Umursamaz soğuk olarak mı yoksa ilk adımı kız atıp ilgi göstererek mi ama genelde erkekler soğuk umursamaz yazmayan aramayan kızları sever derler sizce öyle mi yoksa kızın ilgi göstermesi görüldü atsa bile erkek kızın yazıp adım atması mı peşinden koşturur cinsellik olunca mı koşarlar yoksa sizce erkek nasıl kızın peşinden koşar var mı taktikler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılçok fazla taktik kovalıyorsunuz gençler. doğal olun doğal şeylere bakın. işin içine fazla detay taktik vs girince zaten o ilişkinin suyu çıkıyor. hissettiğinizi yapın
07 Yorumla
Soran1 yılDoğal oldum da noldu sevgimi gösterince uzaklaşıyorlar soğuk yapıyorlar neden doğal oldum da noldu
- 1 yıl
öyle öyle bulacaksın. taktik işlerinin sonu büyük hüsranlara sebep veriyor ayrıca taktikli ilişkilerinde tadı b@k gibi oluyor. bildiğin gibi yaşayıp işler iyi gitmezse en azından gururla durum ben kalbimi dinledim gerisi onun problemi diyebiliyorsun
Soran1 yılYok çıkmıyor hep sevgi nedir bilmeyen sonra da seven yok diyenler çıkıyor bıktım ya bıktım neden sevgim ağır geliyor cok mu darlıyorum napıyom ki
- 1 yıl
fazla bunaltma kendini konu hakkında azla kafa yoruyorsun. biraz uzak mı dursan acaba bu işlerden.
Soran1 yıl5 aydır sevgili yapmıyorum zaten uzağım ama sevdiğim biri var aramı bozdu arkadaşım
- 1 yıl
5 ay kıs abir süre ayrıca uzakta kalmamışsın sevdiğin olmuş. öyle arkadaşında Allah belasını versin ne biçim arkadaşmış o :D
Soran1 yıl5 ay bana uzun geliyor anılar geliyor aklıma hep unutamıyorum onu ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik oldu dediğin ilişki yaşafun mi sevistin mi hangisi
03 Yorumla
Soran1 yılSeks olmadı yani yiyişme oldu
Cevap sahibi1 yılSeks yapacak yer yoktu o zaman
Soran1 yılGerek mi var kardeşim
Cinsellik etkiler çok darlama olmadan ilgini gösterdin mi ayrılmaması lazım
011 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani cinsellik oldu ilerisi olmadı güzel severim ama neden sevince soğuk yapıyorlar
Soran1 yılAma neden bırakıyorlar güzel kızım herkes beğeniyor ama sevince gidiyorlar
Soran1 yılAma ilk onlar ilgi gösterip sonra soğuk yapıyorlar hep mı yanlış insan gelir ya bıktım
Soran1 yılYa hep aynı kişiler çıktı aradım da noldu aynı oldu her şey darlıyor muyum ne yapıyom bilmiyorum illa ben mı yazıyım
Soran1 yılYa bilmiyorum sonrada seven yok diyorlar benim mesele uzun yazarak olmaz
Soran1 yılYazdım
1 yılSeviyorsa ve karşılık alıyorsa yakınlaşır. Yoksa uğraşmaz. sence?
014 Yorumla
Soran1 yılSevmeyende uğraşıyor ama takıntı yapıyor
- 1 yıl
Sorunlu tiplerdir onlar uzak dur.
- 1 yıl
Normal bir insan nerede duracağını bilir. Kadından sinyal almazsa üstelemez.
Soran1 yılBenim acil yardıma ihtiyacım var eski sevgilimi kendime çekmem lazım
- 1 yıl
Neden çekmen lazım? Başka biri yok mu?
- 1 yıl
Yaz merak ettim detayını ama çok uzatmadan
Soran1 yılYani adım atmazsa mı
- 1 yıl
Neyse senin kafan karışık belli
Soran1 yılNiye uzatem zaten öyşe olması gerekiyor bana dönmesi için kafasını karıştırmam lazım
- 1 yıl
Konuyu uzatmadan bana özetle demek istemiştim
Soran1 yılBurdan yazamam özetlesem bile burdan olmaz
- 1 yıl
Özelden?
- 1 yıl
Var yaz
Soran1 yılYazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler zor olan şeyleri severler
01 Yorumla
Soran1 yılMesela ne
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılYoo ben net olan insanı severim
07 Yorumla
Soran1 yılBizde net olduk ama sevilmedik
- 1 yıl
Ne kadar net olduğuna bağlı netim diyorsun daha burada gizlisin neyin net
Soran1 yılKardeşim ister gizli olurum ister acık sanane bunun ilişkiyle sitede gizli olmakla ne alaksı var iyi misin sen sana mı sorcam ben gizli olmakla net olmanın ne alakası var. Ben netim ne isteğini bilen biriyim bilip bilmeden konuşma boş yapma
- 1 yıl
Net insan yerine göre değil hep nettir boş konuşmuyoruz burada karaktersiz insan her yerde karaktersizdir bu kadar basit
Soran1 yılŞükür karaktersiz değilim zaten boş konuşuyosun gizli olmakla netlik alakaı yok karaktersizlik yaptığımda yok gizli olmakla netliğin alakası bile yok ister acık ister gizli isteğimi yaparım ben her konuda netim zaten ne istediğimi bilmiyorum bu kadar basit anladın boş konuşma netlikte gizli olmakla alaksı yok bu kadar basit
- 1 yıl
Ya öyle dır herkes doğru kendine göre
İkbalı öldürene sorsak haklı mısın diye oda öyle derdi ben haklıyım diye
Soran1 yılHe aynen kardeşim sensin
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kisiden kisiye degisit amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılilgisini çekmişse koşar
01 Yorumla
Soran1 yılAma ilgiyi kaybediyorlar sonradan
Cinsellikle
09 Yorumla
Soran1 yılAma neden o zaman ayrıldı benden cinsellik oldu ama ilerisi olmadı ve güzel severim ilgi gösteririm ama neden sevgimi gösterince gidiyorlar hata da yapmıyorum umursamaz olunca mı seviyorlar
Soran1 yılNasıl olucak o taktik varsa söyle yardıma ihtiyacım var
Soran1 yılYa dedikleri şu umursamaz olunca diyorlar halbuki tek bu değil başka bir şey de var ama ne söylemiyorlar tek dedikleri umursamaz ol bu bunu bende yaparım zaten
Soran1 yılTamam yaptım da cinsellik oldu ilerisi olmadı ama daha ne yapayım yani
Soran1 yılVermiyorum zaten
Koşmam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası