Ne kadar temizlenirse temizlensin yine de sağlıklıdır diyebilir miyiz?

Ne kadar temizlenirse temizlensin yine de sağlıklıdır diyebilir miyiz?

Bireylerin sağlık ve hijyen sorunu yoksa bunun haricinde düzenli bir ilişki içinde iseler bana göre penetrasyonda sağlık problemleri yaşanmaz en çokta oralda yaşanmaz çünkü vajina kadar hassas olduğunu düşünmüyorum.
Sağlıklıysa evet 😀
😀 tabi günde üç defa dişlerini çamaşır suyuna bastıda biz mi istemedik
🤣🤣🤣
Anal seks sağlıksız tabiiki ancak oral sekste partnerde hastalık olmadığından emin olmak lazım. Hijyen ve sağlık testi şart. İnsanın boğazını saran virüsler, bakteriler var. Mesela HPV taşıyan bir erkek oral seks yolluyla partnerinin boğazına, gırtlağına bu hastalığı bulaştırabilir. Google da cinsel hastalıkların bulaşma yollarında yazıyor bu detaylar.
Dinim anal Seksi yasaklamış ve bunun sebebi ne biliyo musun güzel kardeşim? Anüs cinsel organ değil boşaltım organı olarak yaratıldığı ve GÖREVİ bu olduğu için. Zaten bir cinsel organ yaratılmış siz ne tür g*rizekalılarsınız ki evrilmemiş cahil maymun gibi işlevi cinsellik olmayan bi organı cinselliğe zorluyorsunuz. Mağaranıza dönün.
Oral temizdir temiz :D
Cevap
13Cevap
Anal seksin sağlıksız olduğu değil, bilinçsiz yapılan herşeyde olduğu gibi sekste de sağlıksız olması çok doğal. Oral ise temizliğe dikkat edildiğinde sıkıntı olacağını sanmam
doğru yapılırsa sağlıksız olmaz ikisi de
Anal da eğer gerekli tetbirleri alırsanız sağlıksız değil
Oralı bilmem ama ters ilişki aşırı derece zararlı. Bir süre sonra erkek vajinadan zevk almıyor ve uyarılmadığı için dar yeri istiyor. Kadın koskoca bebek bezleri bağlıyor makat kasları tutmadığı için. Her türlü pislik.
Çok güzel bir yemek yediğini düşün tad olarak hijyenik olarak güzel ama fiyatı 2 bin olduğunu düşün 2 hafta 2 bini düşünerek psikolojik olarak kendini çökerticen en büyük sağlık iyi bir psikoloji sksösısms
Oral yaptırdığını düşün psikolojik olarak iyi olcağın için en sağlıklısını yaşayacaksın zksösoslsosksoskd
Sanki her yediğimiz sağlıklı da bir oral sekse kaldı işimiz.
Sağlıksız ne varsa yapalım cümlesini bu yorumumdan çıkaramazsınız
Oral seks sağlıksızdir diyen bir tıp adamı henüz anasının karnından doğmamıştir..
Adamı naparlar biliyo musun sen..
Oral seks hem sağlıksız hemde nadirende olsa felç veya ölüm ile sonuçlanabilir. Normal seks herkes için daha sağlıklı. Her nokta bedendeki karşılığı ile kullanılmalı
Akıl hep en doğruyu söyler, tecrübe hayatta kurtarıcıdır.
Aynen üstadım 😊
Anal uzun vadede sıkıntıdır. Ve erkeğin sürekli isteyeceğini normal. yoldan zevk almayacağını düşünüyorum birde penisin boyutuyla da alakalı ve anal ilişkinin sürekliliğiyle. Kisilerin tercihine kalmış ama kadın asla zorlanmamalı. Oral da kişiler karşılıklı zevk. aliyorsa hijyen varsa olabilir. Ama tek taraflı olması bana bencilce geliyor..
Her iki cinste temiz olduktan sonra bence sıkıntı yok. Ben sağlıklıdır diyerek fetvamı veriyorum hocam
abi o yataga girmişsin neyin tehlikeli sağlıklı oldugu bence cok ta muhim olmuyo
kabul etmiş demektir 2 tarafta
Bu zamana kadar oral seks yapan insanlardan dolayı hastalık yaşayan birisini görmedim ve duymadım. O yüzden bence sağlıklı ben severim hem partnerimi yalamayı hem de yalamasını..
Anal seks hem yanlış hep zararlı. Oral sekste nereyi yaladığınıza göre değişir tabiki temiz olmasıda önemli
Kişiler genel olarak sağlıklı ve hijyenine dikkat ediyorsa Ben her ikisinin de sorun olacağını düşünmüyorum
Sağlıksız o kadar şey yaparken , seviyorsam bu konuda incik cincigine takılmam.
Vajina ağızdan daha hassas bence, kişisel bakım yapılmışsa bir sorun yok benim için.
Bahsedilen organların temiz olmasından bahsediyorsak evet temiz diyebiliriz.
Ama çok tatlı saglıksız her abur cuburlar
Atıştırmalık tüp çikolata
Hüplerim sularınız tatlı oral harika
Sende çok kafa dengi adamsın ya yorumlarda samimisin korkma kötü biri değilim ama oral güzel bence ondan dedim 😊
Çok güzel alışınca emzik gibi 😂
Çok güldün çok tatlısın ya 😅
Yıkayıp yıkayıp hijyenik kullanıyorum napim🤣
Yorumlarda yazıştık ama bilmem
Yok öyle tam net bilmem seni şimdi bu soruya yazdım emzik tanıtım amaçlı 😅😂
Bana ya emciklerim bana ne sen sevmesende napim çok hoş😅
Sen sevmiyor sun ya biz seni alıştırcaz
Yok ben bende alış demedim evli olmasanda haddim değil burası gırgır şamata yeri kimisi güzel demiş ya altta yorumda ondan alıştırcaz dedim kızma Rabbim mutlu etsin
Bakma burada gırgır şamata yeri ama kendimizi kaybetmeden😊
Geçsekte biliyoruz ne nereye kadar
Her şeyin yeri ölçüsü var güldük bitti saygılı tadında bırakmalı buraya uçkur açmadan mesafeyi çizmen harika Rabbim seni şeytanın şerrinden korusun
Amin arkadaşım sağol
Kişisel temizliğe bağlı bir durum.
Sekste sağlık olmaz 😂
Aynı şey 😂
Anal kesinlikle zararlı ama temizlik olursa oral sorun olmaz
Zevk meselesi bence :D ikiside muhteşem :D arkadan yaparken genelde hatunlarda çok zevk alıyor :D
Oral çok seviyorum
Temizlikten geçer bence bu.
Sağlıksız
Sağlıklıdır evet 😂
Zararı yok yalanabilir
Öpüşmekten sağlıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?