Yani hayır girmedim derken utanıyor gibiyim karşıdaki gögsünü gere gere tabiki de diyor işi bilmiyor maanasına getiriyor beni ve çocuk gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç öyle bişe yok
Öyle olsa genel evdekiler uzaya merdiven dayarlardı zihinleri ile. Boşversene. Herkes kendi yaptığı ile yaşar. Kimsenin kimseyi de yaptığı alaka etmez. Kimse onunla ileri gitmez yapmayınca da geri gitmez00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır Gericilik degil , sana bu hissiyatı veren asıl gerici, erkeklerin evlilik için genel tercihi bakire kızdır. tecrübeli kızlarla evlenmezler hep kafalarında daha önce beraber oldugu erkeklerle karşılaştırıp beni begenmezse veya yarın gidip başkasıylada olursa düşünceleri vardır, bu nedenlerle her şeyin ilkini kendinde yaşamış kızları tercih ederler.
Seninki aslında büyük bir erdem, kendini evleneceğin erkege saklamalısın. sevdigin beğendiğin onunla evlenmeliyim dedigin erkek bekarete önem veriyorsa o zaman hedefine ulaşırsın, bekarete öenm vermiyorsada seni seven erkek bakiresin diye seni terk etmez.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılhiç alakası yok bence.. tamamen tercihtir.. ama önemli nokta kişisel tercihi olmasıdır.. cevre aile toplum baskısından değil
00 Yorumla Hayır tabikide herkesin tercihi kimse yargılayamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok değil fırsat olmamıştır. ruh ikizini bulamamissindir hoş karşılamak gerekir
00 Yorumlabunun gericiligi ilericiligi olmaz tercih meselesi yapmayan geri yapan ileri gitmiyor
00 YorumlaDeğildir, bu herkesin kendi tercihidir, sırf seks yapmış olmak için yapilmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen gericilik ilk fırsatta po palattıralım hemen kendimizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBendede aynısı var adama hiç yapmadım diyorum çok saf aptal gözüyle bakiyorlar
00 Yorumlaİyi misin olması gereken
03 Yorumla
Soran1 yılFena şekilde algılarımızla oynadılar net
- 1 yıl
sen ayarını bozdurma, sen dogru yoldasın bakiresin diye seni küçümsediğini sanan hıyarlardanda uzak dur, onlar elerindeki mücevherin degerini bilmiyorlar ve anlamazlarda
Cano saçmalama, helal haram var gericilik nedu
10 Yorumla
1 yılŞu an öyle herkes haklısın
00 Yorumla
1 yılGayet normal ve olmadı gereken.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır evlenene kadar asla yapmA
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe alakasi var. Tam tersi oyle olman iyi
00 Yorumla
1 yılAlakası yok
00 Yorumla