Bekaret konusu açıldığında herkes farklı bir şey söylese de bakire olmayanlara patlak diyen var keşke zamanı geri alabilsem bakire olsam kendimi kirli hissediyorum psikolojim bozuldu nasıl bu vicdan azabından kurtulurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Patlak diyenler zaten bağnaz insanlardır sen bu insanları nerene niye takıyorsun ki? Bekaret dediğimiz şey yani garip bilemiyorum ama çoğu kadında kanama bile olmuyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılVicdan azabından kurtulmanın yolu, bir erkeğin senden bakire olmanı beklemeye hakkı olmadığına ikna olmak... Erkek cinsi, senden bakire olmanı beklemekle aslında seni aşağılıyor, farkında değilsin.
01 Yorumla- 1 yıl
Bakire olmaman seni kirli, kötü bir kadın yapmaz... Bundan önce bir erkekle seviştin diye, bundan sonra tanışacağın erkeklere karşı sorumlu olmayı senin aklın alıyor mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılSen bir zardan ibaret değilsin, millete bakma. Patlak matlak diyenler hayatında kızlara selam bile veremeyenler
20 Yorumla
1 yılSaçmalıyorsun kıskanacağın konuların farklı olmasını diliyorum. Zira bekaret asıl kafada olur bedende değil
02 Yorumla
Soran1 yılKafada olması ne demek
- 1 yıl
Sadakat güvenilir olmak düşünceli iyi niyetli temiz kalpli olmak bunlar daha değerli senin zarından bakire olma ama sevdiğin adama bağlı ve sadık kal bu daha kıymetli
Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Bakire değil diye bir kıza "patlak" diyen kafa yapısını kaale almaya değer mi? Namusu zarda ibaret sananların sözlerine itibar etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlan olmuş ve bundan pişman olmuşsun pişman olmakta güzeldir. O yüzden sıkma canını kimin ne dediğinin de bi önemi olmasın boş ver hem insanin içi önemli neler var neler kızlıgım bozulmasın diye bi çoğu anal yapıyo
10 YorumlaAllah a aç ellerini af iste. İnsanlar eleştirsin sen bakma onlara. Peygamber efendimizin böyle bir hikayesi var oku dinle istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Kirlilik senin bacak arandan mi ibaret? Toplumun dayattığı şeyler yüzünden bu kadar kendinizi daraltmayin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakire kızların bakire olduğunumu düşünüyorsun anal yapıp bakireyim diyenlerde var
00 YorumlaBakire olan bazi kizlarin gordugunu sunnetciler gormemistir her bakire temiz mi sence
00 Yorumla
1 yılŞu anki dindarlığın nasıl peki
02 Yorumla
Soran1 yılbir daha yapmamaya yemin ettim
- 1 yıl
Tövbe edip daha iyi bir Müslüman olmaya bakacaksın başka yolu yok. Eğer Allah bu yolu kapatsaydı büyük günah işleyenlerin intihar etmesi falan gerekirdi
Gizli Üye(30-35)1 yılOnların da bir bölümü anal olarak patlaklar. Rahayit ol.
02 Yorumla
Soran1 yılBen de anal bakireyim zhabhzhx
Cevap sahibi1 yılHahaha ne mutlu sana. Karşı mısın anala
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. seni kıskanan kızlarda vardır emin ol...
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
Çoğunluk değil knk ztn kafaya takilcak bise yok
10 YorumlaYok ve olmuş bir hata üzülme bu kadar
00 Yorumla
1 yılevlenince böyle derdin kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTek sefermi oldu senin
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPismansin ya
Soran1 yılEvt
Cevap sahibi1 yılKötü olmuş senin için sanırım iyi degilmiydi
Soran1 yılDeğildi
Cevap sahibi1 yılNiye pişman oldun
Soran1 yılBekaret gitit
Cevap sahibi1 yılArkadan yapsaydin ya
Cevap sahibi1 yılİlerde sıkıntı olmaz umarim
Soran1 yılOlucak büyük ihtimalle
Cevap sahibi1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki erkekler bakir değil bakire ister sen bakma burada bakirelik önemli değil diyen erkeklere gerçekte öyle degil
Soran1 yılBiliyorum
Cevap sahibi1 yılDiktirsen
Gizli Üye(25-29)1 yılHerşeyin bir bedeli var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılne alaka ne alaka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılkurtulamazsın yapacak birşeyin yok
00 Yorumla
1 yılKiminle olmustun
010 Yorumla
Soran1 yılEximle
- 1 yıl
Kaç kez
Soran1 yılBeş
- 1 yıl
Univde misin
Soran1 yılHayır hazırlanıyorum tekradan
- 1 yıl
Peki neden ayrıldınız Hani eksilmedi misin ya Neden bitirdiniz sürekli Cinsellik mi istiyordu yoksa performansı iyi değil Sen mi bitirdin
Soran1 yılBen bitirdim saygısızlık yapmıştı
- 1 yıl
Peki ilk ilişkini İsteyerek mi birlikte oldun yoksa Rıza'nın Dışına mı gerçekleşti
Soran1 yılÇok ısrar etti öyle oldı
- 1 yıl
Keşke gizli olmasaydın ya sempatik ve dürüst bir kıza benziyorsun sohbet etmek isterdim senden Peki birlikteliklerinize nasıl korunuyordunuz
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kıskanma boşa
00 Yorumla
1 yılYapıpta pişman olmak saçma
00 Yorumla
1 yılNeden kiskanasin
00 Yorumla
1 yılNe zamandır
03 Yorumla
Soran1 yıl7 aydır falan
Soran1 yılSor
Soran1 yılSor burdan
1 yılÇok kez mi yaptın?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır 1 kişiyle sayılı kez yaptım
- 1 yıl
Geçmişi bu kadar düşünme önüne bak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim ve bakire kızları çok kıskanıyorum, nasıl bu vicdan azabından kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat