana sevisirken bunları hissetmesinin bir anlamı yok? Bu bile tahrik eder adamı mk. Var böyle bildiğim adamlar kadınının nefesine bile azar. O derece arzular eşini.
Sen sadece kadını mikip atma derdinde isen tabi kadının seni vahşice arzulamasinin sana faydası olmaz.
Ego ile olay ne alaka anlamadım. Kendine güvenmekle egoyu nasıl karıştırdın hiç anlamadım.
Beni tanımadan ve etmeden baştan olaya seninki istek değil ego diye girmeniz aşırı saçma. Beni tanısaydınız hak verirdiniz dediklerime.
Ben "istekliyim" diye rank kasan kadınlardan değilim arkada derin bir temel var. Zihnimi cinsel olarak eğittim eğitmeye devam ediyorum. Sizin sandığınız gibi 2 mastürbasyon yapıp sonra aaa ben çok istekliyim diyen ergenlerden değilim bu işe önem verdim kendimi adayacağım erkeğimin zevki için.
Cinsellik böyle bir şey diyip durmayın. Cinsellik nasıl bir şey biliyoruz.
Nickime yaptığınız göndermeyi kınıyorum. Komik değil.
Soru sahibi gece vakti rahatsız olabilir. Konuşmak isterseniz dm açacağım ordan tartışmaya devam edebiliriz.
Tartışma değil ama DM'e taşıyabiliriz pek tabii. Tartışmayı diyalektik olarak tanımlıyorsak zaten tabii ki de varım. Ayrıca gönderme yapmadım. Schrodinger'in Kedisi deneyi hem bilimsel, hem de felsefik sevdiğim bir deneydir. Amacım dalga geçmek filan değildi yani
Yanlış yerde konusunu açtınız diyelim o zaman. Her neyse, konuşabiliriz ordan.
A-çok ❌
B-orta❌
C-hiç❌
D-ben bilmem eşim bilir ✔️
Eşim yok ama neyse😅😅
Bir başka birisi bilir cevabı daha jsksks
Neyse bu zordu ama kabul ediyorum jdkdk
Eee yani neden öveyim kendimi😎 aslında bu bile cevap ama neyse ahahhaha
Vaaay inceee kdkdls
Sonunda engellerim yazmamışsın hayret
Pislik yapanı engellerim teşekkürler saygılı üyeler 😅
Ahahaha