Cinsel Yaşam Sevgililikte ne kadar süre sonra yakınlaşmak lazım? Sevgilerceee Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Siz ne kadar sürede yakinlastiniz Sevgililikte ne kadar süre sonra yakınlaşmak lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yakınlaşma olunca erkek çekip gidiyor gadası 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bunun hir zamanı yok, ne zaman hazır hisseder ve istwrse ciftler 0 0 Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aradakı cekıme ve karsı tarafında ıstegıne gore hemende olablır 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi zaman Yok uygun koşul ve zaman olduğunda baştan sürtünme olur sonra da artık birleşme olur istenirse tâbi 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Öyle bir süre yok. Kimi hemen güven verir, kimini 6 ayda tanıyamazsın 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenene kadar yakınlaşmadık 1 1 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl En iyisi Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk hafta içinde olmalı 0 2 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Niye Yorumla OphelianinAsigi 1 yıl Niye olmasın. Aylarca beklemek neden Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlk bukusmada arabada çöktüm üstüne 0 2 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Kız ne tepki verdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız da zaten istekli olduğu için hoşuna gitti Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben baya erken davrandım 0 8 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Ne kadar erken Yorumla Asi_kaptan1 1 yıl 1 hafta içinde Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Karşı taraf ne tepki verdi Yorumla Asi_kaptan1 1 yıl Karşılıklı olarak birbirimizin olduk Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Mutluluklar o zaman Yorumla Asi_kaptan1 1 yıl Ayrıldık bitti 😉 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Kötü olmuş Yorumla Asi_kaptan1 1 yıl Yani ikimizin kararıydı da çok güzel zaman geçiriyorduk ortak kararla ayrıldık Yorumla
mertbaharıarıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Nasıl bir yakınlaşma söz konusu olan 0 8 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Kucağına oturtup öpüşmek koklamak gibi Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Kişilerin sınırlarına bağlı. Karşının istemedi birşeyi asla yapmam Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Öyle olmalı bencede Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Senin sınırın var mı Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Var özel yerlerime kesinlikle dokunamaz onu a da biliyor zaten Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Sorun yok o zaman Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Evet Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl Güzel ☺️ Yorumla
54Sert54 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 yıl Genelde 1 hafta sonra 0 3 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Çok erken değil mi Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Ozaman o kızla ciddi dusunmuyorsun Yorumla 54Sert54 1 yıl Ne alakası var beni kendine bağlamak isteyen bı kadın cinsellikle köpeği bile yapabilir ve bı prenses muamelesi gorur Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 3 hafta 0 0 Yorumla
Yatanadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl 3 saat. 0 4 Yorumla Sevgilerceee 1 yıl Yuh Yorumla Yatanadam 1 yıl Ne yuh? Mal gibi aylarca mı bekleyeceğim. Yorumla Sevgilerceee 1 yıl O zaman senin amacın sadece cinsellik Yorumla Yatanadam 1 yıl Evet. Başka ne gibi bir amacım olabilir ki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yakınlaşma olunca erkek çekip gidiyor gadası
Bunun hir zamanı yok, ne zaman hazır hisseder ve istwrse ciftler
Aradakı cekıme ve karsı tarafında ıstegıne gore hemende olablır
Bi zaman Yok uygun koşul ve zaman olduğunda baştan sürtünme olur sonra da artık birleşme olur istenirse tâbi
Öyle bir süre yok. Kimi hemen güven verir, kimini 6 ayda tanıyamazsın
Evlenene kadar yakınlaşmadık
En iyisi
İlk hafta içinde olmalı
Niye
Niye olmasın. Aylarca beklemek neden
İlk bukusmada arabada çöktüm üstüne
Kız ne tepki verdi
Kız da zaten istekli olduğu için hoşuna gitti
1 sene
Ben baya erken davrandım
Ne kadar erken
1 hafta içinde
Karşı taraf ne tepki verdi
Karşılıklı olarak birbirimizin olduk
Mutluluklar o zaman
Ayrıldık bitti 😉
Kötü olmuş
Yani ikimizin kararıydı da çok güzel zaman geçiriyorduk ortak kararla ayrıldık
Nasıl bir yakınlaşma söz konusu olan
Kucağına oturtup öpüşmek koklamak gibi
Kişilerin sınırlarına bağlı. Karşının istemedi birşeyi asla yapmam
Öyle olmalı bencede
Senin sınırın var mı
Var özel yerlerime kesinlikle dokunamaz onu a da biliyor zaten
Sorun yok o zaman
Evet
Güzel ☺️
Genelde 1 hafta sonra
Çok erken değil mi
Ozaman o kızla ciddi dusunmuyorsun
Ne alakası var beni kendine bağlamak isteyen bı kadın cinsellikle köpeği bile yapabilir ve bı prenses muamelesi gorur
fark etmez
3 hafta
Aşık olursam hemen 😅
3 saat.
Yuh
Ne yuh? Mal gibi aylarca mı bekleyeceğim.
O zaman senin amacın sadece cinsellik
Evet. Başka ne gibi bir amacım olabilir ki?
tabuların var mı