Biz baya iki yıldır birlikteyiz ve üç dört ay öncesine kadar hayatımızda çok ileri giden bi cinsellik yoktu. Askere gideceği zaman yaklaştıkça biz artık dayanamadık ve birlikte olduk. Sonra düzenli olarak devam etti ve bir, bir buçuk ay sonra falan askere gitti. Askerde hiç konusu açılmadı doğal olarak zaten zar zor konuşuyorduk ve biraz stresli bi askerlik geçirdi. Geldiğinde ben birlikte olmak istedim ama bi bahane bulup reddetti ve bende haklı bulup tamam dedim. Ama bulduğu bahane en fazla iki gün giderdi yani. Sonra görmezden geldi biraz isteğimi falan en son kalkmıyor dedi. Ben de üstüne gitmedim psikolojisini anlayamadığım için. Bi hafta sonra düzeldi dedi ama yine görmezden geldi. Her istediğimde bi şekilde bahane buldu dışarı çıktı falan. Askerden geleli de bir aydan fazla oldu yani. Düzeldikten sonra yani iki hafta da birkaç kere falan sordum ama yine istemedi. Sik meraklısıymışım gibi sürekli darlamak da istemiyorum yani. Sizce bana olan arzusu mu bitti ne oldu?
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılAskerden gelen adamın psikolojisi pek de iyi olmaz benim gibi aynı. Biraz daha süre vermem lazım ki kafasını toplasın onu rahat bırak. Zaten sana gelecektir seni seviyor istiyorsa
05 Yorumla
Soran1 yılBiz askerden gelmesinin de psikolojisini konuştuk gerçekten kötü şeyler yaşadı orada ama elimizden geldiğince halletmeye çalışıcaz beraber düzelticez dedik. Bunun birlikte olmak istememesiyle ne alakası olabilir ki yani
- 1 yıl
Ordan gelip de sivil hayata geçişte sıkıntı olabiliyor biraz bunalma bıkma falan psikolojik olarak yıpranmış yani
Soran1 yılYa abi zaten bir ay yaptı onda da gece nöbetçisiydi gece arkadaşlarıyla sigara içti sabah uyudu askerlik bile denmez buna burdurdaydı zaten en rahat yer
- 1 yıl
Vallaha bilmiyorum daha da aklıma bir şey gelmiyor 1 ay yaptı diyorsun ama bence biraz rahat bırak konuşma bile onla kafasını toplasın özlesin seni az sık boğaz etme
Soran1 yılDoğru haklısın
En İyi Cevaplar
1 yılYani Peki onunla Askere gitmeden önce birlikte olduğunuzdan sonra hiçbirisiyle birlikte oldun ya da hiç onu aldattın mı yoksa askerliği boyunca 6 ay boyunca bekledin mi
00 Yorumla
1 yılSeni kendinden soğutup yol vermek istiyor.
133 Yorumla
Soran1 yılYa iki kişi dedi bunu öyle mi diyorsunuz bunun sebebi
- 1 yıl
Tabiii ki
- 1 yıl
Başka bir türlü bir erkek gay değilse bu kadar teklifi kayıtsız kalamaz
Soran1 yılYani cinselliğe çok düşkün olmadığını sevgiyi daha ön planda gördüğünü söylüyor ama erkek sonuçta. Nasıl bu kadar kayıtsız kalabilir anlamıyorum.
- 1 yıl
Daha önce yaşadıysa artık cinselliği ön planda tutmuyorum demese biraz absürt değil mi sence? Hiç yaşamazsa tamam derim. O kalırsa başkası kayıt altına alır da onun da pek umurumda değil. Peki sana duygusal yaklaşım nasıl
Soran1 yılYa askerden geldiğinden beri işte hiçbir şey tekrar düzene oturmadı. Artık ne ilgi gösteriyor ne iltifat falan ediyor. Sadece dümdüz yaşıyoruz arada kavga etmek için. Onda da hiç acıma duygusu yok önceden gözümden bi damla yaş aksa haklı bile olsa özür diledi şimdi gayet soğukkanlı
- 1 yıl
O seni bitirmiş kafada ilk cinsel ilişkiye girdiğin kişi mi
- 1 yıl
Ozel sorular sormaya da başladım ulu orta istersen yaz bana
Soran1 yılEvet benim ilk ama o eski sevgilisiyle baya aktif bi cinsel hayatları olduğunu anlatmıştı
- 1 yıl
Tamam işte başıma bela olmasın diye kendinden soğutup seninle ayrılmanı bekliyor
- 1 yıl
Şimdi o ayrılsa birdenbire senin tepki vermenden peşine düşmanden çekiniyordur
Soran1 yılYa neden bu kadar haklı konuşuyorsun odhdkdhldjdkd
Soran1 yılÇünkü daha önce ayrıldık ve baya tepki verdim peşine düştüm
- 1 yıl
Yaşımdan dolayı 108 yaşındayim görmüş geçirmişligim var var😄
Soran1 yılMaşallah abi Allah başımızdan eksik etmesin kdhdkdbdkd
- 1 yıl
Etmez etmez hepinizi gömecegim 😄
- 1 yıl
Bence yetirince aydinlandin
- 1 yıl
Başka soru varsa alalim
Soran1 yılÇok aydınlandım bu kadarı fazla oldu sanki kdhdkdhd. Ben bunun olduğuna inanmak istemiyorum abi onu napcaz. Çok seviyorduk biz birbirimizi baya bi gelecek düşünüyorduk yani nasıl olur da bu bi askere gidip gelince değişir
- 1 yıl
Abi denesek😄
- 1 yıl
Acı bir gerçek duymak ister misin
Soran1 yılTabi pardon kdhdkdj. Pek istemem gibi ama duyayım bari
- 1 yıl
Evlilik vaadi ile seni yatağa atmış gibi
- 1 yıl
Çok kötü ya duygusuzca söylenebilir duygulara etki eden sözler vaatler
Soran1 yılYa ama iki yıl sırf bunun için uğraşmaya değmez yani. Yaşadığımız yerde bunu tanıştığı ilk gün yapan çok kadın tanıyoruz onlardan biriyle direkt yatağa girebilirdi bence.
- 1 yıl
Tabii ki benimki biraz daha ezbere bir yorum sevmiştir seni ama zamanla duygular biliyorsun anlamını yitiriyor eski evlenmeden vermeseydin.
Soran1 yılDoğru haklısın. Ben bunları biraz sindirmeye çalışayım 🥲
- 1 yıl
Üzdüm galiba:)
Dost acı söyler... Maalesef
Soran1 yılBen bi tık fazla duygusalım normalde üzülecek şeyler değil de. Çünkü gayet ortadaydı gözümün önündeydi her şey ama ben görmek kabul etmek istemedim.
- 1 yıl
Bazen herşeyi biliriz ama konduramayiz
- 1 yıl
Ama artık bu gerçeklerle yüzleşmek en doğru hareket olacak
- 1 yıl
Teşekkür ederim:) nasılsin
Soran1 yılRica ederim. İyiyim, sen nasılsın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
1 yılSanki uzaklaşmak istiyor gibi acaba senin hakkında birilerinden bir şey mi duydu acaba insanlar çok kötü aranızı bozmak için her şeyi yapar lar
13 Yorumla
Soran1 yılBenim hakkımda öyle duyabileceği kötü bir şey yok ama iğrenç bi kaynanam var
- 1 yıl
İşte sebebi biraz belli oldu gibi hakkında hayırlı si olsun
Soran1 yılİnşallah teşekkürler
Askerde iken eskorta gitmiştir düzenli, hastalık kapmış yüksek ihtimal! Onun geçmesini bekliyor
03 Yorumla
Soran1 yılBedelli yaptı çarşı izni yoktu
Soran1 yılBüyük ihtimalle kdjdkdhdj
1 yılSik meraklısı gibi değilde Buda ihtiyaç sen onu o kadar beklemişsin istiyorsun ama yapmıyor sevmiyor bence
07 Yorumla
Soran1 yılYani ben de öyle düşünüyorum o kadar bekledim teselli ettim askerde yaşadığı kötü olaylara her şeyine yardım etmeye çalıştım karşılığı bu olmamalıydı
- 1 yıl
Hiç biriyle yatmadın değil mi birde bekledin onu
Soran1 yılTabii ki bekledim benim ondan önce hayatımda hiç cinsellik olmamıştı zaten
- 1 yıl
Şu andada o kadar istemene rağmen hareket yok
Soran1 yılYok ya önceden o isterdi beni zorlardı şimdi ondan tık yok
- 1 yıl
Kötü durum aranız nasıl konuşuyormusunuz
Soran1 yılKonuşuyoruz en son bi hafta önce falan keyfim yok ben isteyene kadar bir şey yapma dedi normal ilişkimize devam ediyoruz yani ama biraz soğuk aramız
1 yılÇocuk askerde artık ne kadar şaplandiysa etkisi halen geçmemiş :) bence de çok üstüne gitme biraz cilveles ve akışına bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılSeni uzaklaştırmak istiyor. Alacağını da aldığı için kafası rahat
010 Yorumla
Soran1 yılÖyle herhalde ya valla ağlıycam
- 1 yıl
Olmuşla ölmüşe çare yok. Önüne bak. Ankaralıymışsın
Soran1 yılEvet öyleyim
- 1 yıl
Yaş 19 mu?
Soran1 yıl21
- 1 yıl
Yaşın da güzel aslında. Okuyor musun?
Soran1 yılFotoğrafçılık okuyorum
- 1 yıl
Okulda mı tanışmıştın?
Soran1 yılHayır kendisinin benimkinden çok başka bi işi var. Karışık bi hikaye ama ayni mahallede yaşadığımız için tanıştık diyebiliriz.
- 1 yıl
Karışık hikayeni anlatırsan dinlerim de
Gizli Üye(36-45)1 yılArtik seni beğenmiyor mu bakımsız misin ya da cok mu darliyorsun sana yetmediğini mi düşünüyor
14 Yorumla
Soran1 yılBakımsız değilim hiçbir konuda da darlamıyorum. Ama yetmediğimi düşünüyor olabilir çünkü bi arkadaşımız vardı bizim çocuk kızı aldattı diye kız yetersizdir falan demişti aynı şekilde birkaç kişiye de. Bu tarz düşünceleri var yani
Cevap sahibi1 yılDüşüncelerini net bilmek lazim
Cevap sahibi1 yılMusait olduğunda istersen anlatabilir
Cevap sahibi1 yılAnlatabilirsin
Gizli Üye(30-35)1 yıltcavuz ettiler herhalde buna. erkek awcuk dedin mi akan sular durmasi lazim. ne demek istemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPsikolojik olarak basket de etkilenmiş olabilir senle ilgisi yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Başkası var ya da korkuyor
02 Yorumla
Soran1 yılNeyden korkabilir ki
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çıkar yakında kokusu ortaya
10 YorumlaKilo falan mı aldın
02 Yorumla
Soran1 yılHayır aksine o yokken spora falan da başladım
Sizi mutsuz eden insanlardan uzak durun
02 Yorumla
Soran1 yılHangi birinden duralım ki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılcocukta bı yumusma var hayırlısı
00 Yorumla
1 yılKanka gay olabilir
03 Yorumla
Soran1 yılGay arkadaşları da var la üzüm üzüme baka baka karadı mı acaba skjljfhfkdhg
- 1 yıl
Galiba da sen ankaralımısın sşşwğwpdkmc
Soran1 yılEvet sfaskhfd
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılEntegesann
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar