Öyle bir ortalama yok. Çünkü her kadının tahrik olma seviyesi, libidosu ve boşalma süresi farklı. Tek bir kadının krtalama süresini alabiliriz mesela senin 3-4 dk olabilir ortalama olarak ama genel bir ortalama vermek zor.
Beynin zevki ne kadar kolay işliyorsa o kadar kısa sürer. Bazı kadın 3-4 dk da doyuma ulaşacak kadar zevk alırken bir diğeri 10'larca dakikada aynı zevke ancak ulaşır.
Aslında kadında kısa sürmesi de avantajdır. Çünkü hem çoklu orgazm olma ihtimali artar hem de birden fazla kez boşalabilir.
Kaliteli bir ön sevişme ve seks ile dediğin süreler gayet normal. Sen kafalarda oluşmuş kalıplara, tabulara aldırma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılbence yanlış biliyorsun bir çok kadın 20-30 dk arasında orgazma ulaşıyor, erkeklerin de bu süreyi tamamlamasını bekliyorlar. 5-10 dk içinde boşalan erkeğe de erken boşalma sorunu var diye de çamur atıyorlar. bu kadınların büyük sorunu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. güzel bir ön sevişme yaşayan kadın için evet 3-4 dk yeterli
15 Yorumla
Soran1 yılYeterli oluyor
Soran1 yılBilmiyorum
1 yıl30-40 dakika iyi bir orgazm İçin gerekli olan min süredir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılgenel olarak o şekil ama kadın üst üste orgazm olabiliyor erkeğin aksine eğer erkek geç boşalırsa kadın buna ayak uydurabiliyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. her kadının farklıdır ayrıca ön sevişme var mı yokmu o da önemli ama ama en az 100-15dk. dan az değildir
sen öylemisin bilmem ama 3-4 yeterli olsa dünyada mutsuz kadın kalmazdı06 Yorumla
Soran1 yılBana yetiyor
Soran1 yılYani bence çok ekstra değil diğer kadınlarda öledir sizin dedikleriniz istisnadır
Soran1 yılBilmiyorum o zaman ne diyim
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 3-4 dakika nedir yahu saçmalamayın. en az 15 dakika yalanıp okşanması gerek. ilişkiye geçince de en az 10-15 dakika geçer. kadın hemen boşalmaz
06 Yorumla
Soran1 yılNe diyoaun ne saçmalıyorsunmya
Soran1 yılcanım ben tevrübeme göre konuluyorum kaç kere o dakikada boşaldım
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİyi bir önsevişme sonrasında genellikle 5-10 dakika penetrasyon kadının orgazm olması için yeterli oluyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Nihayet erkeğin yarım saat git-gel yapması gerekmediğini bilen, hatta erkekten bunu beklemeyen bir kadın gördüm.
- 1 yıl
Hatta erkek 15 dakika sertliğini koruyorsa kadının ikinci kez boşalması da mümkün.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadında üst üste 4-5 bosalma yapabiliyor erkek yarım saat içindeyken 5 dakikada boşalan kadın ikinci üçüncü bosalmayi yapar.
00 YorumlaKadınların orgazm olduklarını pek anlamadiklarini varsayarak 3 5 Saniye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. herkes için geçerli değil ne yazıkki o dediğin kimisininki çok daha uzun sürüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevisme ile 14 dk yetiyorsa sana 2 3 kez bosalirsin benimle 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Belki yeterli olur ama o süre uzadıkça alınan zevk ve haz katlanarak artar
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı.
1 yılGenelde yetiyor ön sevişmeyi saymazsan
10 Yorumla Bence sabit bişey söylemek mümkün değil
21 Yorumla
Soran1 yılBencede her kadının tecrübesi farklıymış
1 yıl5 dakika kısa degilmi sence?
05 Yorumla- 1 yıl
Minimum kaç olmali
Soran1 yılDeğil bence öncesinde ön sevişme olduysa
- 1 yıl
Tatmin olduktan sonra partnerinizi tatmin ediyorsanız sorun yok:)
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. O senin için geçerli. çoğu kadın için en az 20 dk.
014 Yorumla
Soran1 yılGarip çok uzun
Soran1 yılYo ilişkidede aynı
Soran1 yılÇoğu böyke bence
Soran1 yılBilmiyorum o zaman
Soran1 yılBir arkadşımda aynı dakikaları söylemişti
Soran1 yılYani bulursun öyle kişi bence bilmşyorum
Soran1 yılBenim sevgilim var
Gizli Üye(36-45)1 yılSert 5 dk yapınca kız uçuş modunda oluyo
10 YorumlaLavuğun boyuna bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kisiden kisiye degisir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılkadının en az 15 20 dk sı var
00 Yorumla
1 yılGerçek bir ilişkide yarım saati buluyor
00 Yorumlaİyimis
35 Yorumla- 1 yıl
Senin süre ne kadar
- 1 yıl
😅
- 1 yıl
Partneriniz çok pasif olabilirmi
- 1 yıl
Ne kadar uzun 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl5 dakika
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 5 dk da fışkırır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın doyumsuzdur zaman yetmez kadına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yeter sana yavrum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl3 4 süren iliskeden ne hayır gelir
00 YorumlaOrgazm için en az 30 dk tespitlerime göre
00 Yorumlaooo tecrübeliyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok kısa ön sevişme bile en az yarım saat
06 Yorumla
Soran1 yılÖn sevişme hariç bu 10 dakika bu sürse yeterli bence ondan sonra 3-4 dk
Cevap sahibi1 yılİyide ateşlenmek gerek hemen neden zevkini alıp bırakasın ki ne kadar uzun o kadar iyi ben mastı bile uzatırım saatlerce
Soran1 yılİkinci bir birliktelik yapılabilir
Cevap sahibi1 yılNasıl ikinci bir birliktelik
Soran1 yılYani ikinci tur işte
Cevap sahibi1 yılO zaten olur ben vakit varsa 3 4 saat olmak isterim asıl zevk orada
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok kisa
01 Yorumla
1 yılErkeğe bağlı
00 Yorumla
1 yılAzzz çok az
00 Yorumla
1 yılBence kısa
00 Yorumla
1 yıl2 3 dakikada
01 Yorumla- 1 yıl
Denedin mi
1 yılİçindeyken yetmez