Işık açmayan soyunmaya çekinen vücudunun görünmesini istemeyen partnerle yapılan cinsellik nasıl olur sizce?

Işık açmayan soyunmaya çekinen vücudunun görünmesini istemeyen partnerle yapılan cinsellik nasıl olur sizce?

onu da ayrı bir gizemi var ama fantezi olarak olursa her şeyden çekinen biri kendisi de zevk alamaz partnerine de zevk veremez bence Ne istediğini açıkça söyleyip partnerini yönlendirir isen daha çok mutlu olacaksın dur
Vücudunun görünmesini istemiyorsa özgüvensizlik yaşıyor olabilir. İlgiyle, sevgiyle, anlayışla, sabırla, zamanla çözülür o iş.
Sonuçları da çok güzel alınır.
Utanmak, edep, haya bunlar artık az bulunan güzel duygular. Kıymetini bilmek lazım.
O yatağa girmişsin.. neyin utanması derler adama.. Utanacaktin madem niye adamla yatağa giriyosun derler kadına.. gö. tun yemiyosa o işin başına da geçmeyeceksin..
Böyle bu işler gardaş 😅
Korkma yemem 😅
Severim 😅
😂😂 yok kız.. o kadar da değil yani 😅
🙄 korkunç diilim ki.. şeytanıma dokunmasınlar.. o zaman tadımdan yenmez..😅
😂 ay allam ya..
Orama dokunma, onu yapamam, onu yapma, ayıp, günah derse ayy ne ugrascam bunla be
Işığı kapat var bide😀
Cevap
14Cevap
Utangaçlık ilk başta tatlı olabilir ama ışık açma, soyunma falan artık uç nokta. Kalitesiz bitir git seksi olur
Dozunda utangaçlığı severim ben. Özellikle kadına daha çok yakışır yavaş yavaş soyunan arzular.
Ben bilmem ben utanmaz bir adamım
Püüü rezil ahsh
😂😂
Düşürmez bence
Bir yere kadar başta tatlı utangaçlık heyecanlı olabilir ama devamında artık kendini bırakmalı yoksa çok sıkıcı olur.
Bana göre düşürür ya karşındaki insanın birazcık arsız ve girişken olmasını isterim.
muhtemelen ben de utanacağım ama karşımdaki insanın bana güven verip beni çözmesi lazım
Partner kendini öyle rahat hissediyorsa yine aynı tutku ile devam ederim. Ta ki kendini rahat hissedene kadar
Dinciler yorgan altı yapın diyor. Şeytan araya girermiş.
Utangaç bir kadını erkek açar zamanla bir kadın önceki haliyle şimdiki hala aynı utangaçlıktaysa o kadının değil o erkeğin yetersizliğidir
Zamana ve keyife bırakarak, hiç zorlamadan yavaş yavaş ortama uydurarak en harika seksi yaşayabilirsiniz
Utangaç çekingen kişi kendini kasar zevk alamaz zevk almayan karşısındakine de zevk veremez
Bence aşırı olmazlara kaçmadıktan sonra kaliteyi düşürmez güveniyorsan ve gelecek görüyorsan karşındaki kişi ile
Oldu olacak lastikli dona delik açıp yapsın 😂
Utanacaksam o adamla yatağa girmem
Utananın çocuğu olmazmış kanka :D
Düşürür tabii.
Cinselliğin kalitesi ne düşer
düşürür yatakta utanma olmaz olamamlı
Evet ✌🏻
Düşürüyor valla
Evet düşürür. Zevki yok eder, libidoyu düşürür.
düşürebilir
yükseltir bende
Evet
Evet.