- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılİyi sen istedin anlatıyorum.
Sekste nasıl partnere ben iyi derim?
Öncelikle beni kendine aşık edecek. Hemde sırılsıklam. Bunu başarabilirse ben zaten onun nefesine bile tahrik olurum. Bakışları bile deli eder.
Ben zihinsel zevk alabilen bir kadınım. Zihnim benim G noktam, erkek benim zihnimi becerebilmeli önce. Bunu nasıl yapabilir? Ummadığım anlarda beni şaşırtarak, beni anlayarak, zihnimi okuyarak, kelimelerini ustalıkla kullanarak. Zihnim becerilmişse zaten geri kalan yerlerim hazırdır.
Seks öncelik esasına dayanır, o benim zevkimi öncelemeli, bende onunkini ki, ortaya sanatsal bir seks çıksın. Benim zevk noktalarını bilebilmeli o erkek. Ezbere gitmemeli en başta, bazı kadınların zevk aldığı noktadan ben almayabilirim veya bazı kadınlar zevk almadığı bir noktadan ben zevk alabilirim. İşte bunların hepsini bana sorarak, beni merak ederek öğrenmeli. Gerekirse elleyerek.
Tek düze seks bilmemeli, geniş fantezileri olan biri olmalı. Genişlikten kastım grup seks değil, yani zengin hayal dünyası olan biri olmasından bahsediyorum Organik Bey. Bir çok yelpaze ve farklı pozisyonda bana zevk vermesini bilmeli. Ve asla fantezilerini benden saklamamalı, işte bu üzer. O da bana fantezilerimi sormalı ve öğrenmeli. Bana karşı arsız, utanması olmayan biri olmalı. Bazen beni şaşırtmalı, ummadığım bir oyuncakla gelmeli veya bana seksi hediyeler alıp giymemi isteyebilmeli. Bir kere en başından bdsm sevmeli.. Bana softluktan çok sertliğin zevk verdiğini bilmeli. Ona göre davranmalı.
Yeter mi? Yetmez...
Göz teması kurabilmeli. Buna çok önem veririm. Oralde göz teması kurması deli eder. Bir kere temiz olmalı. Bende ona özeniyorum sonuçta.
Saygı duymalı, "bana bunu yapamazsın" dediğim şeyleri yapmamalı. Bir kere zaten sekste güven olmalı, erkeğim bana güven sağlamalı...
Bazen özletmeli. Bazen ceza vermeli ki beni kudurtsun. Ona karşı daha vahşi olmamı sağlayabilsin ki seksin tadı çıksın.
Sekste erkeklerin orgazm olması kolay ama kadınların olması için çaba lazım, kadınını orgazm edip o yataktan terler içinde çıkan erkek işte benim erkeğimdir. Gerisi kesmez.
Ben bunu bilir bunları söylerim, böyle bir adama ben "harika bir eş" derim...37 Yorumla
Soran1 yılBence'lere geçmelisin sorular kesmiyor bence kdmdld
- 1 yıl
Bence yazarken üşenirim burada sen kaliteli soruyon diye cevap veresim geliyo xkxkd
Ben bunu daha uzatırım da hem okuyana eziyet hem de aklıma galiba başka bir şey gelmedi utanmasam canlı gösterecem😂😂
Soran1 yılAhahaha jddkslks
- 1 yıl
Geriden geliyom yoksa abazalar rahatsız ederdi bu yorumu😂
Soran1 yılYorumu da seni de jdkdkd
Takip istekleri kesilmezdi ki stalklayan varsa yine gelebilir jfkddk- 1 yıl
Dm kapalı kudursunlar jxkdj
Soran1 yılAhahaha
En İyi Cevaplar
Sınırları olmayan karşı odaklı deli gibi inleyen hazzı doruklarına kadar çıkartan ve azıcıkta sert olan😊
64 Yorumla
Soran1 yılSınırları olmayan olunca sertlik pek azıcıkta da kalamaz gibi sanki jdksl
Soran1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılAçık konuşmak gerekirse şöyle söylebilrim;
Dışarda ne kadar hanımefendi dobra kendinden emin ve sert iyise ise yatakta da o kadar gözü dönmüş bir kadın bence idealdir. Yani ayarında olmalıdır 😉14 Yorumla
Soran1 yılHer iki cinsiyetin de bu konuda benzer bir talebi var gibi duruyor.
- 1 yıl
Öyle kral
- 1 yıl
Eig için sağol dostum
Soran1 yılSen de sağ ol.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbirbirimizi mutlu ettiğimiz
10 Yorumla
1 yılNefes alsın yeter 😅😅
Ha erkek olsun bir de kadınlardan hoşlanmıyorum.
Şu yorumumu ciddiye alıp bulaşanı engellerim saygılar türkiye44 Yorumla
Soran1 yılAhahaha
Hem soruya cevap verip hem de raconu kesmişsin jdksls- 1 yıl
Kesmesem olacakları biliyorum 😅
Soran1 yılEee ama öyle bir cevap yazmışsın ki bilmen şart djsksl
Gizli Üye(36-45)1 yılŞaşırtıcı şekilde tatmin eden. Ondan o performansı beklemediğin.
O an istemsiz dökülür ağızdan bu tarz ifadeler..
62 Yorumla
Soran1 yılBu da bir kere olmamalı değil mi? Şaşırtma ve tahmin edilememezlik sürekli olmalı.
Cevap sahibi1 yılKesinlikle.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tecrubelili, kadinlarin nelerden hoslandigini bilen, kilsiz bakimli, kokusuna önem veren
13 Yorumla
Soran1 yılBu maddelerden yazan tek pembeli oldun. Daha önce helsen eic vermiştim jdkdk
Kılsız derken köse değil dimi?
Soran1 yılAnladım. Bakım olarak kılsız demişsin.
E bunları istemekte de haklısın.
Utangaç erkek seksi olmaz zaten.
Bilmem, nasıl bir partnere acaba, sonuçta herkesin zevkleri farklı.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle herkesin farklı.
Temiz bakımlı fantezilere açık seksi giyinen hemen yorulmayan oral yapan yaptıran
11 Yorumla
Soran1 yılYok yok diyorsun.
1 yılistekli, doyumsuz, fantezilere açık olan, oral seven...
11 Yorumla
Soran1 yılAyırt edici detaylar.
Gizli Üye(30-35)1 yılDışarda ne kadar hanımefendi ise yatakta da o kadar gözü dönmüş bir kadın bence idealdir.
Kendinden emin kadınlar harikalar!
11 Yorumla
Soran1 yılKendinden emin olmak ve bunun farkında olarak yaşamak cidden etkileyici.
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok sert olan beni inleten gerçek bir erkektir
12 Yorumla
Soran1 yılHatta inletmek de az kalmalı.
Cevap sahibi1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSeni doyuma ulaştırıp doyuruyorsa başka bir söze gerek yok
11 Yorumla
Soran1 yılKısa ve net bir cevap olmuş.
Sınırsız ve gerçekten iştahla yapan
21 Yorumla
Soran1 yılİştah önemli.
1 yılbencil olmayan
82 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle önemli özelliklerden bir tanesi.
- 1 yıl
aynen oyle
1 yılDoyumsuza, harika denir.!
12 Yorumla
Soran1 yılEş anlamlısı diyorsun djkdks
- 1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(36-45)1 yılNefes alsın yeter
11 Yorumla
Soran1 yılJdjsks
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSırf kendini düşünmeyen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılpartnerini önceleyen
53 Yorumla- 1 yıl
Öncelikle partner önemli diyorsun
Soran1 yılKesinlikle ve özellikle bir kadın için bu çok önemli. Çünkü erkek kadına göre görece daha kolay tatmin olur.
1 yılHer şeye açık bir partner isterim
11 Yorumla
Soran1 yılSınırsız diye tabir edilenden.
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. kural koymayan, temiz, bakımlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Hiç yapmadım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat