Cinsel Yaşam Hamile kalmak istiyorum ama hamile bırakacak erkek yok piyasada, nasıl bulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 ama ikiz olsun yani iyi şey yapsın beni siz anladınız Güncellemeler1 yıl Üçüz de olur ama zenciler yapıyormuş öyle Güncellemeler1 yıl Baya iyiler ya Hamile kalmak istiyorum ama hamile bırakacak erkek yok piyasada, nasıl bulurum? Cevapla Hamilelik Soruları Erkek Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Varda sen yoksun. Tabi kabul edecek cesaretin varsa. 0 0 Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. İki erkek seni aralarına alıp aynı anda hamile bırakması lazım ki doyasın, sen anca doyarsın 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siparişle mi oluyor o ikiz üçüz falan sen ver Bi kaç kişi girip çıksın belki kalırsın hamile 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Erkek iyi şaaptı diye ikiz bebeğin olmaz. Cahil misin? 0 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl O yüzden hükümet bu sorunu çözmek için15 milyon GÖÇMEN getirdi ya..⁉️ 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl İki kişinin aynı anda girmesi lazım dayanabilir misin 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İkiz veya üçüz olması senin genetiğine bağlı cahil ablam. Sen üreme lütfen olacak çocukların yetiştirileceği ortamı düşünemiyorum. 1 2 Yorumla Can1967 1 yıl Reis acımamış 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Can1967 ahahaha haksız mıyım Allah aşkına ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İkiz iyi yapılmakla olucak bir şey değil 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla EğlenceliSohbet 1 yıl Doyumsuz libidosu yüksek ince belli hatun arıyorum sporcuyum begenecegine eminim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Üçüz için bir sey diyemem fakat ikiz buyuk ihtimal cunku baba tarafında cok ikiz var :) istersen ikiz haber ver 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bacaklarını omuzlara atarsak üçüz bile olur 0 0 Yorumla
Alparslanly01 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Hamile kalmak için yeterince sebeblerin vardır umarım 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaç vuruş olunca ikiz oluyordu 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. O partnerin performansına bağlı bir sey mi? 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen tamda beni arıyorsun. Ciddi isen burdayım 0 0 Yorumla
poseydon643 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Anlıyorum seni ya her kadının hakkı anne olmak 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. o kadar çokmu istiyorsun şu an 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demekki değecek kadar değilsin hatun 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öyle yapacağına bence git tüp bebek yap 0 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Koğuş toplan! 1 1 Yorumla Betulisteawneoldu 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bulursun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Mükemmel şey yaparım 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var aslında 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sperm bankası varya 0 0 Yorumla
Muhammedddd12 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Troller doluşmuş yine siteye 0 1 Yorumla Betulisteawneoldu 1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Varda sen yoksun. Tabi kabul edecek cesaretin varsa.
İki erkek seni aralarına alıp aynı anda hamile bırakması lazım ki doyasın, sen anca doyarsın
Siparişle mi oluyor o ikiz üçüz falan sen ver Bi kaç kişi girip çıksın belki kalırsın hamile
Erkek iyi şaaptı diye ikiz bebeğin olmaz. Cahil misin?
O yüzden hükümet bu sorunu çözmek için
15 milyon GÖÇMEN getirdi ya..⁉️
İki kişinin aynı anda girmesi lazım dayanabilir misin 😅
İkiz veya üçüz olması senin genetiğine bağlı cahil ablam. Sen üreme lütfen olacak çocukların yetiştirileceği ortamı düşünemiyorum.
Reis acımamış 😂
@Can1967 ahahaha haksız mıyım Allah aşkına ya
İkiz iyi yapılmakla olucak bir şey değil 😂
Nasıl yani
Doyumsuz libidosu yüksek ince belli hatun arıyorum sporcuyum begenecegine eminim
Üçüz için bir sey diyemem fakat ikiz buyuk ihtimal cunku baba tarafında cok ikiz var :) istersen ikiz haber ver
zenginsen dokuz da dogurturuz. nafakas mi odeyelim.
Bacaklarını omuzlara atarsak üçüz bile olur
Hamile kalmak için yeterince sebeblerin vardır umarım
İyi şey yapan ikiz mi oluyor 😂😂
Kaç vuruş olunca ikiz oluyordu
O partnerin performansına bağlı bir sey mi?
Sen tamda beni arıyorsun. Ciddi isen burdayım
Nasıl bakacaksın çocuğa
Anlıyorum seni ya her kadının hakkı anne olmak
o kadar çokmu istiyorsun şu an
Demekki değecek kadar değilsin hatun
itinayla kökleme yapılır :D
Bizde ikiz çok gel vurim bi tane
Sonra ortadan kaybolurum ama
Ben ben sana üçüz vereyim istersen
Hayatım boyunca üçüz zenci duymadım a…
Öyle yapacağına bence git tüp bebek yap
Koğuş toplan!