Cinsel Yaşam Yatakta sert mi, yumuşak mı davranılması daha iyi? Bisexual_boy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Partnerinden hangisini beklersin? Yatakta sert mi, yumuşak mı davranılması daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yerine göre iki duyguyuda yaşatman gwrekiyır kardeşim, sertlikten orgazm olmyan kadın görmedim daha 1 0 Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Ben yumuşak soft yumuşak davranıyorum hiç sert olmadım ama sert olmayı da merak ediyorum nasıl sert olunuyor olmak nasıl bir his falan 1 0 Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Eşim sert istiyor ama o kadar sert olamam kıyamıyorum 2 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Yatak sürecinde vites1 den 5 e kadar çıkılıp nirvanaya ulaşılmalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sorduğun sorulara bak ya 0 3 Yorumla Bisexual_boy 1 yıl Seni ilgilendirmez artık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Defol spk bir değerin kalmadı gözümde Yorumla Bisexual_boy 1 yıl Sen adamla evlen Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Soft 5 5 Yorumla canaktassa 1 yıl kızlar sert istemez mi Yorumla izmir35daddy 1 yıl hep mi soft. ortada ya da sonda sert? burcun ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @izmir35daddy sert olsun da yıpratıyor zevk vermiyor sonlarda sert olunabilir ama şu an mesela yürüyemiyorum sert ilişki yaşadım inanın çişimi yapamıyorum acıdan Yorumla izmir35daddy 1 yıl dun mu yaptin mi. fazla kalin ya da uzun muydu. soft iyidir tabiki Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Hakkını vermiş😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yerine göre iki duyguyuda yaşatman gwrekiyır kardeşim, sertlikten orgazm olmyan kadın görmedim daha
Ben yumuşak soft yumuşak davranıyorum hiç sert olmadım ama sert olmayı da merak ediyorum nasıl sert olunuyor olmak nasıl bir his falan
Eşim sert istiyor ama o kadar sert olamam kıyamıyorum
Yatak sürecinde vites1 den 5 e kadar çıkılıp nirvanaya ulaşılmalı.
Önce yumuşak sonra sert
Sorduğun sorulara bak ya
Seni ilgilendirmez artık
Defol spk bir değerin kalmadı gözümde
Sen adamla evlen
Soft
kızlar sert istemez mi
hep mi soft. ortada ya da sonda sert? burcun ne
@izmir35daddy sert olsun da yıpratıyor zevk vermiyor sonlarda sert olunabilir ama şu an mesela yürüyemiyorum sert ilişki yaşadım inanın çişimi yapamıyorum acıdan
dun mu yaptin mi. fazla kalin ya da uzun muydu. soft iyidir tabiki
Hakkını vermiş😂
Önce soft sonra sert efsane oluyor
Soft