Afrodizyak etkili yiyecekler alıp yedirtmek yerine öncesinde fark etmek daha faydalı değil mi?

Afrodizyak etkili yiyecekler alıp yedirtmek yerine öncesinde fark etmek daha faydalı değil mi?
Karşısındakini de kendisi gibi zannediyor. Nasılsa bir şekilde olacak diye düşünüyor. Kendisi yükselip partneri yükselmeyince düşüyor jeton 😂
Kadının içeceğine gizlice istek arttırıcı şeyler atanları, bunu düşünenleri gördüm burada😶🌫️
Benim de sorumun esin kaynağı o sorular jdkdkd
Aşırı mantıklı soru😅 neden?
Evlenmeden önce cinsellik yaşanmadığı zaman, eşinin durumdan haberdar olmuyor insan ve evlendikten sonra durumu toparlamak için buna başvuruyorlar. Ama şöyle durum var: bir bka yaramıyor boşuna uğraşmayın😅
Soruyu anlamış, bir de mantıklı bulmuş, üzerine de sonucu yazmış. Aranan cevaplayan djdksk
Okuduğunu anlayamayanlardan sonra ilaç gibi geldi ahaha
Peki öncesinde bu konular konuşulsa işe yaramaz mı?
Görüşleri okudum o yüzden el atayım dedim 😌 övmüşken biraz daha övsen mi dozunda mı kalsın sen seç ahahhahah😅
Sadece konuşmak işe yaramaz. Kültürümüze ters olsada bu işler yaşanılmadan anlaşılmaz maalesef.
Bak bak bak djkdk
İnfini cevabı olarak mizah katman da ayrıca güzel tabi ki, bunu herkes yapamıyor. O yüzden infini cevabı istiyorum sürekli.
Ben yaşanmadan da anlaşılabileceğini düşünüyorum. Ne demişler insanlar konuşa konuşa jdkdk
Dur dur imzamı atayım infini♾️
Teşekkür ederim günlük dozumu aldım sayende😅😅
Anlaşılmıyor emin ol 😅 sözler yalan söyler. Ki ülkemizde bu konuda atıp tutulan konuyu söylememe gerek yok biliyorsun.
-en az 2 saat. En büyük yalan😅 2 saat ile 2 dakika arasındaki farkı biz öğretecek değiliz bu saatten sonra
Ahahahahahhahahaha
Ahahahah djdjksks
Ben de sayende kahkaha dozumu aldım şimdi djdjdkk
Üzüm cinsel artırıcı mı?
Hayır.
Başka görsel bulamadim Google bunu çıkardı jdksks
😂😂
Cevap
2Cevap
fark etmek istemiyorlardır
Canım üzüm çekti olsa da yesem 😂
Neden yok? Jdkdk
O kadar psikiyatri ilacına banka olsa dayanmaz jdkdk
Neden kullanıyorsan onun sebebini bul ve tetikleyen şeyi değiştir.
Yoksa hem boşa masraf yaparsın hem de iyileşemezsin.
Ona vereceğin parayla üzüm ye ama dozunda, çünkü çok şekerli dkdkd
Teşekkür ederim.
Umarım halledersin ve kullanıcı adın hep seninle olur.
Öncesinde neyi fark etmek? Orası anlamamak ben?
Ben soruyu anlamadım 😵💫
Sonradan yatağa çekmeye çalışıyorsa önceden neyi fark etmeli? Jdkdk
Karşı tarafın Cinsel isteğin az olduğunu mu?
Tabi ki.
Ne yaptırmaya çalışıyorsa onun olmadığını.
O kadarını da yazmayayım soru uzun olmasın dedim jdkdk
Yalnız sorunun bakış açısı ve dusunulme biçimi bana baya farklı geldi,
İyi anlamda.
Hani bilmiyorum ama bu soruyu sormak için zihnini biraz zorlamissin, beynindeki kıvrımları dans ettirmişsin,
Mesela ben de bu aralar cinsel sorularda soru sormak istiyorum ama ilham gelmiyor artık, zevkine değil de daha eğitici daha düşündürücü şeyler bulmaya çalışıyorum ama beynim yetmiyor bir yerde jcdkjd
Senin beyin yetiyor.
Teşekkür ederim de KS Cinselliğe Giriş dersinde kalmış pek etkileşim almıyor.
Seks nedir diye sorucam djkdks
Şey, kız olsaydın veya erkek olup zevk içeren sorular sorsaydın etkileşim alırdın 😂
Veya KS de kızların gözdesi bir erkek abaza cinsel yaşam fenomeni olsaydın şu an 12 erkek 60 kız yorumunu kapmıştın bileem)
Seks nedir diye sorsana cidden🤣
Seks nedir, nasıl yapılır?
Doğru tespitler jdkdk
Soruya da cevap alalım?
Düşüneceğim biraz.
Neden fark edemediğini açıkçası bilmiyorum çünkü hiç o psikolojiye girmedim, ama açıkçası erkeğimi hazırlamak için ona cinsel istek arttırıcı şeyler yedirmek beni üzerdi. Ben isterim ki erkeğimin beni görmesi bile onu heyecanlandırmalı. Hayaller kurmalı ve hemen temasa geçmeli.
Bu konuda iletişim kurmamak ve cinsel konularda birbirlerini hiç tanımamaları olabilir mi?
Sorduğu sorunun cevabını da biliyor 😂🤣🤣
Cevabı verdin ama ama.
Evet olabilir,
Cinsel olarak birbirini tanımayan iki eş (!) aslında birbirlerini hiç tanımamıştır ( Çin atasözü)
Bilmediklerimi öğrenmek için doğru bir yer değil burası.
Bildiklerimi Bence olarak yazsam okunmaz.
Sonuç olarak başlangıç seviyesi sorulara yönelicem kdkdkd
Kız olarak cinsel soru acıyorum bana bile sapık mısın diyen oluyo🤣😂
Aynen hem kızım hem sapığım fsjk
Abazayım duyurulur fsjk
Kdjdlsl
Ne sordun, neyi sordun anlamadım?
Olur tabi ki.
Parasını veriyorsam yaparım düşüncesi bu. Ne için geldiğinin yorumuna göre hakkıdır veya değildir diye tercih edilebilir.
Niyeyini bilmeden hakkı veya değildir diyemem.
Seni ne olarak görmüş vs.
Karar senin ben o kadarını bilemem.
Teşekkür ederim, bu son 2 yorumumu silebilir misin?
Son 3pardon.
kim kimi fark edemiyo
Partnerinin cinsel isteğinin az olduğunu
Ne diyon la
Türkçe yazıyor.
Türkçe hocana selamlar.
Söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?