Hamile olduğum dönemde ilişki yasağım vardı. Eşim o dönemde p*rno filmler izlemeye başlamış ve 2,3 ay devam etmiş buna. Telefon arama geçmişinde gördüm şok oldum. İhanete uğramış gibi hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır tabii ki de aldatma sayılmaz. Alışkanlık olmuş. O ordaki kadınlara değil olaya bakıyor ve zevk alıyor bundan. Herkesin izleyebileceği içerik onlar öyle düşün. Ama artık beraber güzel ilişki hayatınıza devam edebileceğinizi ona ihtiyacı olmadığını. Elinden geldikçe o izleme isteği geldiğinde birlikte olmayı dene. Bu alışkanlığı birlikte yenin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPsikiyatristler de bunu aldatma olarak saymıyor bu arada rahat ol
En İyi Cevaplar
1 yılYorumlara baktım da kadını gaza getirmeye çalışanlar var. Adam sadece izlemiş ne var bunda. Ortaokul çağında çocuklar bile izliyor. Sende evliliğini huzurunu bozma. Hatta beraber izlemeyi teklif et. Abartacak bir durum yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu film eğlence amaçlıdır neden büyütüyorsunuz bunu
sizin seyrettiğiniz romantik aşk filmlerinden farkı ne
neden bu kudurgun saçma davranışlar manyak mısınız siz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılAdam nasıl boşalacak aldatsinmi seni onumu istiyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılİzlemeden yapabilirdi. Ben mastürbasyon yapmasına değil ordaki kadınları izlemesine çok kızdım
- 1 yıl
Ordaki kadınları izlemese hayatında bulunan en yakınındaki insana bile şehvetle bakıp onları düşünecek mastürbasyon yaparken sandığın gibi fiziksell bişey değil yani sen hamilesin seni dusunemez düşünse zaten seninle ilişkiye giremiyor
- 1 yıl
Hatta beraber izleyin sen yap mastürbasyon yani illa iliskiyemi girmek gerekiyor
Cinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Bence olmaması gereken şeyler hamilelik döneminde olduysa tammdir diycektim ama devam ettirmesi saçma olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka p*rno izlemeden gidip mastürbasyon yapsa aynı şey değil mi? Herşeyden nem kapmayin
02 Yorumla
Soran1 yılBaşka kadınlara bakarak rahatlaması normal mi evli bi erkeğin
- 1 yıl
Kaç aydı ilişki yasağı peki?
- Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
1 yılBence abartma ya aldatmamış sonuçta sadece kendini tatmin etmiş arkadaş o yüzden onuda anlamaya çalış derim ben
05 Yorumla- 1 yıl
He he bunu kadın yapsaydı kıyamet kopardı ama demi
- 1 yıl
Hayır kadın yapsada normal bir şey ayrıca boş yere evli bir kadını gaza getirip ailesinin huzurunu bozma
- 1 yıl
İroni diye bir şey var ayrıca boşanmasını istemedim ama bu bir boşanma sebebidir net
- 1 yıl
Sadece gerçekleri söylüyorum ben bunu normal karşılıyorsan sende akıl yok zaten
- 1 yıl
@paptya0077 İnsanları bilinçsizce yalan yanlış yönlendirmeyiniz bu bir boşanma sebebi değildir. Aldatma da değildir. Psikiyatristler bile bunu aldatma olarak saymıyor ki değil zaten. Bu bir alışkanlık. Ha bırakılması gereken bir alışkanlık mı, evet kesinlikle bırakılması gerekiyor. Beraber halledebilirler.
Gizli Üye(36-45)1 yılAslında bunu her evli erkek ve kadın yapıyor. Hamilelik zamanında eşim bir şekilde benimle ilgileniyordu ama bendd izlemedim desem yalan olur. Hem sizde bunu yapıyorsunuzdur. Kaç yıldır evlisiniz
00 YorumlaAbartma mk ya başkasının sksydi ilidki yasağı varmış işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılBiraz açık olun yani o kadar da değil, ne var p*rno izlemişse abartmayın
00 Yorumla
1 yılKesinlikle evet eğer bunu sen yapsan şu an seni yaşatmazdı erkolar böyle iki yüzlü işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişki yasağınız varken böyle bir şey yapması gayet normal.
02 Yorumla
Soran1 yılNormal değil çünkü belli kategorilerde aratmış. Olgun diye aratmış sürekli
Cevap sahibi1 yılAdam zevkine göre izlemiş işte. Gidip gay izlese dahamı iyi olurdu
1 yılBunu bu kadar takma olabilir bir durum normalde cinsel hayatınız nasıldı önemli olan bu
02 Yorumla
Soran1 yılBaşkan kadınlara bakıp zevk alması normal mi bi evli erkeğin? Her şeyi normal görmeyin. Çok kalp kırıcı bi olay.
- 1 yıl
Senin için tabiki kalp kırıcı bunun farkındayım ama onuda anlaman gerekiyor adam ihtiyacını nasıl gidersin başka kadınlarla mi tabiki kendince halledecek sen ilişki yasağım vardı diyorsun
Adam kendini tatmin etmek için yapmış sonuçta kadına gitmememis yanj
00 Yorumla
1 yılİhanetmidir bilemiyorum ama sende ağzın veya elin aracılığıyla yapsaydın izlemezdi
00 Yorumlaİliski yasaginiz olsada yuzeysel seviserek prno izlememeliydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Karısı olupta ne bileyim ya iğrenç
00 Yorumla
1 yılBen ne olursa olsun her türlü seninle uğraşırdimki
00 Yorumla
1 yılbence gayet doğal adamın ihtiyaçları var sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYapma gözünü seveyim. Bu kadar sığ düşünme
00 Yorumla
1 yılAç mı kalsın hayva 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBirlikte izlwyip uygulayın
00 Yorumla
1 yılNe yapsaydı adam? Aldatsamıydı seni?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılp*rno bir hastalıktır umarım devam etmiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabi tabi hemeen bosan gec kalma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAyrıl bundan hatir gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNe alakası var !
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. porxno sanat filmidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDevam ediyirmu
36 Yorumla
Soran1 yıl@CAGRI16 yakaladığım için mecburen bıraktı. Görmeseydim belki de hala devam ediyor olurdu
Soran1 yıl@CAGRI16 benle ilişki sıklığı haftada 2 falandı. Videoları her gün izlemiş. Hatta peşpeşe 6,7 video izlediği olmuş. Bu resmen sapkınlık. İhtiyaç falan değil. Kadın düşkünü demek ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılHamileliğin hangi döneminde yasak oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Hayır tabiki ne alaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
1 yılDeğil tabıkı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaçma büyütmeyin yaa
00 Yorumla
1 yılHoşuna gitmedi mi
00 Yorumlane kadardır evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKırıcı evet