Senelerdir beni mahvettin, iyice yüzsüz oldum dedi. Profil resmin beni mahvetti görmek ister misin bana ne yaptığını yine dedi. Hayır dememe rağmen şeyinin videosunu çekip göndermiş. Senelerdir resimlerime bakıp saatlerce yataktan çıkmıyormuş, beni hayal edip 31 çekiyormuş. Sizce bu adam saplantılı aşık mı yoksa sadece sapık mı?
Seviyorum gibi romantik duygusal mesajlar attığında gerçek sandığım için ilgisine karşılık almıştı. Ama ben asıl niyetinin cinsellik olduğunu anladığım için ondan uzak durdum ve o anlamda hiç karşılık vermedim. El ele tutuşma dışında fiziksel temasımız olmadı. Telde cinsellik konuşmaya çalıştığında da benden hep azar yedi, engel yedi: en son da işte o videoyu atmış. Sizce sapık mı yoksa saplantılı aşık mı?
Güncellemeler
1 yıl
İnstagram ve whatsaptan mesaj attı, görüldü attım , tekrar yazar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Seni o video ile azdirip birlikte olmak istiyor hedefi cinsellik yaşamak
Sapık değil mi yani? ya da saplantılı?
Katiliyorum sapiga benziyor
Sapikkk bence insan sevdiğini kendinden bile sakınıp kollar
Saplantı yok ama demi, sadece düz sapık ve herkese yapıyordur
Evet emin olki nefes alsın yeter kafasindakilerden senle biraz smimi yakınlaşma yaşadığı için ikna ederim kafasinda ve hala da ikna olacak havasında ondan senin üstüne düşüyor cinselliğe razı edemiycegini kesin anlayinca bırakıp başkalarına yurucektir
Bir arkadaşımdan gizlice baktım, her gün bir sürü kadın ekliyor. Ya keşke düz sapık olsa diyorum. Saplantılı olmasından iyidir, gitsin kime ulaşır ikna ederse yatsın onla
Bu tipler böyle istediklerini aldıklarında duzelswler keşke daha da sapiklasir anormal fanteziler isterler uzak dur derim şeyinin vide osu nu gordermek ne yaa hele kasindaki bı bayana
Bak busuru olaylar oluyor haberlerde kimseye guvenme bu tiplerden uzak dur inanma
Benden değil gitsin başka kadınlarla yapsın da benden uzak dursun diyorum zaten. Bir de bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın, anormal fanteziden kastınız ne
Üstelik göndereyim mi dedi hayır dememe rağmen göndermiş
Anaormal fanteziler derken bu tipler sürekli p*rno izler ordakileri hayal ederler tatmin olurken fe bunları yaşamak isterler buldukları birlikte oldukları ya da bu fantezileri yapmak isterler cuckold swinger gibi sapik ilişkiler gibi
Sen aptalmısın, bunu sormaya bile gerek yok cevap zaten belli, ya kızlar biz sizi akıllı varlıklar olarak biliyoruz neden böyle s@lak s@lak sorular soruyorsunuz
Sapık demi. Sana komik gelecek ama sapıksa o kadar korkmucam. Saplantı varsa diye korkmaya başladım. İstanbul’daki olaydan sonra bana bir şey yapar mı diye uyku uyuyamamaya başladım
Sen uykunu uyu, hayat bir şekilde devam ediyor etmek zorunda, böyleleri de hep vardı ve var olmaya devam edecek bunun önüne hiçbir engel koyamayız maalesef, caydırıcı cezalar olursa belki biraz çekinirler. Her neyse sonuç olarak saplantılı sapık diyebiliriz, yani senin anlaman lazım bunu
Bir yerde denk getirirse yandın diyorsun
ben çocuğu tanımıyorum öyle bişey diyemem sen sadece dikkat et
Anladım teşekkürler
Ne demek
Islak mendilsin. Ve bunu buraya soruyorsun. Biz kimlerle ayni havayi soluyoz. Şadap
Islak mendil ne alaka? Mastürbasyon malzemesi yapıldığım için mi? Sonuçta ben ona özel bir fotomu atmadım, onla sexting yapmadım. Saçımı bile görmedi. Sadece bir kere elimi tuttu. Ne demek istediğinizi anlamadım
Nerede yaasiyorsunuz.2 niz tanisiklik bulusma kac defa
Aynı iş yerinde çalıştık eskiden. İş yerinden tayin olup gidince itiraf etti. O süreçte de Sadece bir kere iş yerinin önüne gittim çok gücendi küstü diye. O zaman tuttu elimi. O zaman hiç uygunsuz cinsel içerikli bir şey söylemediği için rahat gitmiştim. Sonra da bir daha hiç gitmedim, görüşmedim yüz yüze. Nerede ıslak mendil olmuşum ben?
Sehirler
Size ne şehirden
Karsindaki ruh haastasi 2 niz de gidinn
Ben niye gidiyorum? Karşımdaki sadece düz sapık mı yoksa saplantısı mı var onu anlamaya çalışıyorum ben
amacı seni becermek orası kesin,
Ama sapık mı saplantılı aşk mı o belli değil demi
Hızlıca uzaklaş bence..
Yakın değilim ki
Saplantılı aşık bu şekilde olmaz bu bildiğin sapık
Keşke sapık olsun, o zaman herkese yapar, saplantı olursa bana takar, zarar verir
Görüşmeyi bitir gitsin, niye uzatıyorsun ve bir insanın sana takıntı hale gelmesine müsade ediyorsun?
Engelledim her yerden, görüşmüyorum , İstanbul’daki olaydan dolayı panik oldum, korkuyorum
Birinden rahatsız olduğunuzda anında engelleyin sohbeti bitirin, sohbet devam ettikçe takıntı ve saplantı oluşur, sonrası maalesef ana haber bültenleri gazetelerde üçüncü sayfa haberi. Bilinçlenin artık sizlerde lütfen
Bunu son 3 aydır yaptı. Ondan öncesindeki süreçte duygusal romantik gibi yaklaştı bilmiyordum
3 ay neden sabrediyorsunuz bunu anlamıyorum ben, sizin anlamadığınız şey de siz bu tür tacizlere göz yumdumça onlar için hedef haline geliyorsunuz, sizi zayıf güçsüz sanıyorlar alttan alta tacizlere devam ederek sizde korku hissi yaratıyorlar. Güçlü olduğunuzu gösterin. Her duygusal konuşana inanmayın sonra orasını burasını göstermeye kalkıyor işte bu mu romantiklik ve duygusallık
3 ay önce bana itirafını yaptı , telde mastürbasyon yapmaya başladı ve engelledim her yerden. Bitti diye düşünmüştüm. 2 hafta önce engellemeyi unuttuğum bir yerden tekrar yazdı. Yoksa o sapıklıktan sonra iletişimi devam ettirmedim ki.
İletişim kurduğunuz hayatında aldığınız insanlara dikkat edin lütfen
Teşekkürler , sizce bir şey yapar mı bu bana hırs yapıp
Zannetmiyorum bir şey yapacağını yapmaya çalışırsa haber verin yardımcı olalım
Netten ne yapabilirsiniz ki
Yapsbildiğimiz ne varsa
Saplantılı sapığın teki belli ki
Hem sapık hem saplantı mı var sence
En tehlikeli insan tipi bence yani, hem sapık hem de saplantılı olsak gerek
İyice korkmaya başladım
Günümüzde yaşanan olaylar böyle tipler yüzünden yaşanıyor maalesef...
Ne yapmamı önerirsin
Her yerden engelleyip, sana ulaşmasını engellemeni öneririm...
Onu zaten yaptım.
3-4 haftadır da hiç ulaşmaya çalışmadı, hatta bir arkadaştan gizlice takip ediyorum. Her gün onlarca kadın ekleyip duruyor sosyal medyasına. Başka kadınlarla konuşmaya çalışıyor.
boş ver adamı
Bir şey yaptığım yok
Bence saplanti
Düz herkese yapılan sapıklık değil mi sizce
Tamam da bu kadar uzun bir süre yapılan sapıklık değildir bence bu saplantidir
Bana önceden hiç çaktırmıyordu. Mesajlaşıyorduk ben normal mesajlaşıyoruz sanıyordum: o yıllardır her mesajlaştığımız gün bunu yapıyormuş zaten: normal değil söylediği şey, acaba etkileyip yatmak için mi söylüyor diyorum. Ama neresinden bakarsak bakalım bu sapıklık ve senelerdir geçmediği için saplantı da var demi. Bana bir kere geçti kurtuldum sanıyorum; seni görünce tekrar başa sarıyorum, kurtulamıyorum demişti: ben o zaman bunu romantik bir itiraf sanmıştım
Farklı bı durum bu detaylarında öğrenmek lazım
Saplantiya devam mi
Saplantı mı sence? Hem instagram hem whatsapptsn bir şey olmamış gibi merhaba diye mesaj attı, instagramdan geri almış ama whatsapp duruyor. Başka da bir şey yazmadı
Ama cinsellikle alakalı bişey atmamış ya da yazmamış dimi
Sadece merhaba yazmış
İlginç cidden neler yaşadığınızı merak ettim
kafayı yemiş
Sapik kendisi
Saplantı değil demi
Evet saplantılı
Ama başka kadınları ekler mi saplantı olsa, bir sürü kadın ekliyor her gün; bir arkadaşımdan gizlice takip ediyorum ne halt ediyor diye
Bence cinsel yönden bir şey yaşamamış veya görmemiş birisi ondan dolayı tuttuğuna saldırmaya devam ediyor
Hayır alakası yok, evlilik yaşadı, tanıdığım iki ayrı kadınla da yattı. Aksine çok aktif
Doyumsuzluk var demek ki evli olupta cinsellik yaşamayan çok insan var her evli ses yapıyor diye bir şey yok boşanmalar yüzde 50 vardır bu konuda
Boşandı zaten 1 seneye yaklaştı, o kadınlarla evlenmeden önce yatmıştı, tipi iyi buluyordur birilerini, ama doyumsuz olabilir
Ne kadar çiçekten koku alirsam iyidir yapıyor bence
Amaç skor yani , neyse saplantı olmadığı sürece kimle ne yaptığı beni zerre ilgilendirmiyor
Yinede sen dikkat edeceksin
saplamasın dikkat!
Sorunun cevabı? Sapık mı saplantı mı?
tehlikeli profil
kolunu bacağını keser atar
uzaklaş
Aynı yerde çalışmıyoruz artık, aynı yerde de yaşamıyoruz. Ama sinirim bozuldu şeyinin videosunu atınca
uzaklaş
Yakın değiliz ki, okumuyor musunuz yazdıklarımı