4 yıllık evliyiz 1.5 yaşında oğlum var. Hamilelikten beri yani son 2 2.5 yıldır yaşadığımız ilişki sayısı 5 6 anca vardır. Son iliski 4 ay önce oldu. Ben bu durumdan rahatsızım istekli biriyim ve sürekli reddediliyorum. Eşimin ereksiyon kaybı sorunu var evlendiğimizden beri bu yüzden de hep isteksizdi hep benim zorumla oluyordu ilişki ama bu kadar da az değildi. Doktora gitti tedavi oldu ama çözüm tam olmadı. Suçu çok kendimde aradım ama sorun sende değil dedi hep ne kadar doğru bilemem. Dün tekrar konuyu açtım bu kez de bebek yüzünden olmuyor dedi. Ayrı odada yatsa neyse ama aynı odada yatınca yapamıyorum zaten seni de yorgun görüyorum dedi. Dedim ki bebeği bir iki saatliğine aileme bırakabiliriz o zaman yaşayabiliriz sen yeter ki iste. Akşam yapınca belli olur dedi. Akşam olmasa da olur hep akşam mı yaşıyorduk sanki ilişki dedim bakalım dedi ve sustu. Ben ne yapmalıyım? Nasıl isteğimi anlar da benim ihtiyaçlarımı karşılar?
Zor anladığım kadarıyla sizin yatak hayatı bitmiş adam seni o anlamda görmüyor ya yuvanı yıkacaksın ya da o kocan olacak başka biri mutlu edenin bu biraz senin karakterinle alakalı belki onun vardır bile
018 Yorumla
Soran1 yılSorunun aldatma olduğunu sanmıyorum çünkü ben istekliyim talep de ediyorum en baştan beri. Onun bende bulamayıp da gitmesi için bir başkasına sebep yok.
Soran1 yılBilmiyorum kafayı yemek üzereyim artık
Soran1 yılKilo sorunum yok fiziğim düzgün genel olarak. Beni güzel bulduğunu da hep söyler.
Soran1 yılSanmıyorum ya güvenimi sarsacak birsey yapmadı şimdiye kadar hiç ki ben daha önce çok pis aldatılan biriyim artık gözüm açıldı bence anlardım gibi geliyo aldatsa
Soran1 yılYok onun da öyle çok kilosu biraz göbeği var o kadar
Soran1 yılPeki soğuyan insan her anlamda soğumaz mı? Sadece cinsel olarak soğuyup eskisi gibi sevgili olmak mümkün mü bana pek mümkün gelmiyo
Soran1 yılAma tamamen bitmedi işte. Beni sevdiğine eminim sevdiğine emin olmasam ayrılırım zaten ama seviyo. Bana sarılmadan oturup biseyler izlemez, beni günde 100 kere öper, gün içinde arar sürekli nasılsın diye özledim der vs. Benimle mutlu o yüzü gülüyor hep birlikteyken
Soran1 yılBilmiyorum
Soran1 yılÇalışıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılOnu tekrar doktora gönder sorunu çözülmemiş onun çünkü sağlıklı bir erkek her sabah ereksiyon olur ve istekli olması gerek doğası bu.. Baktın düzelmiyor bosanmayı düşün çünkü kadınlığını hissetmeye ihtiyacın var ve bu senin hakkın 4 ay ne yani yuh ya 4 gün yapmasak düz duvara tırmanıyor biz...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılYa aslında kocana mesir mecunu tarzı bir şey hazırlasan da yedirsen? Hani aktardan o tarz şeyler bulup da yedirsen yemeğinin yanında ne bileyim yani birkaç kere yese belki de toparlar. Ayriyeten psikolojik olarak da toparlanması lazım
03 Yorumla
Soran1 yılBir keresinde gitti kendi aldı bir aktardan ama olmadı faydası
- 1 yıl
E her şeyi yapmışsın geriye ne kaldı ki
Soran1 yılBilmiyorum ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBende aynısını eşimle yaşadım yaşıyorum da. emin olun mi düzelmiyor. 3 4 senedir bizde öyleyiz. Dr a gitmeyi de kabul etmiyor. Haklısın diyor bana ama yine aynı ayda 1 anca benim zorumla. hiç isteyerel geldiğini görmedim. Yapınca da daha çok yapalım diyor ama sonra yine aynı.. demem o ki ben de ayrılmadım, çocugum var. Bu şekilde devaö ediyorum. Aldatmayı da düşünmüyorum ama şeytan da sürekli dürtüyor maalesef
10 Yorumla
1 yılÇözümü kolay hem uzun süreli ereksiyon kalmasını sağlayavak ilaçlar hemde geç boşalmasını sağlayacak ilaçlar var ayrıca istek arttırıcı da var ve zor durum böyle evlilik zarar görür
08 Yorumla- 1 yıl
Ama farkşı şeyler de deneyebilirsinix
Soran1 yılİlaç kullanırken iyi ama mesela lifta diye bir ilaç verdi doktor her gün kullan dedi o dönem sorun olmadı ama doktor 3 ay sonra artık bırak dedi bırakınca eskiye döndü tekrar başladı bir süre sonra ilaca ek eswt prp yaptı doktor ama ilacı bırakınca yine biraz kayıp oldu eskiye göre azalsa da. Mesela son ilişkide kayıp olmadı ama yine 4 ay oldu istemiyor. Kayıp olsa neyse de olmadı işte kendine güveni yok olmadı ki o ilişkide
- 1 yıl
Hormon testi yaptırsın hormonlar da sıkıntı var
- 1 yıl
Ve hormon düzenleyici ilaçlar var
Soran1 yılHormon ilacı da kullandı o dönem testosteron düşük prolaktin yüksekti. Şimdi nasıl değerleri bilmiyorum doktora gider mi onu da bilmiyorum
- 1 yıl
İstersen tavsiye verebilirim
Soran1 yılİsterim tabi ki dinliyorum
- 1 yıl
Başka bir yerde özel
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılöncelikle şunu sölemek lazım ilişkide heycan sanırım biraz kaybolmuş biraz renkelndirin hareket gelsin
06 Yorumla
Soran1 yılNasil yapacağım peki?
- 1 yıl
yani bunlar fanteziler ile olucak güzel giyineceksin güzel gözükeceksin onun seni istemesini sağlaman lazım
Soran1 yılO yolları çok denedim ya. Üstümde fantezi kostümle kaç kez reddedildim bilmiyorum
- 1 yıl
peki aşırı fanteziler denedin mi
Soran1 yılAşırı derken
- 1 yıl
yani swing cuckold gibi konusmalar onu etkiyebilir
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Ona bi kez formülü uygulasana değişimi bi kendi gözünle gör
03 Yorumla
Soran1 yılHangi formül
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten zor bir durum onu ne bu hale soktu bilmek lazım
010 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
Önceden bu durum var mıydı
Soran1 yılEvlendiğimden beri var evet ama çocuktan önce bu kadar isteksiz değildi
- 1 yıl
Çok garip ya ya da benim libidom çok diye bana ilginç geliyor ben olsam sürekli eşimle temas halinde olur seks yaşarım diye hayal ediyorum ya
Soran1 yılTemas onda da var ama ilişki yok. Sevişme olsun istemeden temas var
- 1 yıl
Bende işte isteyerek temas olur ne bileyim sabah seks için erkenden kalkıp okşamak falan bir sürü şey kafamda var ama yanimda düz insan var gibi duramam gibi geliyor
Soran1 yılOnları yapan benim o da hep dur diyo
- 1 yıl
Çok hayal kırıklığı yaşarım ya o durumda sende yasiyorsundur kesin hayali bile çok kalp kırıcı
Soran1 yılGerçeği de çok kalp kırıcı 😭
- 1 yıl
Hayal ettim kırgınlığı hatta daha fazlasını yaşıyorsan çok acımasız bir kocan var ya odun herif ya 😠
Gizli Üye(36-45)1 yılMaalesef kötü bir durum, ama tıbben bir sıkıntı var baksana adamda, yani bazı şeyleri psikolojik olarakta aşmak gerekiyor, tedavi oldum deyip olmamış olabilir mi
02 Yorumla
Soran1 yılHayır oldu ilaçlar kullandı eswt yaptırdı prp yaptırdı birçok kontrole birlikte gittik prpde cani çok yandı mesela doktordan çıkınca araba kullanamadı ben kullandım gibi şeyler eminim olduğuna
Cevap sahibi1 yılTamam ilaç kısmını yaptırmış çok güzel ama bunun psikolojik boyutu da var, anladığım kadarıyla çocuk olunca genelde kadınlarda olan annelik duygusunun ön planda olup kadınlıktan anneliğe geçiş ve biten cinsellik kocanızda olmuş
Onun hormonları düşük yoksa bebek kucağındayken bile yapardı
08 Yorumla
Soran1 yılEvet testosteron düşüklüğü var onun da ilacını kullandi ama şimdi değeri kaç bilmiyorum
Soran1 yılSpor yapmıyor beslenmesine ben dikkat ediyorum spora da başla diyorum ama yok
Soran1 yıl1.85 boyu kilosu da 92ydi en son.
Soran1 yılKırmızı et çok yer. Spor hiç istemiyor yorgunum diyip yatıp tv izlemek istiyor. Hava almaya çok çıkıyoruz doğaya çıkıyor ama yetmiyo
1 yılİş ekonomi veya başka sorunları vardır
O kadar az ilişki olur mu olmaz08 Yorumla
Soran1 yılÖnemli bir sorunu yok iyi bir işi var her işin zorluğu elbette var ama Türkiye şartlarında oldukça iyi şartlara sahip
- 1 yıl
Üzüldüm adına
Kadınların en büyük sorunu bu
Soran1 yılNapabilirim peki gecelik falan da giymemi yasakladı artık oğlum beni öyle görmesin diye
- 1 yıl
Çocuk kaç yaşında ki
Çocuk uyuyunca giyiyorsun zaten
Bu arada dertleşmek daha fazla konuşmak istersen konuşabiliriz
Soran1 yıl1.5 yaşında bizimle uyuyor. Odasını ayıralım o zaman dedim erken dedi. Başka yerde salonda yapalım dedim bisey diyemedi ben de çocuğu bırakıp yapalım dedim bakalım dedi
- 1 yıl
Tedavi olması şart
Ya da gay ama söylemiyor
Bu kadar da olmaz yani
Kadın bu kadar istemez
Sen istiyor söylüyorsun ama oralı olmuyor bu sefer evde huzur olmaz
Soran1 yılDaha önce tedavi olurken isteği de performansı da çok iyiydi. Sadece o günlerde kadınlığımı hissettim zaten. Tekrar tedavi olmak da istemiyor cani yandı çok prpde eswtde. Doktor hep ilaç da olmaz dedi nolcak bilmiyorum
- 1 yıl
Yuvanızın geleceği mutluluğu için tedavi olmalı
Gizli Üye(36-45)1 yılÇocuk öncesinde de yokmuş, çocuk olunca iyice bahane etmiş kendine.
Ya sana karşı artık bir çekim hissetmiyor, ya da cinsel tercihi farklı.
06 Yorumla
Soran1 yılBana karşı çekim hissetmiyor olsa beni sürekli öper sarılır mı peki?
Cevap sahibi1 yılEeee bu nasıl bir şey o zaman. Kaldıramıyor diye kendini eksik mi hissediyor acaba yanaşmıyor.
Soran1 yılBilmiyorum ama öyle ölü bir ilişki de değil.
Cevap sahibi1 yılCinsel özgüvensizlik var o zaman dediğim gibi.
Soran1 yılNasil çözerim peki
Cevap sahibi1 yılYeniden ilaca başlaması lazım bence.
Gizli Üye(36-45)1 yılOnda ya ereksiyon sorunu devam ediyor ya da seni tatmin edemeyeceği psikolojisi ile sana yaklaşmıyor. Ama seninde canın çok istiyodur ilişki yaşamamak daha stres yapar. Kendi kendinle olmaz ki
09 Yorumla
Soran1 yılSorun devam etse de ilişki yaşamak istemez mi yani bu kadar uzun zaman?
Cevap sahibi1 yılEreksiyon sorunu olduğu için psikolojikman doyurmayacağını düşündüğü için senin kadar istemesi imkansız. Sen yine zorlada olsa yatağa çek onu gerekirse tecavüz gibi sıkıştır adamı ama ufak temaslarla başlayıp. Yoksa işin zor. Sen kendi kendini mi tatmin ediyosun uzun zamandır, öylede zor
Soran1 yılKendimi tatmin ediyorum. Tecavüz edercesine yaptığım da oluyor yine sonuç hüsran
Cevap sahibi1 yılNormalde sen seni sıkıştırsın hard ilişki yaşatsın istiyosun ama hep hüsran demek. O da gerekirse yine doktora başka doktora danışıp ilerleye bildiği kadar iyileştirmeli kendini. Seni düşünmali çünkü sadece eve ekmek getirmekle çocuk olmasıyla bitmiyor kadını ki istekli kadını doyurabilmek önemli ikili ilişki açısından. Yoksa kadın mutsuz olur agrasif olur
Soran1 yılBu konuda çok mutsuzum zaten onu çok seviyorum ama canımı çok sıkıyor bu durum
Cevap sahibi1 yılSevmek ayrı ama bu durumda önemli ben mesela kadında sorun olsa okadar dert etmem de ama kendimde olsa daha dert ederim. Çünkü erkeğin ilişkiyi ayakta tutabilmek için en önemli şey yatakta da lider olup kadını en iyi şekilde ruhunu bedenini doyurmak olmalı. Sevmek ayŕı ama can da ister ki istekli biriyim diyorsun. Sürekli ister istemez aklına gelir doymadıkça da gerilirsin
Soran1 yılAynen öyle oluyor
Cevap sahibi1 yılKimi adamda var ereksiyon sorunu yok ama çok sesk odaklı değil. Alıyor kadını çocuk da oldu mu iş odaklı tskılıyor seks sonlarda. Bu sefer kadın yine sorun yaşıyor. Ereksoyon olayı kadar olmasa da hep kendi çekiyor o büyü bozuluyor. Bu seferde kadın bakıyor olacak gibi değil farklı kıyafetler giyip dışarda ilgi çekmeye odaklanıyor. Ondan tatmin oluyor
Cevap sahibi1 yılNasıl durum adamda var mı icraat
Gizli Üye(30-35)1 yılIsteksize care yok ya. Herseye bahane bulur. Aynisi bizdede var
08 Yorumla
Soran1 yılNasil yollar deniyorsun peki esin için
Cevap sahibi1 yılEskiden hediye aldigim da daha dogrusu degerli pahali hediye aldigimda o aralar daha sikliklaa oldugunu fark etmistim. Artik sikildim bu durumdan son bir yilda 3 oldu sanirim. Umrumda da degil artik
Soran1 yılHediye ise yarıyosa ben de alıyım bari hiç aklıma gelmezdi hediyeyle olacağı
Cevap sahibi1 yılYok oyle siradan biseylede olmuyo zaten erkege de etkilemez. Senin esin hem isteksiz hemde saglik sorunu var. Belkide yapamadigi icin utandigindan yapmiyor
Soran1 yılAma yapmaya yapmaya hiç yapamayacak
Cevap sahibi1 yılSonra evliliktende ben niye bunla evlendim diye basliyosun. Yaptiklarin degistirmeyecek hic biseyi. Millet hatun ariyor seninki istekl8 esi var yapmiyor.
