Uzun zamandır tanışıyoruz ama buluşma şansımız olmadı bugün ilk defa buluştuk ellerini omzuma attı ellerimi tuttu öyle gezdik sarıldı hatta bana bugüne kadar kimse böyle sıkıca sarılmamıştı sarılıp iyice kokladı ben yine gelirim yanına dedi eve bırakırken eve gidince haber ver dedi kapının önünde inmedim yakınında bıraktırdım uzak mesafede yaşıyor yarım saat oldu yanımdan ayrılalı eve geldim ben yazdım ama hala yanıt vermedi ben nasıl anlarım hoşlandığını
Güncellemeler
1 yıl
Yazdıı arkadaşlar ahahaha
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki yazmaz. Keşke ilk buluşmada bu kadar yakın davranmasaydin
Ne yazdi
Ayy yazdıı 😂
Oda evde olduğunu haber verdi yazmıcak diye korktum
Hm tamam hadi hayırlı olsun.
Teşekkür ederim 🙏 🥰
Bilmem ki.. Daha ne yapması lazım ben de bilemiyorum, aklım ermiyor gerçekten inanılmaz
Yazdı az önce
e hoşlanıyormus iste. cevap vermemesi de gayet doğal, görmemiştir daha
Evet eve geçince yazdı
Etkilenmese neden buluşsun
Buluşan zaten etkilenmiştir
Ama sonuçta ilk defa gördü
Bizim ppmiz kalkiyor sey olunca kalkti mi fark ettin mi
Hoşlandığını düşünmüyorum pompalamak derdinde
Bunu nereden çıkardın çok merak ediyorum
Uzun zamandır tanışıyorsun ilk buluşmada sana el atıyor falan ya sen sınırları olmayan bir kızsın ki öylesin
ya da o çok lakayıt ki öyle
İlk buluşmada bir kıza öyle davranan erkeğin amacı kadına arzu pompalamak buna kino adı verilir.
Seni böyle ölçer bir şey demiyorsan dahada ilerler belinden tutar veya öper bunlarda oluyorsa evine çağırır çakar hevesini alır sonrada bırakır.
İstiyorsan kitabını atabilirim okursun daha inandırıcı olur
Anlıyorum o konuda haklısın ama işte biz uzun zamandır tanışıyoruz bunları aştık artık ama geri yazdı eğer yazmasaydı dediğin gibi düşünüyordum
Geri yazması böyle düşünmemen için erken benden sana abi tavsiyesi
Duyguların varsa daha ağırdan al sen hafif olursan o erkekte eğlenir ciddi olursan hoşlanıyorsa kolay kolay bırakmaz.
Aslında gayet ağır başlıydım yanında o asla dokunmadan elini dahi tutmadım gözlerine bakamadım utancıma
Bak ben sana diyeyim düzgün bir şeyler yaşamamış bir kıza benziyorsun bu arkadaşa çekilmiş yükselmiş olabilirsin ama aşırı hızlı gidiyor seni yatağa atar doyar gider başka kızla sevgili olur depresyona girersin ben diyeyim.
Zaten erkek bir şeyi yapar kadın sınırını çizer.
Bende bazı kadınlarla cinsel gerilim yarattığımda direkt konuyu değiştiriyor veya konuşmak istemediğini söylüyor.
Bazısı da düzgün bir kız olmasına rağmen sınırlarını korumak yerine erkeğe uyuyor bazı erkek sahiplenir bazısı ortada bırakır.
Hızlı başlayan hızlı biter ilk buluşmada bu denli yakınlaşma ikincide daha artar üçüncü veya dördüncüde yatakta biter.
Eğer takılan eğlenmelik bir kızsan söylediklerimi dikkate alma ama düzgün bir kızsan al çünkü üzüleceksin.
Kalktıysa
Romantik 😀😀
Öptü mü peki
Evet çünkü dediğim gibi biz bayadır tanışıyoruz o yüzden daha rahattım yanında
Anladım peki nerede oldu buluşma ve sorum olacak gizlisin
Normal dışarıda buluştuk
Peki sorum olacak nasıl yapalım gizlisin
Sor burdan
Soramaz buradan
Anlatır mısın
Bekliyorum yani