Kadın ya da Erkek cidden 1 . Sırada cinsellik mı var?
Merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın ya da Erkek cidden 1 . Sırada cinsellik mı var?
Merak ediyorum
Evet, her bireyin cinselliğe dair bir düşünce veya eğilimi vardır. Cinsellik, canlıların genetik materyallerini bir sonraki nesile aktararak hayatta kalmasını sağlayan temel bir biyolojik ve evrimsel dürtüdür. İnsanlar da dahil olmak üzere tüm canlılar, henüz ölümsüzlüğü keşfetmediği için genlerini bir sonraki nesile aktarmak ve türün devamını sağlamak amacıyla kendilerini kopyalamak zorundadır. Bu yüzden cinsellik, sadece zevk almak için değil, aslında evrimsel bir yarışta genetik varlığını sürdürmek için kullanılan bir araçtır.
İnsanlarda ve diğer bazı hayvanlarda, cinsellik üremenin ötesinde bir anlam kazanmış ve haz duygusu ön plana çıkmıştır. Bu da, evrimsel olarak daha başarılı cinsel performansın, özellikle erkekler açısından, daha fazla eş bulma ve daha çok genetik materyal aktarma şansı yarattığı anlamına gelir. Bu noktada, cinsellik bir tür kendini ispatlama ve sosyal statü kazanma aracı olarak kullanılmaya başlanmış ve bu durum, zamanla cinselliğin haz odaklı bir davranış olarak evrilmesine yol açmıştır.
Kısaca üremek için olan bir aktivite artık zevk için yapılıyor
Evet. Evrim hatası
Kimsenin gün içerisinde öncelikleri sabit kalamaz. İş yapıyorsam önceliğim cinsellik olamaz. Yaptığım iştir.
Eğer acıktıysam karnımı doyurma içgüdüm.
Susadıysam da su içme dürtüm
Eig
Teşekkürler :)
Cinsellikte haliyle ihtiyaç halinde sıralamadaki yeri bazen 1 olabilir bazen ilk 10 olmayabilir.
Eklemeyi unutmuşum :)
Sorularda denk geliyorum da sanki sırf cinsellik için yaşıyor gibi soru soranlar oluyor ipondan sormak istedim
Abicim valla insanlar burada sarkıntılık için de yazıyor ya da kafa dağıtmak için de yazanalr var.
Ben de buraya öylesine gelip kafa dağıtıyorum mesela. Bu site çok ciddiye alınacak bir platform değil derim o yüzden
Haklısın abi ama toplumda yaşana olaylarıda görünce sanki burdakiler doğru gibi geldi
Hacı bu sitede penis ortalaması 23 cm falan. Ne kadar doğru olabilir:D
Sjsjsjs o değil ama neyse snsns
Cevap
3Cevap
Bende 3ncü sırada falan yer alıyor cinsellik 4 de olabilir
Cidden yok ve asla 1. sırada da değil
1. Sırada değil ama var
Çar tabi
Hayır Yok
Evet elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?