25 yaşına gelen bi kızın hiç bir çıtırlığı falan kalmaz diyolarda aksi takdirde bence bi kadının asıl en çıtır zamanı 25 bir kere oluşum zaten o yaşta tamamlanıyor ondan önce çoluk çocuk sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
24 25 te biter o çıtırlık olgunlaşmaya başlar artık
Reis ozaman çoluk çocuk iyi tamam zaten olgun olması iyi çoluk çcukmu skcez😅
Merak etme 20 den sonra bulduğunu yapabilirsin ortalık bekar dul dolu illa denk gelir
Ben diyom ki olgun olması da iyi bunu meyve gibi düşün kadın içinde öyle bence asıl bi olgunluk çağına gelmesi lazım 23 24 ten önce oluşum diye bi şey yok zaten
Bi kadın kıvamına gelsin yani
Elbette iyi 29 olup fıstık olan kızlar var
18 19 lara falan en çıtır zaman diyolarda onların hiç tadı yok be abi daha ergenlikten yeni çıkmış kızlar 18 19 kızla cnsel ilişkiye girdim resmen tat yok abi
olur mu ya onların tadı çok başkadır ben yaşamadım ama isterdim
Ne alaka 19 yaşımda fiziksel olarak tamamlanmıştım şu an 21im ama zaten 19da buna hazirdim yani 18de de öyle fakat senin dediğin çıtırlık ve olgunluğa 19 yasimda ulaşmıstım.
23 24 te oturuyor hadi onu boşverde yetişkin olma yaşı 23 24 zaten bi insanın o yaştan önce çoluk çocuk bence biraz olgunda olması lazım kişinin çıtır olması için bunu meyve gibi düşün 18 19 yaşında kız daha ergenlikten yeni çıkmıştır
Ergen dediğin bunun yaşla değil yaşanmışla alakası var senin kastettiğin tamamen fiziksel ve bi kız fiziksel olarak 19 yaşında gelismiştir. İçsel fizikseli karistirma. Ayrica siz erkeklerden daha erken ergenliğe giriyoruz ve sizden daha erken gelişimimiz sağlanıyor. İçsel olaraksa yaşanmışlıkla alakalı gelişimin seyri değisebilir.
18 19larda hiç bir şey yok emin ol :) daha ergenlikten yeni çıkmış çıkmamış çocuk kısaca 18 19 larla ilişkiye girdiğim oldu tat yok hiç birinde her şey zamanla 18 19 da olacak bi şey değil o 3 5 tane abzanın lafına göre hareket etme onlar için 7 8 yaşında kız çocuğu bile iyidir
Abartma abartma senin iliskiye girdiğin kişilerden ibaret değil her şey böyle genelleme yapamazsın. Bence sen 25ide boş ver 30 yaşında dullara git
Daha ergenlikten yeni çıkmış kişiden ne beklersin? her meyvenin olgunlaşmışı iyidir tam 25 iyi 25 ten sonra işe yaramaz ben 30 iyi demiyorum ama 18 19 da iyi değil
Sen 25li istekli kiz bul başina koy. Ayrıca herkesle iliskiye giren biriyle muhatap olmak istemiyorum daha yazmassan sevinirim. Iyi gunler
Herkesle ilişkiye girdiğimi nerden çıkardın😅
Yaş farketmeksizin herkesi elden geçirmissin gibi konuşmandan olabilir mi acaba
Elden geçirmekle alakası yok bu yazdıklarımın ve elden geçirmiş gibi konuşmadım. noktaaaa
25 ten sonra çünkü olgunlaşmaya başlıyor
30-55
1824 arası
20 yas amasyada
18-24