AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Hergün hergün sıkılır insan 👍🏻 haftada 3 gün normali zaten. Hergün yaparsanız ömrü 7 - 8 ay bile sürmez sonra. 8 ay sonra ayda 1 e düşer kesinlikle.. 👍🏻 hafta da 3 olsun yıllarca olsun en güzeli bu..
Her gün sevişmek istemesi normal de her gün benimle mi sevişmek istiyor genel olarak fark etmeksizin bir erkekle de sevişebilir mi
Karın niye başka erkekle yapsın
Bakire kızlar hergün seks ister evlenince, bunun hayaliyle yanıp tutuşur. İlk bir kaç ay hatta bir sene boyunca hergün sabah akşam pompa olur, sonrasında ise rutine biner.
Durmam bana dayansın bende her gün isterim saatlerce
Ama kadınlar genelde her gin istemez kolay doyarlar bana öyle denk geldi
Kadınlar ayın bir kaç günü isteksiz olurlar bu bende de oluyor reglden sonraki 3 gün. O zamana denk gelmişsindir
Nişanlın da doyumsuz birimi senin gibi
Libidosu yüksek biri ama benim kadar yüksek mi bilmiyorum haftada 3-4 ideal diyor
Yani az gibi bir de zamanı var ne kadar yapabilir süresi
Hiç bilmiyorum ama erken gelmez bence
Nerden biliyosun
Boyu baya uzun şeyin bol bir şey giyse bile aşırı belli oluyor. Böyle durumu olsa bana söyler zaten ben kadın doğum okuyorum bunun eğitimini ben de verebilirim ona
O zaman tek sorun libido olur
Haftada 4 ideal diyor da bence 6 dan aşağısı kurtarmaz
Eminmisin kendinden genelde öyle derler kaçarlar 😀
Nişanlım çok erkeksi bir adam o yüzden istediği her an yaparım çünkü gerçekten erkeklerde aura ne kadar yüksekse o kadar arzulanirlar
Ama bak hayat akışı işler yorgunluk da etkiliyor
Hoşuma giderdi, her gün farkli farklı poziyonlarda..
Her gün evin ayrı bir köşesinde..
Kadınıma farklı farklı kıyafetler giydirerek..
Var mi ki böyle kadin?
Ben de böyle istiyorum ama nişanlım bu duruma nasıl bakar bilmiyorum
Keske bana da senin gibi denk gelse..
Senin kıymetini umarım bilir.
Nasil birisi nişanlnlın, ne iş yapar?
Tekstilci ama alım satım işi yapıyor iyi bir maaşı var evlenince de okumaya devam etmek istersem edebileceğimi söylüyor. Çok iyi aşırı ilgili esmer bir bebeğim var. Libidosu da yüksek gibi ama bence benimki kadar değil
Hergun olursa dayabilirse tabi, sonra kaçmak için başım ağrıyor demesin
Bugün olmaz leyla. - neden? - Başım ağrıyor...
Beni seven beni anlayan ve ayrıca yatakta da beni her yönden tatmin edebilmesini bilen kadınımla her gün her saat her yerde sevişirdim
Umarım öyle olur
Umarım
bıkmam neden bıkayım senin ki senden bıkıyor ise sorun sende dir
Öyle birnkadın olmaz tanımıyorum görmedim
Bugün görmüş oldun
Hayır henüz görmedim. Sen kendinden mi bahsediyorsun. Muhtemelen bekarsın ve evlenince istemezsin ama merak ettim nasıl bir istek sendeki
Nişanlıyım. Onun görünüşünden hiç bir şey yapmamış halinden bile çok etkileniyorum. Çok ilgili biri beni aşırı seviyor gerçekten bir erkek gibi davranıyor belli bir ağırlığı var. Evlenince içimden hiç çıkmasın sürekli beni sevsin arzulasın evimizin her yerinde her pozisyonda sevişelim istiyorum
Evet seni anlıyorum ama inan sana inanamıyorum yani her günnistyecekmisin gerçekten. Bu kadar istekli kıza denk gelmedim. Sıkılırsın yaa.
Günde 2 den fazla olursa tabi istemem ama her gün 1 saat ayrılması gereken bir istek. Nişanlımı seviyorum ve etkileyici de bir adam o isterse istediği her an yapabiliriz
Kapalı bir kızmısın peki? Nişanlının istemesi değil sen istediğinde adama saldırıp istediğini alabilirmisin bu kadar istekli hissediyormusun?
Kapalıyım. Bu zamana kadar kimseyle yatmadım nude bile atmadım. Onun boyu 185 ben 160 ım saldırsam da pek saldırmış gibi olamam msbxmdbekx. Ama ben istiyorsam yapmak zorunda bence
Ahh öyşe saldırmak değil yaa bak onu bile daha bilmiyorsun. Azgınlıktan ne yapar eder o koca şeyi içine alırsın bahsettiğim buydu. Yani kocanın sana yanaşmasını beklemezsin. Bizde ben yanaşmadıkça eşim bana pek yaklaşmaz bunda pek istekli olmadığını gösterir mi?
Bence eşiniz biraz isteksiz veya bu konularda çekingen biri bunu eşinizle konuşmalısınız. Bazen arzu dolu bir öpücük her şeyi başlatabilir. Size önerim eşinizin sizi arzulayacagi şeyler yapıp hiç bir şey yapmamış gibi davranmanız. Mesela o yemek yaparken arkasından sarılıp kendinizi ona bastırıp ensesini öpmeniz gibi veya bir anda onu cinsel olarak uyaracak başka şeyler vesaire
Zaten azgınsam onu her türlü içime alırım almam için ölecek vaziyette olması gerekir
Ahh öyle bir anlattın ki hissettim her anını anlattıklarının resmen. Evet bubları ve daha fazlasını yapıyorum zaten. Eşimi tahrik etme oyunları konusunda oldukça ilerledim. İstesem elde edemeyeceğim kadın yok öyşe aöyleyebilirim. Ama benim bahsettiğim şey ben bunu yapmazsam eşim azgınlaşıp yanıma hiç gelmemesi. Yani sen istekli dolu bir kızsın sen eşine sırbaşır onu tahrik etmek istersin. Keike eşim de yapsa. Yağıyor ama daha fazla yapsa yani çok hoşuma gidiyor.
O zaman eşiniz cilveli biri değil. Aranızda kaç yaş fark var? . Dediğim gibi eşinizle konuşun olmazsa yumurtlama dönemini takip edin o zamanlar kadınlar aşırı istekli olur.
11 yaş fark var. Cülvenkonusunda ben onu tetiklersem gerçekten müthiş sevişiyoruz. Bahsettiğim şey onun azgınlaşıp kendiliğinden bana gelmesi. Sen öylesin mesela. Gider eşine yanaşırsın dimi. En sevdiğim şey. Kadının istekli olup erkeği baştan çıkarmaya çalışması işte o yüzden diyorum yok senin gibi kadın. Tanışmadım. Eşimşe konuşsam bile değişmez. Onu kendiliğinden arzulu hala getirmek imkansız. Birisi tetiklemeli ki azmış halde bana gelsin.
olur neden olmasın
keşke ama bu bir hayal
Seksten bıkan biri bence yasamasin
Tadindan yenmez ne bikmasiii sacmalama
Bıkmam tabi ki. Ayrica bıkan erkek gay olabilir
Nerdeeeee öyle kadın
Oyle bir kadından bıkılır mi ya?
Bir süre sonra bıkarsın 😂
Çeşmeden mi geliyor bunun suyu
Hoşlanırım ama her gün olmuyor ve canım
Bıkarım. Bıkıyor da insan
Hoşuma gider öylesi benim.
Benimle sevişen hergün sevişemez
Niye?
Ben hergün sevişirm diyen kadın vaginal orgasm olamayan yani dolayısıyla tam anlamıyla doyuma ulaşamayan kadındır
Benimle sevişen kadında bunun aksi olmadı olamazda tabi sağlıklı bir kadınsa
Ne güzel işte mis gibi duşa bile beraber oh
Fiziği güzel ve cilveli ise bikmam
Bayılırım ya sevilmez mi
Hergun isteyen olmalı mutlaka
hoşlanırdım
Bayılırım
hergun bıktırır