Cinsel Yaşam Yatakta en acımasız sert erkek burcu ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güncellemeler1 yıl Mars burcunuzu söyleyin. Yatakta en acımasız sert erkek burcu ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gelir şimdi matkap dayılar merak etme ahsh 1 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bakmisti biriHemen hepsi aslan araya bi koc bi akrep girmis o kadar gerisi aklimda degil 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sert misin? Yorumla fenrirt 1 yıl Sert demeyelim de olmasi gerekeni yapiyorum diyelim cunku sert diyince kaciyorlar bazen o kadarda yapilmaz ya diye Yorumla
Archerwell07 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İkizler burcuyum asla acımam duvardan duvara atarım yatak parçalarım o derece yapıştırırım yeterki hoşlanayım bayıltana kadar durmam 2 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. O kadar değil ama partnerin acı çekmesi sanki biraz hoşuma gidiyor (boğa) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok gitsin Yorumla loky34ist 1 yıl Olur bir dahakine öyle yaparım 🤣🤣 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bunun cevabını kadınlar verebilir ama bi tane bile kadından cevap yok demekki ya hepimiz makine ya da hepimiz fıs 😂 0 0 Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Boğaa 😊 soft başlayıp saç çekmeli boğaz sıkmalı neysee 😂 0 0 Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben tokatlamistim şeyini. Baya bağırıyordu ya bu en basitiyi tabuki 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. boga akrep kova bence 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Mars burcu falan anlamam Akrebim 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Balık sever misin dksks 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. İnan bilmiyorum 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. akreppppp 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Akrep 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boğa :) 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öküz 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Öküz 0 0 Yorumla
sssormayiseviyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl balik burcum ve sert aci vermeyi severim 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. akrep... 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. koç :D 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İkizler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Gelir şimdi matkap dayılar merak etme ahsh
Bakmisti biri
Hemen hepsi aslan araya bi koc bi akrep girmis o kadar gerisi aklimda degil
Sert misin?
Sert demeyelim de olmasi gerekeni yapiyorum diyelim cunku sert diyince kaciyorlar bazen o kadarda yapilmaz ya diye
İkizler burcuyum asla acımam duvardan duvara atarım yatak parçalarım o derece yapıştırırım yeterki hoşlanayım bayıltana kadar durmam
O kadar değil ama partnerin acı çekmesi sanki biraz hoşuma gidiyor (boğa)
Çok gitsin
Olur bir dahakine öyle yaparım 🤣🤣
Bunun cevabını kadınlar verebilir ama bi tane bile kadından cevap yok demekki ya hepimiz makine ya da hepimiz fıs 😂
Jaguar snsjsnsj aq her erkek sert olur 🤣🤣🤣
Boğaa 😊 soft başlayıp saç çekmeli boğaz sıkmalı neysee 😂
Ben tokatlamistim şeyini. Baya bağırıyordu ya bu en basitiyi tabuki
Bunun burçla alakası var mıdır bilemiyorum 😂
boga akrep kova bence
Mars bilmiyorum. Akrebim bu ara.
Mars burcu falan anlamam Akrebim
Teraziyim ama ağlatırım da
Balık sever misin dksks
Akrep Burcu kocan geldi
Burca göre beklentiniz varsa işiniz zor
Sertliği burç mu belirliyor