Cinsel Yaşam Seviştikten sonra çok bağlanıyorum niye? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bitek ben mi böyleyim diğer kizlar da böyle mi ya Seviştikten sonra çok bağlanıyorum niye? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Duygusal açlığın vardır onu çözmen gerekiyor. 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Genelde bütün kızlar öyle, işini iyi yapan erkeğe daha çok bağlanıyosunuz sonra sizi kendimizden soğutmak için upraşıyoruz, arkadaş kalmayı beceremiyosunuz 0 2 Yorumla Ruhzus 1 yıl 😂😂😂 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl @Ruhzus öyle ama😃 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çünkü onunla güzel bir an yaşıyorsun ve sadece sen degilsin 0 0 Yorumla
SentiinuuS34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Bende öyleyim. İyi bir İlişki duygusallık oluşturur. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Demek ki cok da degil cunku bu durum bir kaç seferden fazla olmus :) 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. kaç kişiyle seviştin ve kaç kişiye bağlandın? 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tansel olduğu için özel öyle olduğu için hissediyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hiç bağlan mi yorum hatta pişman oluyorum ben bunla mı sevıstım diye. 0 0 Yorumla
Berk9696 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bu herkes olur kulağa bile hoş geliyor sevişmek 0 0 Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Duygusal boşluğun olabilir mi 0 0 Yorumla
uswr74838383 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Nasıl baglanmak 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya aşık oluyorum saplantı ya donusuyo Yorumla
KıbrısGezmesi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Herkes oyledir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayr erkekler baglanmiyo ki sevisince ya Yorumla Soran 1 yıl Yanlış mı biliyorum Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Kızlar oyledir Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Erkek zevkine bakar Yorumla
Kiminimben Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Ben değilim 1 1 Yorumla Canlımumya 1 yıl Olması gereken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Duygusal açlığın vardır onu çözmen gerekiyor.
Genelde bütün kızlar öyle, işini iyi yapan erkeğe daha çok bağlanıyosunuz sonra sizi kendimizden soğutmak için upraşıyoruz, arkadaş kalmayı beceremiyosunuz
😂😂😂
@Ruhzus öyle ama😃
Çünkü onunla güzel bir an yaşıyorsun ve sadece sen degilsin
Bende öyleyim. İyi bir İlişki duygusallık oluşturur.
Demek ki cok da degil cunku bu durum bir kaç seferden fazla olmus :)
kaç kişiyle seviştin ve kaç kişiye bağlandın?
Tansel olduğu için özel öyle olduğu için hissediyorsun
Hiç bağlan mi yorum hatta pişman oluyorum ben bunla mı sevıstım diye.
Bu herkes olur kulağa bile hoş geliyor sevişmek
Kızlarda hormonal
Duygusal boşluğun olabilir mi
Normal olan bu
Önünüze gelenle sevişmeyin
Diğerleri de böyledir umarım
Nasıl baglanmak
Ya aşık oluyorum saplantı ya donusuyo
Çok duygusalsınız
Normal
Herkes oyledir
Hayr erkekler baglanmiyo ki sevisince ya