Bu soru özellikle bayanlar için, çok sevdiğin biriyle evlendin ya da aynı çatıda yaşıyorsunuz ama öyle böyle bir sevgi değil canını verecek kadar diyelim ki. Ve o erkeğin yatakta problemlerin olduğunu anlıyorsunuz bu ilişkiyi bitirir mi sizce yoksa ben onu çok seviyorum ne olursa olsun sonuna kadar beraberim mi dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu durumu atlatması için yardımcı olurum ama çözülemeyen bir problemse ayrılmak isterim tabi. Cinselliğin olmadığı bir evlilikte kardeş gibi oturmaz kimse kusura bakmasın. Böyle düşünmeyen herkes bir süre sonra ne demek istediğimi anlayacaktır zaten evlendiğinde :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet. Özellikle erken boşalması artık çok assagilama inmisse ve bu konuda hiç bir tedaviye baavurmuyorsa sadece kendi gelip birakiyorsa gerçekten sinirlenirim. o sinirle ne yaparım tam bilemiyorum ama sekiz yıldır eşim bu durumda ve ben bu sene artik bı kaçamak aşk yaaiyacagim. cunki duygusaliz biz kadınlar belli etmesekte aldatmaya meyilliyiz. cunki hissetmek istiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOna öğretmeye yardımcı olmaya çalışırım çok seviyorsam
10 YorumlaKadın nasıl kendini tatmin edecek?
020 Yorumla- 1 yıl
Ne bileyim mesela şu an aklıma pek bir şey gelmiyor tatmin oyuncakları olabilir vesaire vesaire
- 1 yıl
Evet doğma büyüme Almanya.
Ben de o görüşteyim arkadaşla geçen fikir tartışması yaptık o aynı görüşte değil Yok efendim kalpten seviyorsa her şeye katlanır falan filan - 1 yıl
Hamburg
- 1 yıl
2 ya da 3 sırada 2 milyon falan nüfus
- 1 yıl
Sen nerelisin
- 1 yıl
Türkiye Konya Beyşehir. Güzelmiş zaten çoğu gençler Almanya'ya kaçıyor genelde
- 1 yıl
Bizim köy seydişehir'e çok yakın 30 kilometre arabayla 15 dakika seydişehir'den bizim köy
- 1 yıl
Gerçekten de öyle 😁
- 1 yıl
Ama konyalılara çok saygım var Diyarbakır’da deprem olunca ablamın evi yıkılmıştı çocukları ile dışlarda kalmışlardı Konya’dan bir aile onlara kendi evlerini 1 senelik kirazız bedelsiz verdi ve üstüne erzak yardımı yapmıştı bunu hiç unutmayacağım gerçekten hiç beklemediğim bir yerden pahabiçilemez bir iyilik
- 1 yıl
Her yerde iyilerin ve kötüler vardır ama ben kendi adıma söylüyorum iyilik yapan iyilik bulur bu bir gerçek.
Ablan adına geçmiş olsun diliyorum umarım en kısa zamanda her şeyi toparladılar - 1 yıl
Amin inşallah
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadinlar eder tabiki amasyada
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Birbirini seven çift erkek tarafından cinsel sorunu olsa erkeği terk eder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat