Cinsel ilişki yaşamıyoruz fakat oral seks öpüşme vs yapıyoruz ben ilk öpüştüğüm kişinin kendisi olduğunu söyledim (daha önce sadece biriyle öpüştüğüm için söylemeye çekindim) . Kendisi bana sen çok profosyonel gibisin aklım almıyo ilk öpüşme vs olduğuna cinsel içerikli temalar da izlemediğini söylemiştin bana dedi fakat ondada yalan söylemiştim fakat dün açıkladım cinsel içerikli temalar izlediğimi watpadd okudugumu bana sarılıp sen şimdi benim helalimmisin dedi bu durumdan hiçbir şey anlamadım kendinin yaptığı şeyler sorun olmazken benim yaptığım sorun oluyor bu durum çok ağrıma gidiyor. Ve bana dolaylı yoldan bakiremisin demek istedi her ne kadar kabul etmesede o kadar çok pişman oldumki onunla bu kadar ileri gitmeme
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvet, hata etmişsin. Alttan alta sorguya çekilmiş gibi hissetmiş olabilirsin. Ayrıca helallim misin, diye sorması biraz komik geldi bana çünkü evli değilseniz sorunun bir anlamı yok; helali değil, haramısın. O da ayrı mesele.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Helalimsin ne yaa, ne kadar saçma sapan şeyler izleyip özeniyor bu insanlar. Sen daha önce ilişkiye girmemişsin, öpüşmeni kendine sorun ediyorsa bırak gitsin senden
10 Yorumla
1 yılEn basta soylemek lazim sonra problem oluyor. Kendisi beraber olmussa sen niye kabul ediyorsun ona demedin mi
04 Yorumla
Soran1 yılDedim ama pek takmadı beni
- 1 yıl
Öpüşmek normal ya bunda bi sey yok. Onun iliskisi yok mu
Soran1 yılBenş manipüle edip kötü hissetiriyo
- 1 yıl
Kendisi bunlari yapmamis mi, seni manupule eden kisiyle neden berabersin ki
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Esseğe bak zevkini yaşıyor birde naz yapıyor şikayet ediyor şöyle beyinsiz eşşşşeklerle neden yüz veriyorsunuz anlamadım kendine saygın yok mu
08 Yorumla
Soran1 yılSence çok sevdiğinden mi yapıyor bunları
Soran1 yılNası yani açıklayıcı olurmusun
Soran1 yılBenim tavrım ne olmalı peki
Soran1 yılŞey diyo bide isteseydim aradtırırdım vs seni güvendiğim için araştırmıyorum diyo bana
1 yılZevk almak yerine böyle burnundan getiriyorsa bırakmalısın
30 Yorumla
1 yılİlk seni öptüm gibi yalanlara karnımız tok artık keşke söylemesen çok kilişe bir yalan
01 Yorumla
Soran1 yılKendisi ilk yalan atan benim umrumda değil ama kendisi pek takıuor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSen kadınla bu kadar ileri giderken sorun yok
kafın ileri giderse sorun var
tam gelişmemiş ortadoğu zihniyeti🤦♂️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılAferin böyle temizliğe sahipken yaptığın şeyi övünerek anlat burada
07 Yorumla
Soran1 yılSus ua
- 1 yıl
Bunla oral bundan sonra ki ile her şeyi yaparsın merak etme
Soran1 yılBir yıldır yapmadıysam yapmam merak etme gezgin adam
- 1 yıl
Sen bununla sadece oral ile kalacak mı sanıyorsun
Soran1 yılBen istemedikten sonra hiçbir şey olmaz merak etme🤗😅
- 1 yıl
Oral yapmayı sen istedin yani
- 1 yıl
Tabi yaptırmayı da
Gizli Üye(25-29)1 yılÇılgın bakire seni, erkek arkadaşın da az değilmş sürekli sorun eder bunu
21 Yorumla
Soran1 yılNe yapmam gerek peki sevildiğime yüzde yüz eminim bundan dolayı mı nu hareketleri yapıyor
Abim onun kendine güveni yok senle ilgisi yok yani
S et ayrıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılBana bunu yapacak sevgilim olsa nikah bile yaparim la
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSu liseli ergen kekoluguda bir. bitmiyor. Kocacim. filan diyon mu. Nisan yaptiginiz mi kendi aranizda 🤪🤪🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce öpüştüğüm kişiyle de oral vs oldu mu? Yoksa o kadar ileri sadece bununla mı gittin
05 Yorumla
Soran1 yılOldu
Cevap sahibi1 yılBu ekstrem işte sadece öpüşme olsa neyse denir bir nebze ama sen bildiğin seks yapmışsın oral bir seks çeşididir
Soran1 yılYani oylede onun dedıgı gıbı profesyonel değilim anladınmı sadece biriyle boyle bir şey yasadım o bu kadar şeyi nasıl bildiğime şaşırıyor
Cevap sahibi1 yılO bir kişiyle profesyonel olcak kadar yaşamış olma ihtimalin var adam haklı bakire misin peki yani önceki elemanla anal veya normal seks yaptın mı
Soran1 yılYapmadım işte
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGüvenmemesi normal çünkü onunla yaptığın şeyleri başkası ile de yapmışsındır diye düşünüyor
06 Yorumla
Soran1 yılİşte bende pişmanım bunları yaptığıma
Cevap sahibi1 yılSana Müslüm gürsesten son pişmanlık neye yarar şarkısı armağan edeyim o zaman
Soran1 yılNe alakaa
Cevap sahibi1 yılPişmanım dedinya
Son pişmanlık işe yaramaz
Soran1 yılYa olsa yine yaparımda sonuçlar böyle olunca yanlış yere başka ithamla karşılaşınca kötü oluyor işte
Cevap sahibi1 yılBak hayatta inanmadığınız güvenmediğiniz insanlarla yola çıkmayın cesur insanlarla ilişki kurun
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Öpüşmede içinden gelirse zaten iyi öpüşürsün. Deneyime gerek yok.
01 Yorumla
Soran1 yılLibidomun yüksek olduğunu kabul etse
Gizli Üye(25-29)1 yılYani kendinin yaptığı var ya toplara girmeyecek ya da bu şekilde konusmayacak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilin kıskanç biri artık ilişki bitti sadece cinsellkk olucak zevk ciddi bir şey yok haberin olsun
05 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
Cevap sahibi1 yılGayet iyi yazdım tekrar oku
Soran1 yılOule degıl ama ne istesem yapıyo
Cevap sahibi1 yılYapabilir saygı duymuyor
Cevap sahibi1 yılSaygı olamaz ise sevgi belli süre sonra bitcek yani bu demek oluyor ki ciddi bir ilişki değil keyfe dönüşüyor
1 yılCiddi belki sana karşı
010 Yorumla
Soran1 yılYani ciddi olmak güvenmemekmi
- 1 yıl
İlişki istemeyip genelde sana karsıyor sürekli dimi
Soran1 yılBen yüzde yüz seviyorum diyemem ama o o kadar seviyorki bunu iliklerimie kadar hissetiriyor acaba çok sevdiğinden dolayımı böyle yapıyor bilmiyorum
- 1 yıl
Tahmini kıskanç biri olabilir
Soran1 yılYediremiyor büyük ihtimalle
- 1 yıl
Belli ki sevgin aşırı yok
Soran1 yılYok ama bana olan ilgisi o kadar güzelki
- 1 yıl
Birşeyler yaşayabileceğin birine git o zaman
Soran1 yılYaşarım yinede ben
- 1 yıl
İlgi çekiciysen ilgi ve sevgi gösteren olur zaten
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. boş ver güvenmesin amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOral sen mi yapıyorsun
00 Yorumla
1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKomiksiniz ya:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkendine baksın
31 Yorumla
Soran1 yılErkekler yapınca sorun yok kızlar yapınca sorun var
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılGüvenmiyorsa ayrıl
00 Yorumla Bence de
00 Yorumla
1 yılEe yani
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026