Cevap sahibi1 yılKac yasindaydin
Cevap sahibi1 yılBu arada ozeldrn yazarmisin
Gizli Üye(36-45)1 yılHmm üzüldüm senin adına nasıl ilgilenmez peki bakarmısın kendine
05 Yorumla
Soran1 yılBakmaya çalışıyorum elimden geldiğince kendimi saldım diyemem
Cevap sahibi1 yılO sebeple sordum şimdi kendine bakıyorsundur kıllı tüylü gezersin bakımsız olursun kendinden haberin olmaz istemez yani ama diğer türlü ise nasıl istemez anlayamadım bizde bir değişimi yaşıyoruz da
Soran1 yılYok ya her yerim lazerli zaten. O istekli olsun diye de gecelik ev giyime hep önem veriyorum saçma şeyler giyip oturup da beni istemiyor demiyorum inanın. Sorun kıyafet olsaydı isim çok kolaydı ama kaç kere fantezi kostümle reddetti beni. Beni sevmiyo desem o da değil öpüşme sarılma çok fazla üstüme titrer başka konularda
Cevap sahibi1 yılAllah Allah çok ilginç bir durum gerçekten ya dm gelme şansın var mı hm bende kendimle ilgili sormuş olrm3sana
Cevap sahibi1 yılGelcen mi gizlenicemm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılOha diyorum 2.5 yılda 5 / 6 kere neden böyle oldu sen mi istemiyorsun kendisi mi istemiyor
03 Yorumla
Soran1 yılBen istiyorum belki bin kere reddetmiştir evlendiğimizden beri ama o istemiyor hep bir bahane hep şimdi olmaz
- 1 yıl
Yani en azından haftada üç kez olması lazım bu nasıl bir isteksizlik ya
- 1 yıl
bir şey soracağım da burada kaldırıyorlar biraz özel
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşılıklı olarak oturup " gizli" fantezilerinizi konuşun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTürkiye’de bu sorun ya evlenene kadar erkekler ilişki diye ölüyor evlendikten sonra kadınlar
00 Yorumla
1 yılÇok kötü bir durum senin için ama o istekli olmadığı sürece hep sıkıntı olacak bu durum
02 Yorumla
Soran1 yılEvet onu istekli hale getirmem gerekiyor
- 1 yıl
Eğer istemiyorsa ne yaparsan yap getiremezsin
Zor bir durum gerçekten sen bu kadar istekliyken eşin de istekli olması lazım
03 Yorumla
Soran1 yılEvet ama değil ne yazık ki
1 yılİhtiyaçlarını karşılayacak birini bul
13 Yorumla
Soran1 yılAldatmak istemiyorum
- 1 yıl
oyuncak kullanıyor musun
- 1 yıl
Allahsız kadın birde diyor eşini aldat cehennem seni bekliyor
Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Kendini birini bul artık yapacak bir şey kalmamış
08 Yorumla
Soran1 yılAyrılırım daha iyi
Soran1 yılBirini bulsam bile kimseye ihanet etmiş olmam sonuçta dimi
Soran1 yılBoşanmak istemiyorum ben zaten ama aldatmak hiç istemiyorum
Soran1 yılNasil yapacağım
Gizli Üye(30-35)1 yılYani kocan böyle oldukça istek aşırı artar gözün oğluna kayar ama gözün kayıyor mu istekli oldukça
02 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun sen ya yuh artık
Cevap sahibi1 yılAma işte kocan sıkıntılı diyorsun olmuyor kocandan başkasına gidemezsin yapamazsın çok zor oluyordur sana şöylee diyeyim sen çok isteklenme oluyor mu o göre yorumlayayım
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlattıklarına göre çocuğundan çekiniyor adam.
05 Yorumla
Soran1 yılÇocuk o kadar büyük sorun değil ki. Uyuyor hadi uyandı diyelim biz salonda yaparken yatağından çıkıp da yanımıza gelemez.
Cevap sahibi1 yılYani sanki ondan utanıyor gibi geliyor
Cevap sahibi1 yılSaçma düşüncelere sahip biri eşiniz
Soran1 yılÖyle diyor ama bana bahane geliyor. Çocuğu aileme de bırakabilirim bir iki saatliğine
Cevap sahibi1 yılBunu belki de çocuk olduktan sonra ona yanlış yapıyormuş gibi hissedebilir
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. İlaç kullansın bunun için bir sürü jel ilaç var
01 Yorumla
Soran1 yılKullandi zamanında doktor verdi ilacı bırak dediğinde yavaş yavaş eskiye döndü son ilişkide kayıp olmadı mesela ama yine de 4 aydır yok.
Gizli Üye(25-29)1 yılYaniyosundur sen ya..
00 Yorumla
1 yılona özel videolar çek gönder resim at
02 Yorumla
Soran1 yılO da olmadı onu da yaptım
- 1 yıl
o zaman partner değişikliğine git bu gidiş ile öyle olacak gibi
1 yılSoran kişi allahsız kitapsizlari engelle
02 Yorumla
Soran1 yılNasil engelleyecegim bilmiyorum ama onlar dedi diye aldatacak kadar aptal değilim şükür
- 1 yıl
Bir kadiningunlugu06 onu sil yorumunu baksana sana kötü kadın dedi resmen
1 yılYakın zamanda aldatacagini düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılHayır aldatmak istemiyorum
- 1 yıl
Sana bu konuda birçok şey anlatabilirim dinlemeye müsait misin
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek ki seni istemiyor adam artık
04 Yorumla
Soran1 yılO zaman ayrılsın
Cevap sahibi1 yılBana ne diyorsun ki ona de çoğu kaba erkek ler çocuk doğduktan sonra kadınların göğüs vajina gibi yapılarını beğenmezler yok kararma yok sarkma vs vs derler harbüsem ne olursa olsun o senin eşin her haliyle sana güzel olmalı bunlar bahane onlar çıtır da kalsın akılları
Soran1 yılÖyle bir sarkma vs de olmadı ki hamile kalmadan önceki gibi fiziğim zaten hamileyken de çok kilo almadım
Cevap sahibi1 yılYa öyledir de gel sen bunu erkelere anlat onun gözünde sen artık öylesin vücut beğenmedi mi uzak kalır daha güzelim desende aynıdır
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNasıl bir erkek ki kadın isteyince red edecek
06 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBu şekilde seni başka yollara sevk eder farkında değil mi
Cevap sahibi1 yılBenim eşim senin gibi olacak gece gündüz yaparım
Cevap sahibi1 yılBöyle kocan olsun ister mıydın
Cevap sahibi1 yılBakar mısın
Cevap sahibi1 yılGece yattığı yerde oral yapsan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDoktarı gidin bence
02 Yorumla
Soran1 yılGitti daha önce şimdi de gittim geçmedi bi daha gidip aynı acıyı yaşamak istemiyorum diyor
- 1 yıl
Ama evliliğiniz için
1 yılBaskasiyla yap
02 Yorumla
Soran1 yılAldatmak isteyen biri bunca zaman beklemezdi dimi ne kadar kolay sizin için aldatmak ya aldatacağıma ayrılırım daha iyi
- 1 yıl
Zevk meselesi canim
Gizli Üye(36-45)1 yılZor durum ya
19 Yorumla
Cevap sahibi1 yılFarklı yollar dene düzelir
Cevap sahibi1 yılBelki yani
Soran1 yılNasil yollar
Cevap sahibi1 yılfantezi yolları iç çamaşır vesayre
Cevap sahibi1 yılAcaba gay olabilir mi
Cevap sahibi1 yılÖyle bir şey hissettin mi
Soran1 yılGay değil bence ve fantezi şeylerle dolu dolabım şu an giymemi istemiyor oğlum uyanır beni öyle görürmüş olmazmış
Cevap sahibi1 yılYa öyle olmayae bilir ama insanın kafasını takılan şey kadının isteyim de erkeğin red etmesi bu gay olduğu şüphesi uyandırır
Cevap sahibi1 yılHareketi davranış durumu nasıl yani vik nazik ve Kibar birisi mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar