Cinsel Yaşam Öpüşmek normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Gerçekten ilişkide öpmek normal mi? Öpüşmek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Normal de sözüm zevkli diyenlere birin ağzına ağzını sokmanın neresi zevkli 😂😂😂 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Ben zevk almadım neden se Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Çünkü abartılıyor zevk alacak hiç bir yanı yok Yorumla Soran 1 yıl Neyden zevk alınır peki 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hele söyle 😂😂 Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl 😅 bence sarılmak bir birinin tenini hissetmek sıcaklığını hissetmek daha huzur verici hem Yorumla Soran 1 yıl Sarıldık da zaten sarılmak zevk vermiyor ama bacım 😂 Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Huzur verir güven verir daha önmeli bunlar da Yorumla Soran 1 yıl Tabikide her şey cinsellik değil ki ams maalesef günümüzdeki erkeklerin çoğu öyle Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Bakana tekmeyi atar yol veririm erkek mi yok Başka Yorumla Soran 1 yıl Ben şahsen hangisini istesem böyle çıkıyor offf offff Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl İnternet bulursan ne çıkmasını beklersin melek mi 😅 Yorumla Soran 1 yıl Yoo hepsi reel hayatta Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl O zaman verecen odunu çakacan bir tane fabrika ayarlarına dönecek Yorumla Soran 1 yıl Tamam Rabb'im gönlüne göre versin inşallah kardeşim moralim senle oldu biraz Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Seninde öyle her şey gönlünce olsun ve kendinden emim güçlü dur erkek gillere karşı ayrılım falan diye tehdit ederse defolup gitsin bak nasıl geri dönüyor sonra 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben öpüştüm diye gözünde kötü görünüm diye korkuyorum o yüzden pişmanlık var içimde yoksa kapı orada gidebilir Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Öpmeden bir şey olmaz Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bismillah deyip ilk buluşmada da öpüşmeyin yani normal dediysek 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef o beni dinlemedi Yorumla Gezginn34566 1 yıl Pasif kalıyorsunuz işte öptürmeyen öptürmüyor başka biri olsa öpebilir miydi seni hadi buna cevap ver Yorumla Soran 1 yıl Yok tabikide ama beni zorladı diyorum anlamıyor musunuz Yorumla Gezginn34566 1 yıl İşte başkası olsa istediği kadar zorlasın asla bir şey yapamaz umarım anlamışsındır Yorumla Soran 1 yıl Pişman oldum 😞 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Artık ardı arkası kesilmez nasılsa bi kere öpüşme oldu bir dahakine de öpecek sende karşılık vereceksin o anki etkileşimle Yorumla Soran 1 yıl Ne yapmam gerektiği şu an bilmiyorum Yorumla Gezginn34566 1 yıl Ben sadece öpüşme ile kaldığına da inanmıyorum şahsen özellikle biraz uzadıya öpüşme istersen ulaş bi Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlk buluşmadan yapmak istiyorsa hayır. İlerleyen zamanlarda seven insan tabi öpmek ister. 1 0 Yorumla
Şeftalimm Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl şu an en normal olan şey bu 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya flört ettiğim kişiyle bugün yaşadım ve ilk buluşmamizdi zorla öptü Yorumla Şeftalimm 1 yıl İlk buluşmada olmaz zaten ama sonrakine normal Yorumla Soran 1 yıl İlk buluşmaydi 😏 Yorumla Şeftalimm 1 yıl Ya minik buse şeklinde öpme sevimli ama zorla tutupta şapur şupur öpmek no shhs Yorumla Soran 1 yıl Dudaktan opmekten bahsediyorum ilk önce naz yaptım yapınca bende karşılık verdim Yorumla Şeftalimm 1 yıl Olur o zaman bende ondan bahsediyorum hshs Yorumla Soran 1 yıl Yaa ghwhs peki teşekkürler bacım Yorumla Şeftalimm 1 yıl Ne demek kız dayınışması ne yaparsan yap sen haklısın snsnsn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet normal ve zevki artırıyor 4 4 Yorumla Modjoe 1 yıl Doğru şekilde ve sürede evet Yorumla Soran 1 yıl Doğru zamanda evet haklısın Yorumla Modjoe 1 yıl Tp atarmısın Yorumla Soran 1 yıl Yok gerek moralim bozuluyor ya ha ilk buluşmada öpüştüm ha sonradan ne fark eder sinirlerim çok bozuldu Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Gayet normal ve zevkli 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Normal mi gerçekten Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Evet Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Dene sende zevk alırsın Yorumla Soran 1 yıl Ben nedense yaptığıma üzgünüm Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Üzülme tam aksine zevk almaya bak Yorumla Soran 1 yıl Ben ciddi ilişki istiyordum Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Ciddi ilişkide bile öpse çeksin Yorumla Soran 1 yıl İlk buluşmamız di ama Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl C ekmişsin demekki çocuğu Yorumla Soran 1 yıl Evet biraz öyle oldu Yorumla Soran 1 yıl Ama kötü yaptım diye üzülüyorum Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Bir dahakine iyu yaparsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yok değil abisi başka soru? 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Görüşün o kadar önemliydi ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yorumları üstüne alıp ağlayacaksan siteyi terk edebilirsin :dddddd Yorumla Soran 1 yıl Soruma gelip yorum yapıyorsun farkindaysan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kudurdun sanırım :d sorduğun sorunun saçma olup olmamasını düşünmüyorsun bile :d bağnaz mısın :d muhafazakar mı :d Yorumla Soran 1 yıl Sen sürtüğün tekisin o belli ;) Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. İşin anahtarı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neden olmasın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl normal mi gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizin ilişkinize bağlı. Ben sevdiğim birini öpmek isterim. Yorumla Soran 1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zorla öptü derken 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Bildiğin zorladı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayrılmayı dene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Normal de sözüm zevkli diyenlere birin ağzına ağzını sokmanın neresi zevkli 😂😂😂
Ben zevk almadım neden se
Çünkü abartılıyor zevk alacak hiç bir yanı yok
Neyden zevk alınır peki 🤣🤣
Hele söyle 😂😂
😅 bence sarılmak bir birinin tenini hissetmek sıcaklığını hissetmek daha huzur verici hem
Sarıldık da zaten sarılmak zevk vermiyor ama bacım 😂
Huzur verir güven verir daha önmeli bunlar da
Tabikide her şey cinsellik değil ki ams maalesef günümüzdeki erkeklerin çoğu öyle
Bakana tekmeyi atar yol veririm erkek mi yok Başka
Ben şahsen hangisini istesem böyle çıkıyor offf offff
İnternet bulursan ne çıkmasını beklersin melek mi 😅
Yoo hepsi reel hayatta
O zaman verecen odunu çakacan bir tane fabrika ayarlarına dönecek
Tamam Rabb'im gönlüne göre versin inşallah kardeşim moralim senle oldu biraz
Seninde öyle her şey gönlünce olsun ve kendinden emim güçlü dur erkek gillere karşı ayrılım falan diye tehdit ederse defolup gitsin bak nasıl geri dönüyor sonra 😂
Ben öpüştüm diye gözünde kötü görünüm diye korkuyorum o yüzden pişmanlık var içimde yoksa kapı orada gidebilir
Öpmeden bir şey olmaz
Bismillah deyip ilk buluşmada da öpüşmeyin yani normal dediysek
Maalesef o beni dinlemedi
Pasif kalıyorsunuz işte öptürmeyen öptürmüyor başka biri olsa öpebilir miydi seni hadi buna cevap ver
Yok tabikide ama beni zorladı diyorum anlamıyor musunuz
İşte başkası olsa istediği kadar zorlasın asla bir şey yapamaz umarım anlamışsındır
Pişman oldum 😞
Artık ardı arkası kesilmez nasılsa bi kere öpüşme oldu bir dahakine de öpecek sende karşılık vereceksin o anki etkileşimle
Ne yapmam gerektiği şu an bilmiyorum
Ben sadece öpüşme ile kaldığına da inanmıyorum şahsen özellikle biraz uzadıya öpüşme istersen ulaş bi
İlk buluşmadan yapmak istiyorsa hayır. İlerleyen zamanlarda seven insan tabi öpmek ister.
şu an en normal olan şey bu
Ya flört ettiğim kişiyle bugün yaşadım ve ilk buluşmamizdi zorla öptü
İlk buluşmada olmaz zaten ama sonrakine normal
İlk buluşmaydi 😏
Ya minik buse şeklinde öpme sevimli ama zorla tutupta şapur şupur öpmek no shhs
Dudaktan opmekten bahsediyorum ilk önce naz yaptım yapınca bende karşılık verdim
Olur o zaman bende ondan bahsediyorum hshs
Yaa ghwhs peki teşekkürler bacım
Ne demek kız dayınışması ne yaparsan yap sen haklısın snsnsn
Evet normal ve zevki artırıyor
Doğru şekilde ve sürede evet
Doğru zamanda evet haklısın
Tp atarmısın
Yok gerek moralim bozuluyor ya ha ilk buluşmada öpüştüm ha sonradan ne fark eder sinirlerim çok bozuldu
Gayet normal ve zevkli
Normal mi gerçekten
Evet
Dene sende zevk alırsın
Ben nedense yaptığıma üzgünüm
Üzülme tam aksine zevk almaya bak
Ben ciddi ilişki istiyordum
Ciddi ilişkide bile öpse çeksin
İlk buluşmamız di ama
C ekmişsin demekki çocuğu
Evet biraz öyle oldu
Ama kötü yaptım diye üzülüyorum
Bir dahakine iyu yaparsın
yok değil abisi başka soru?
Görüşün o kadar önemliydi ki
yorumları üstüne alıp ağlayacaksan siteyi terk edebilirsin :dddddd
Soruma gelip yorum yapıyorsun farkindaysan
kudurdun sanırım :d sorduğun sorunun saçma olup olmamasını düşünmüyorsun bile :d bağnaz mısın :d muhafazakar mı :d
Sen sürtüğün tekisin o belli ;)
Güzel olmalı
Gayet normal
Evet normal
Normal
Olmazsa olmaz 🙂
inanır mısın zikişiyoruz bile
İşin anahtarı
Neden olmasın
normal mi gerçekten
Sizin ilişkinize bağlı. Ben sevdiğim birini öpmek isterim.
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Evet
Tabi, niye?
Zorla öptü derken
Bildiğin zorladı
Ayrılmayı dene
Normal tabi