Cinsel Yaşam Kızlar, Evlilikte cinsel hayatınızda eşinizden beklentileriniz nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Olmazsa olmazlarınız veya belirli kriterleriniz var mı Kızlar, Evlilikte cinsel hayatınızda eşinizden beklentileriniz nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dominant o olsun yeter 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Erkeğin baskın olması gerekir peki arada sana bırakmasını ister misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır işte o baskınlığını hep korusun isterim Yorumla Soran 1 yıl Sen şimdi sekste dirtytalk ta seviyorsundur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence ön sevişme muhakkak olmalı 1 20 Yorumla Soran 1 yıl Ön sevişme olmadan olur mu hiç kadın ön sevişmeyle haz alır içine girdiğinde aldığı zevk daha da artar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani Yorumla Soran 1 yıl İlişki yaşadınmı hiç yoksa sadece düşünce mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deneyimli değilim sadece düşüncem öyle o kadar Yorumla Soran 1 yıl Düşüncen doğru elbette ön sevişme iki tarafı da yükseltir ve aradaki bağı da güçlendirir özellikle kadın için orgazmı kolaylaştırır Yorumla Soran 1 yıl Yaşın kaç bu arada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23üm neden sordunız Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim yaş ilerledikçe bu konuda kendini tut zor oluyor dimi özelikle bu yaşlarda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama ben iradeliyim bu konuda Sorun olmuyor Yorumla Soran 1 yıl İraden bayaa sağlam o zaman mastürbasyon yapıyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelde iradeli değilim o konu dışında Ama o konuda iradeliyimdir isteğimi sıkça bastırdığım içinEvet aylık yapıyorum Yorumla Soran 1 yıl Aylıksa cidden iradelisin nasıl başarıyorsun bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte isteğimi bastırıyorum Bastırıp bastırıp en sonda patlıyorum bu şekilde yaniKi zaten her zaman yer ve zaman uygun olamıyor maalesef Bastırmak durumunda kalıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Elbette her zaman uygun olmayabilir ama bir ay durman gerçekten iyi. Soruyu beğenebilir misin bir kaç şey daha sormak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama benim mesaj yerim kapalı kusura bakmayınBuradan sorun dürüstçe cevaplarımTeşekkürler sağ olun Yorumla Soran 1 yıl Buradan da böyle konuşmak istemiyorum hem yavaş oluyor görüş arttıkça eklerim rahatsız olursan engellersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki Sorular bitince siz sağ ben selamet anlaştık mı? Yorumla Soran 1 yıl Anlaştık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki soruyu beğeniyi. Takip atarsınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi beğendim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Dominant o olsun yeter
Erkeğin baskın olması gerekir peki arada sana bırakmasını ister misin
Hayır işte o baskınlığını hep korusun isterim
Sen şimdi sekste dirtytalk ta seviyorsundur
Bence ön sevişme muhakkak olmalı
Ön sevişme olmadan olur mu hiç kadın ön sevişmeyle haz alır içine girdiğinde aldığı zevk daha da artar
Yani
İlişki yaşadınmı hiç yoksa sadece düşünce mi
Deneyimli değilim sadece düşüncem öyle o kadar
Düşüncen doğru elbette ön sevişme iki tarafı da yükseltir ve aradaki bağı da güçlendirir özellikle kadın için orgazmı kolaylaştırır
Yaşın kaç bu arada
23üm neden sordunız
Merak ettim yaş ilerledikçe bu konuda kendini tut zor oluyor dimi özelikle bu yaşlarda
Evet ama ben iradeliyim bu konuda
Sorun olmuyor
İraden bayaa sağlam o zaman mastürbasyon yapıyor musun
Genelde iradeli değilim o konu dışında
Ama o konuda iradeliyimdir isteğimi sıkça bastırdığım için
Evet aylık yapıyorum
Aylıksa cidden iradelisin nasıl başarıyorsun bunu
İşte isteğimi bastırıyorum
Bastırıp bastırıp en sonda patlıyorum bu şekilde yani
Ki zaten her zaman yer ve zaman uygun olamıyor maalesef
Bastırmak durumunda kalıyorsunuz
Elbette her zaman uygun olmayabilir ama bir ay durman gerçekten iyi. Soruyu beğenebilir misin bir kaç şey daha sormak istiyorum
Ama benim mesaj yerim kapalı kusura bakmayın
Buradan sorun dürüstçe cevaplarım
Teşekkürler sağ olun
Buradan da böyle konuşmak istemiyorum hem yavaş oluyor görüş arttıkça eklerim rahatsız olursan engellersin
Peki
Sorular bitince siz sağ ben selamet anlaştık mı?
Anlaştık
Peki soruyu beğeniyi. Takip atarsınız
Şimdi beğendim
İsteklerinde açık olsun