Alışveriş için nişanlımdan 6 bin lira istesem sorun olur mu?

Arkadaşlar biz nisanliyiz ve düğüne az kaldı. Nişanlım daha önce baba 70 bin lira verdi mutfakta gerekli olan tüm eşyaları aldık üstüne çarşaf nevresim takımı dekor şeyleri falan aldık toplam 30 bin tuttu geriye kalan 40 binle de zaten kendime kıyafet aldım. 2 abiye 2 kaftan ve kışlık yazlık ne gerekiyorsa çoraptan monta kadar aldım. Makyaj ve kişisel bakım ürünleri bile aldım.

Şöyle bir şey var bir miktar para daha vermesini istesem sorun olur mu çünkü ben zaten iç çamaşırı aldım bir sürü. Ama evlenince ona giyeceğim seksi olan iç camasirlarindan hiç almadım yanı belirli bir miktar söylemeyeceğim sadece sorarsa 6 bin derim. 6 bine çok güzel şeyler gelir fazla bile. Ve bu arada onun maddi durumu çok iyi sadece biraz garip olur mu acaba yanı? Yanı açıkçası 6 bini alıp onun için harcayacagim benim ihtiyacım yok çok.

Güncellemeler
1 yıl
Sana verdiği 70 bin lirayı car cur ettin demeyin arkadaşlar. O parayı verdiklerinde evin basit ihtiyaçlarını al ve kendine 2 3 abiye 2 3 kaftan ve yazlık kışlık neye ihtiyacın varsa al dediler. Onların parasi zaten ve onların istediklerini aldım. Ben de çok istemezdim 2 3 abiye 2 3 kaftan almayı ama nişanlım dugunuzumuz çok oluyor dedi lazım olacak dedi diye almak zorunda kaldım
Alışveriş için nişanlımdan 6 bin lira istesem sorun olur mu?