Yani hak etmediği için mutsuzluğu tercih ediyor olabilirler mi?

Yani hak etmediği için mutsuzluğu tercih ediyor olabilirler mi?

Hak etmek derken bunu bir hak olarak mı kabul etmeliyiz? Ya da bir erkeğin hayattaki tek mutluluk kaynağı seks olabilir mi? Eğer öyleyse o erkeğe güvenilir mi? (Kadın açısından bakıyorum) Sorunun cevabına gelince, erkek seksi ve cinselliği hayatının yegane amacı hâline getirmişse bence o mutluluğu ve kaliteli cinselliği hak etmiyordur..
Soruyu düzgün okumanı rica edicem sorudaki seks kelimesini alıp ayrıca yazılı olan mutluluğu neden çıkarttın?
Yani soru bu değil ki
Altta yatan bazı ilginç sebepler olabilir belki de korku belki de kaygı bilmiyorum benim öyle bi tercihim olmadı
Üstteki yorumuna gelicem, soruyu soruş tarzın benim cevabımı böyle şekillendirdi. Yani senin sorunu ben mutluluğu sekste mutluluk olarak algılayıp cevap vermiş gibi oldum ama sen soruyu daha farklı sorabilirdin. Çünkü seks ve mutluluğu aynı cümle içinde kullanırsan bir erkeğin aklına direkt seksin ve cinselliğin verdiği mutluluk gelir. Haa sen böyle düşünerek sormamış olabilirsin ama algı bu şekilde olabilir. Umarım anlatabilmisimdir 😅😂
Biz buna algıda seçicilik diyelim :) neyse olabilir sorun yok teşekkürler cevabın için
Cevap
24Cevap
Kadının ruhuna dokunmadan bedenine dokunmak isteyen her erkek mutsuzluğu hakeder
Çok güzel yorum belki de bazıları gerçekten hak ediyor mutsuz olmayı😉ben de öyle düşünüyorum yani özellikle tercih edilebilen bişey gibi de bazen..
Tercihten ziyade zannımca toplum olarak bastırılmış duyguların açığa vurumu gibi bir şey. Kadını birey olarak insan olarak değilde seks objesi olarak görüyoruz maalesef. Halbuki önce kadının insan olduğunu düşünüp onun da duygularının olduğunu ilgiye sevgiye ihtiyacı olduğunu kabullenmek zor olmasa gerek. Kadın varsa insan vardır.
Kadın konusundaki duyarlılığın için ayrıca takdir ettim 🙏🏻tüm hemcinslerim adına teşekkürler ☺️senin gibi düşünen erkekler her orgazmdaki sperm sayısı kadar çok çoğalsın 😂😂
Düşünsene 39 milyon sperm😂😂
Puahahhah var yaaa ütopik ama nasıl güzell hayaller😂😂😂
Onların asıl görevi de bu değil mi zaten😂😂
vardır evet,, hatta çok var karaktersizler.
Neden hak etmeyelim ki bizim varoluş nedenimiz bile siz kadınların mutlulugundan mutlu olmak :)
Hehh dimii e bizimki de biraz öyle ya zaten ama sorum şu bazıları için bunu bilmek yetmiyor korku olabilir mi altta yatan sebep?
Sadece cinsel değil daha genel
Hımm bak böyle insanlar cidden varmış :)
Yok bunu ben kendim için sormadım benimki benim tercihim başkasınınki başka😉
Erkek seksin mutluluğun hak eder Kadın da seksin mutluluğun hak eder
Çok doğru herkes hak etmeli
Karşı tarafa gerektiği değeri vermiyorsa oda ona vermez diyelim
Tabii değer hissettirilmeli ama buna rağmen de olamıyorsa korkuyor olabilir ya da mutlu olmaya alerjisi vardır belki de😂
Yok direk maldır o😂
Evet, olabilir. Kadın tarafında da aynısı geçerlidir.
Tabi ki hangisi seçiyorsa bu durumu problem ondadır zaten kadını erkeği yok:)
Bazı yanlış şeylerden dolayı hak etmediğimi zaman zaman düşünürüm.
