Eğer böyle ise neden?

Eğer böyle ise neden?
Onu bilemem ama şundan eminim, bir insanla anlaşılamadığında, ona emek verip onu adam etmeye çalışıldığında o kişiye karşı onu mikme arzusu (amiyane tavırla jckxk) artar.
Hani anlamayanlar için şöyle açıklayabilirim.
Birisi ile ilişkiniz var ancak onun hataları oluyor, sizde onu adam etmeye çalışıyorsunuz adeta. Bence, benim fikrimce ona karşı daha arzulu olunur. Ne alaka denilmesin, var.
Bir erkek kafına yatırım yaptıysa onu bırakmaz algısı var ya, bu da onun değişik versiyonu galiba.
Adam etme emeği, çabası, yatırımı boşa gitmesin isteniyor herhalde.
Doğru mudur, var mıdır her ikisi de bilmem.
Genelde işte öyle bir durum varmış erkeklerde, bazılarında diyelim, emek verdikleri kızlara daha bağlı kalırlarmış ki sanki böyle bir şey de var, çoğu erkeğin gençken unutamadığı bir kadın oluyor soruyorsun diyor ki onun için çok uğraştım filan falan.
Olabilir.
Sorunun aslında bir yanıtı var onu da vermek istiyorum.
Kötü olayların olduğu zamanlarda insanlar daha mı çok sevişir, bunu bireysel açıdan incelersek çoğu insan kötü zamanlarda cinsellikten uzaklaştığını belirtir ancak istatistikler öyle demiyor. En çok bebek doğumu savaş zamanlarında ortaya çıkıyor. Ayrıca savaş gibi dönemlerde kadınlarda doğurganlığın ve erkeklerde döl kalitesinin arttığı ile ilgili bir şey demişti bir akademisyen ama, gerçekten bir alakası var mı araştırmak lazım. Bütün bunların olabilmesi içinde sevişmek gerekiyor. Yani evet, kötü zamanlarda sevişme hızı artıyor.
Akadrmisyen doğru demiş olabilir. Vücut ona göre programlıyor olabilir kendisini. Yaşam her zaman üremeyi teşvik eder.
@s-r-ng-r-n_-s
"En çok bebek doğumu savaş zamanlarında ortaya çıkıyor."
demişsin. Bu yanlış bir bilgi. Savaş zamanı erkekler cephede. Nasıl bebek yapsın. Sen Coğrafya hiç mi öğrenmedin. 2. Dünya Savaşı yıllarında Türkiye savaşa katılmadığı halde nüfus artış hızımız düşmüştür. Çünkü seferberlik ilan edilmiştir. Savaş sona erince nüfus artış hızı da yükselmiştir. Savaş zamanı bebek doğumu artmaz. Savaştan sonra artar. O da neden? Erkek, cepheden döner. Kadını özlemiştir ve kadınsız geçen günleri telafi eder.
Bu yorumumla soruya da cevap vermiş olayım. İnsanlar kaygılı olduklarında seks düşünmez. Hatta kaygılı olduğunda erkeğin çükü bile kalkmaz. Gelecek kaygısı yaşayan insan bebek yapmaz. Nüfus artış hızımızın düşme nedenlerinden biri de gelecek kaygımızdır. Artık geçmişte olduğu gibi "Allah, her doğan çocuğun rızkını verir" inancından insanlar uzaklaştı. Rızık endişesi taşıyor. Boşanmalar arttı ve boşanmada en büyük sorun haline gelen çocuk artık yapılmak istenmez oldu. Büyükşehirlerde yaşam daha streslidir. Nüfusun çoğunluğu büyükşehirlerde yaşayan ülkelerde ülke yaş ortalaması artar. Bu da doğumun az olması sebebiyledir. Bunlar hep kaygının sonucudur. Dolayısıyla kötü olaylar yaşandığında insanlar kaygılanır ve doğum oranı düşer. Pandemi zamanı da Türkiye'nin nüfus artış hızı düşmüştür.
Kafam bozuk olunca cinsellik beni böyle şeylerden uzaklaştırıyor ve gerçekten iyi geliyor tabi her insanın yapmasını önermem herkeste etkiler farklı pişman olunabiliyor ve cinsel ihtiyaçlarımı gidermediğimde daha sinirli katlanılmaz agresif oluyorum
Yine kaliteli bir cevap vermişsin.
Vücut aynen böyle tepmi verir, etkisinin sebebi de salgılanan hormonlar.
Farkındalık sahibisin bu güzel.
Bak bak jdksk
Benim yorumumdur genelde bu, bana yazılmasını okumak da güzelmiş.
Teşekkür ederim efenim.
Şimdiye kadar düşüncelere bakarsak bence de öyle.
Düşman döver gibi sjsjsj ufff çok kötüydü 😅
Kötü olayların yaşandığı dönemde bu gelmez aklıma. Ancak günlük hayatta yaşanan gerginliği atmak için mümkün olabilir.
Yok yok fena değilmiş, popüler bir söyleme benzedi djdkkd
İnsna son kez daha yapmak ister. Öleceğini anlayan Mantar ölmedne önce son kez sporlaırnı bırakır. Ölen erkekelr son kez sperm akıtır o yuzden ölüler yıkanır cenabet gitmemek için
Böyle cevaplara bayılıyorum, eline sağlık.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?