Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımın odasında tanga buldum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 benim degil daha once kimseyle iliskiye gormedigini soyledi cok genc zaten ama yataginin yanindaki komidinde tanga buldum Erkek arkadaşımın odasında tanga buldum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kendi giyiyor olabilir veya fantezi mastürbasyon için kullanmış olabilir sana almış olabilir yalnız mı kalıyor arkadaşlarımı var kullanışmı kullanılmamış mı işte duruma göre değişir 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki ihtimal var ya sana yalan söyledi ya da kendi giyyor 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl umarım seni aldatıyordur yoksa onun giymesi daha korkunç 0 3 Yorumla Dearhead 1 yıl Tanga giyen erkek bile var hatta erkeksi model tanga Yorumla DigitalRuh 1 yıl Kanka bu bilgiyi vermek zorunda mıydın Yorumla Dearhead 1 yıl Hayır ama giymeyeceği ne malum kocasının Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya sapık ya da o daha öncee yaşanmamış olma olayı yalan 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Artık iç çamaşırlarını paylaşabileceğin bir sevgilin var diye en iyi niyetli fikrimi söyledim ☺️😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 2 ihtimal varYa odasına hatun attı Ya da kendisi gizli bir gay. Kendisi giyiyor 0 1 Yorumla Dearhead 1 yıl ya da biseksüel olabilir Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ogrencı evıyse normal ulen ben eve geldıgımde odamda yatan kız buldum tanga ne 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Senden öncekinin dir belki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl nie odasinda olsunki Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Odasına almıştır kızı Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni düşünerek Mastürbasyon yapıyordur 0 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Demek ki sor ona tanga mı giyiyorsun diye 0 0 Yorumla
Lothbrockk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Keşke bizim evdede birsksalar 0 1 Yorumla Lothbrockk 1 yıl Soruyu tam okumamisim kendi giyiyorsa vay haline vurduruyorsur umarim aldatiliyorsundur Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Demek ki ilişkiye girilmiş yani 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Tangayi demek senle aldatıyor 0 1 Yorumla Dearhead 1 yıl Veya o giyiyor tangayı yani erkek arkadaşı tanga giyiyor olabilir Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. genç derken 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 19 yasinda Yorumla secretman077 1 yıl sen de 19 değil misi Yorumla Soran 1 yıl 18im Yorumla secretman077 1 yıl yatağının altında ne arıyordun ahahha Yorumla Soran 1 yıl komidinin icinde Yorumla secretman077 1 yıl o da kötü, aklıma birkaç şey geldi ama unuttum sonra onlar değildir umarım ya Yorumla Soran 1 yıl ne geldi Yorumla secretman077 1 yıl unuttum yok boş ver Yorumla secretman077 1 yıl dikkat et sadece Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimin diye sorsaydın 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Girmiş işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Giyiyodur 😂😂 1 1 Yorumla Dearhead 1 yıl Evet tanga giyen erkekler var Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kendisi giyiyır o zaman 0 1 Yorumla Dearhead 1 yıl Evet tanga giyen erkekler var Yorumla
Kxkdmxnejdkejdjrj Takip Et Xper 5 Yaş: 46 1 yıl Ne zaman oldu bu 0 6 Yorumla Soran 1 yıl iki gun once Yorumla Kxkdmxnejdkejdjrj 1 yıl Ne olduğunu biliyorum ben ya Yorumla Soran 1 yıl ne peki Yorumla Kxkdmxnejdkejdjrj 1 yıl Heyy Yorumla Soran 1 yıl burdan yazarmisin Yorumla Kxkdmxnejdkejdjrj 1 yıl Hayır site kaldrıyo Yorumla
murathsc Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kız kardeşinindir 0 1 Yorumla dkdjdisj 1 yıl Iyi düşünemiyorum abisi sonuçta niye ortada bıraksın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kendi giyiyor olabilir veya fantezi mastürbasyon için kullanmış olabilir sana almış olabilir yalnız mı kalıyor arkadaşlarımı var kullanışmı kullanılmamış mı işte duruma göre değişir
İki ihtimal var ya sana yalan söyledi ya da kendi giyyor
umarım seni aldatıyordur yoksa onun giymesi daha korkunç
Tanga giyen erkek bile var hatta erkeksi model tanga
Kanka bu bilgiyi vermek zorunda mıydın
Hayır ama giymeyeceği ne malum kocasının
Ya sapık ya da o daha öncee yaşanmamış olma olayı yalan 😂😂
Artık iç çamaşırlarını paylaşabileceğin bir sevgilin var diye en iyi niyetli fikrimi söyledim ☺️😅
2 ihtimal var
Ya odasına hatun attı
Ya da kendisi gizli bir gay. Kendisi giyiyor
ya da biseksüel olabilir
ogrencı evıyse normal ulen ben eve geldıgımde odamda yatan kız buldum tanga ne
Senden öncekinin dir belki
nie odasinda olsunki
Odasına almıştır kızı
Seni düşünerek Mastürbasyon yapıyordur
Demek ki sor ona tanga mı giyiyorsun diye
Keşke bizim evdede birsksalar
Soruyu tam okumamisim kendi giyiyorsa vay haline vurduruyorsur umarim aldatiliyorsundur
Demek ki ilişkiye girilmiş yani
Başkası geliyor demekki
Komidin değil komodin
Ailesinden birisin
plamaz mı?
Tangayi demek senle aldatıyor
Veya o giyiyor tangayı yani erkek arkadaşı tanga giyiyor olabilir
genç derken
19 yasinda
sen de 19 değil misi
18im
yatağının altında ne arıyordun ahahha