Bir buçuk yıldır ilişkisi yoktu sonra ben oldum zaten
İlk öpüşmede direkt sevişen sevgili normal mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
o sevgiliyi bırak.. çünkü o seni bırakabilir.. şöyle düşünecek benimle böyle şeyler yapıyorsa öncesinde de bişeyler yapmıştır.. bi de benle yapsın.. ahh kızlar ahh bekaretinizi vermeyin bari.. evlenmeden yapmayın bi numarasıda yok.
Elbette buradaki aptal aptal aptal konuşanlara bakma, birinin seni arzulamasi kötü bir şey değil ya da seni arzulayan herkes sapık değil, Arzu tutku aşkla çok güzel olur, tadını çıkart
Böyle abazaları cok mu arıyorsunuz, ilk buluşmada bunu yapan erkek sevmiyordur sevmez. Seni kullanır atıverir köşeye. Seven insan ilk bulusmada bunu yapmaya kıyamaz.
Neden bu kadar kessin konuşuyorsun ki öyle olsa annesine anlatmazdı bana Instagram hesabını vermezdi uzak mesafeyi kabul etmezdi. Ben İstanbul da iken de bana ilgili ve adamm doktor başka birini de istese bulur kendine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
o sevgiliyi bırak.. çünkü o seni bırakabilir.. şöyle düşünecek benimle böyle şeyler yapıyorsa öncesinde de bişeyler yapmıştır.. bi de benle yapsın.. ahh kızlar ahh bekaretinizi vermeyin bari.. evlenmeden yapmayın bi numarasıda yok.
Yapmıyorsa anormal ne güzel işte seni arzuluyor sağlıklı istekli biri
Arzuladığını mı gösterir bu
Elbette buradaki aptal aptal aptal konuşanlara bakma, birinin seni arzulamasi kötü bir şey değil ya da seni arzulayan herkes sapık değil, Arzu tutku aşkla çok güzel olur, tadını çıkart
Merhaba,
Bu durumda normal olup olmaması sana şahsına bağlı!
Sen sensin!
Senin hayatın!
Bence normal!
🤣🤣👍🏻 belli işte niçin sevgili olduğu.. 2 . nci buluşmada bu iş biter 👍🏻
yazarın sevgilisi anlık 😂😂
Normal değil. Yokluk geçirmiş arkadaş yakında seni belki yer bile 😅
Nasıl yer korkuyorum. Ama sevgilisi olmuş önceden
Korkma, daha ilk buluşmadan bunları yapamaz sizin ilişkiniz cinsellik üzerine kuruldu sanacak o. İstemiyorsan istemediğini belirtmelisin
Asıl sorun sen buna izin veriyorsan anormal zaten. Basit bir kız olarak gözükürsün.
İzin vermedim bir anda oldu
Karşılık bile vermedim
Böyle insanı hayatında 1 dk bile tutman hata
Böyle abazaları cok mu arıyorsunuz, ilk buluşmada bunu yapan erkek sevmiyordur sevmez. Seni kullanır atıverir köşeye. Seven insan ilk bulusmada bunu yapmaya kıyamaz.
Eğer bunu yapıyorsada yaptığım kârdır diyip giderse gitsin dalgasındadır
İlk buluşmada değil birinci ay da oldu bu sonra ben zaten okul için İstanbul'a geldim. Gitmeden yaptı bunu
Bu seni sevdiğini zerre zanetmiyorum. Zerre bak.
Neden bu kadar kessin konuşuyorsun ki öyle olsa annesine anlatmazdı bana Instagram hesabını vermezdi uzak mesafeyi kabul etmezdi. Ben İstanbul da iken de bana ilgili ve adamm doktor başka birini de istese bulur kendine
Birazcık hızını alamaz çocuk o anı beklemiş biraz dokunmadigina dua et
Eğer sinyal aldıysa yapar
Ne sinyali
Radyo sinyali. Ne olabilir?
Normal devam canım bam bam
Tecrübeli baya demek ki
Üni de sadece bir sevgilisi olmuş başka olmamış
Öyle gibiydi peki 🙂
İlk öpüşmede olmamalı bence
ne kadar ileriye gidebilirse gider erkek.
Demekki yokluktan ne yapacağını bilmiyor
Seninde hoşuna gittiyse sorun yok
Gitmedi karşılık da vermedim ama devam etti beş kere falann öpüştük.
Karsilik vermediysen ve hoşuna gitmediyse neden buna izin verdin peki
Şoka girdim çünkü hiç beklemiyordum
Ama bir defa olmamış 5 defa olmuş demek ki sende istiyordun
İstemiyordum o öptü sadece ben ağzımı kıpırdatmadım bile. İlk öpüşmemdi şoktaydım hala
Memelerini okşamasida mi hoşuna gitmedi
Gitmedi hatta kolumla hafif ittim arkaya
Sapıktır
Ya öyle biri değil ama onun dışında bana bebek gibi davranıyor
Normalimsi gibi
Hızlı
naptı senle mi yaşadı bunları
Olabilir arada
normal olmasa yapmazdın dimi
Abaza
Tecrübeli
senin hoşuna gitti mi okşadı mı seni