Ne gibi yanlış şeyler mesela
Anlatmaya çalıştım
Hımm anladım anladım demeye çalıştığın şeyleri ama bu mutluluğu hak etmediğin anlamına gelmez ki :(
Dediğim gibi git gelli konular. Bazen normal geliyor bazen kötü hissediyorum
Yine ses attım bak. Ara ara yokluyorum😅
burada mısın 😅
Şansını kaybettin ben de atacaktım yoksun😂
Ah ulan ya. baktım beni takmıyorsun. Uyudum. 😅😅
Neyse bugün geceki sorulara artık 😂😂
Hadi hayırlısı. Çalışıyorsan kolay gelsin.. yatıp yuvarlanıyorsan keyfin bol olsun😅😂
Ahahhaha sağolll sana da🤣🤣
Evet etmeyen erkek çok ama eden erkeklerde hep üzülüyor
Kadını mutlu etmeyen erkekler mutsuzluğa mahkumdurlar
Bu kadınsa benim yanımdaki kesin dönme.. Neden böyle şeyler bilmiyor.. Şüphe ediyom artık bidakka bakıcam pipisi var mı :)))
Yalnız yanlış soruya cevap yazmışsın sanki pipi kontrolüne giderken🤣🤣
Merhaba,
Bana göre bencin insanlar erkeği kadını yok!
Hımm bencillik evet güzel bu da bi sebep
Teşekkürler senin güzelliğin 🌸
Bir erkeğin iyi seksi hak etmemesinin ne gibi nedenleri olabilir?
Yok bence kadınlar giyeceğimiz dona kadar karışmasalar mutlu olacaz aslında
Kaliteli zaman değer vermek değer görmek yerine seks odaklı ilerleyenler…
Seni terketti mahrum mu kaldı:)
Beni kimse terk etmedi :) sorumun anlamı bu değil😉
Iyi bari :)
Soru şu mutlu olmaktan korkmak yalnızlığı tercih etmek gibi bişey
Mevcut durum ile mutludur belkide :)
Bu arada yalnizlikda bir tercih evet bu da kotu birsey değil sanki :)
Belki de gerçekten hak etmiyor da olabilirler bu da bir kaosa dönüşür çünkü hak etmeyecek
:))))) en iyiyi taraflar bilir
Her ne kadar insanlar yorum yapmayi dahil olmayı sevsede ilişkilerdeki sorunlar hic de düşünüldüğü göründüğü gibi olmaz:)
Yok işte dediğim ilişkide bir sorun yok kişilerde sorun var 😉ayrıca ben kendimden bahsetmiyorum bu soruda benim tüm ilişkilerim uzun soluklu
Yooo yo ilk mesajınıza sonra siz olmadığınızı anladim :) fakat bu durum bana garip de gelmiyor :)
Kadın var mı
Kadın da var erkek de var
Kadın mutlu olmalı
😂😂😂 seni hala s.. ken olmadımı yahu
Yahu arkadaş bunu istiyo olsam adam mı yok isteyen ahh ahhh biz herkesle yapmıyoruz konu o😂😂
Tabisiiiii😎😎
Herkes hak eder.
Var olduğunu söylüyorlar
Vardır neden olmasın ki.
Bu nası soru 🤔
Vardır ve mutlakada mutlu ediliyodur
Cunku hakedenler hakettiklerini asla bulamazlar
Nerde kötü bi insan varsa çoğunlukla mutludur
Bazıları da mutlu olmaktan korkuyor belki de:)
Ben sevdiklerimin varlığıyla mutluyum
seks anlık zevklerdir
Ve bu modern çağda sevildigini hissetmek hissedebilmek mucizeyle eşdeğerdir bence
Biraktim bu işleri ben artık
Tabiii en değerli şey zaten seks her türlü olur sonrasında ama bence seks de çokk önemli
70 yıl yaşa sadece 1 aya bile denk gelmicek bi duyguya esir ol
İyibi kandirilma nedeni
Herkes için aynı onemi tasimaz bence
İnsani yatakta memnun edip hayatta rezil eden cok insan var
Ben soyut mutluluğu alim
Esir olmam sevdiğim adamla hem sever hem sevişirim sekse neden düşman olalım?
Ben düşman olun demedim?
seks iyibi manipüle aracıdır
İnsanlar birbirini kandirmayı cok sever
Ben birinde herşeyden daha çok güven ararım
Olabilir
Ben varım 🥹
Vardır mutlaka