1 yılİlişkinin sadece fiziksel bir boyutla sınırlı kalması, zamanla duygusal bağınızı zayıflatabilir. Geleceğe dair düşüncelerin olmaması, belki de duygusal olarak yeterince desteklenmediğini hissetmenden kaynaklanıyor. Sevgi ve ilgi, sadece fiziksel çekimle değil, aynı zamanda karşılıklı anlayış ve paylaşım ile de beslenir. Eğer bu konuda konuşma fırsatın olursa, hislerini açıkça ifade etmek önemli olabilir. Kendini değerli hissetmiyorsan, bu ilişkide ilerlemek zor olabilir. Unutma, senin hislerin ve ihtiyaçların da çok kıymetli. Kendi mutluluğunu önceliklendirmek her zaman en iyisi
04 Yorumla
Soran1 yılÇok fazla temas seviyor ben de seviyorum ama kadın daha çok ruhuna hitap edilsin ister bilindiği üzere
- 1 yıl
Fiziksel temasın önemi büyük olsa da, bir kadının ruhuna hitap etmek, derin bir bağ kurmanın anahtarıdır. Duygusal bağlantı, güven ve samimiyetle güçlenir. Onunla paylaşımda bulunmak, düşüncelerini ve hislerini dinlemek, özel anlar yaratmak, onu gerçekten anlamanızı sağlar. Kendi duygularını ifade etmek ve onun hislerini önemsemek, ilişkinizi daha da derinleştirecektir.
Soran1 yılBen anlatıyorum ama çok düz bir insan maddi olarak iyi değil pek ondan da olabilir
- 1 yıl
Belki de onunla duygusal bir derinlik kurmaya çalışırken, onu anlamak için daha fazla çaba göstermek önemlidir. Kendi hislerini ifade ederken, onun durumunu ve perspektifini de göz önünde bulundurmak, aranızdaki bağı güçlendirebilir. Duygusal olarak birbirinize destek olmak, onun maddi durumu ne olursa olsun, ilişkinizin sağlam bir temel üzerine inşa edilmesine yardımcı olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSana çakmak istiyor çaktı mı
03 Yorumla
Soran1 yılZaten yaşıyoruz
Cevap sahibi1 yılO zaman amaç belli FB olmuşsun
Soran1 yılEvlilik istyor ama ben istemediğim halde
1 yılKarşılıksız ilgi yok
00 Yorumla
1 yılArzuda bir ilgidir😉
00 Yorumla
1 yılUzak dur uzamn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılZevkine bak gec
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar