Çok ciddiyim arkadaşlar lütfen dalgaya vurmayalım bildiğiniz içimdeyken birden bire küçülüyor ilişkinin ortasında falan birbirimizi çok seviyoruz ama bu sorun kafamda git gide büyüyor beni mi istemiyor sağlık sorunu mu var çözemiyorum yaşı 31 bu arada
Güncellemeler
1 yıl
Ben 53 kilo 168 boyunca hatları gayet yerinde biriyim kendime güveniyorum bu arada çok üzülüyorum bu duruma
İstek ya da arzusu olsa olmazdı. Farklılık deneyin, fanteziler yapin bakalım
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Duşta mutfakta ayakta arabada piknik alanında havuzda aklına neresi gelirse denedik sınırlarım yok ona karşı eskiden böyle değildi bu yıl bişeyler oldu ya da beni istemiyor 🥹
Atamam ereksiyon sorunu var O zaman çok mastürbasyon yaptığı için ereksiyon sorunu var Sen peki hani fizyen olarak falan kışkırtıcı değil misin Hani hatların dolgun memen falan ne bileyim kucağa sürtünüp ortalığı sana sürtün sen veya elinden falan aldığın zaman okşadığında sertleşmiyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İstek ya da arzusu olsa olmazdı. Farklılık deneyin, fanteziler yapin bakalım
Duşta mutfakta ayakta arabada piknik alanında havuzda aklına neresi gelirse denedik sınırlarım yok ona karşı eskiden böyle değildi bu yıl bişeyler oldu ya da beni istemiyor 🥹
😱😱😱 böyle bi hatun, her ortamda yapacak bir kadın bulmak zaten imkansız gibi. Ohum neyse. Başka bir nedeni olmalı tabii haklı denmez
Peki normal İçine girmeden önce sertleşmesi konusunda Zorlanıyor mu yoksa kolayca sertleşebiliyor mu
Zorlanıyor
Atamam ereksiyon sorunu var O zaman çok mastürbasyon yaptığı için ereksiyon sorunu var Sen peki hani fizyen olarak falan kışkırtıcı değil misin Hani hatların dolgun memen falan ne bileyim kucağa sürtünüp ortalığı sana sürtün sen veya elinden falan aldığın zaman okşadığında sertleşmiyor mu
Onun başka bir sorunları var galiba 🤔 o an onu düşünüyor.
Benim bildiğim büyük bi derdi yok nedir insanı o an düşündüren acaba
Aslında fevkalâdesin o an nasıl daha fazla zevk veririm ne yapsam daha fazla zevk alırım tutkusunu yaşaması lazım.
Böyle bir fiziğe sahip eşim olacak zevkin doruklarına çıkardım. Onda var sorun.
Bence bu sağlık sorunu ilişki içinde inmesi sıkıntı
Elemanın yasi kac? calisma şartları ve görüşme zamanlarınız sıkıntı mi
Senin gibi dolgun vücutlu sevgilim olacak ah ahhhh...
Belkide seninki büyüyor 😂😂
Nasıl yani
Ya terapi görsün ya ilaç alsın
Yaştan değil erkenmi boşaltıyor
Sertlesme sorunu var gidermesi lazim
İstemeyle alakası yok doktora gidin
Sevgilin değildir o kocandir
erken boşalıyor
Ereksyon olamıyor dur Veyatta psikolojik
Dikkatimi dağılıyo
Boşalıyor herhalde
Sorun.